آیا کوفتگی نقاط انتهائی بدن ازکمبود اکسیژن است؟ سلام نیاز است معاینه صورت گیرد تا در صورت نیاز آزمایشات لازم انجام شود.. سلام به شما. با توجه به شرح حال عمدتا علل اضطرابی برای شما مطرح است. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد..

انتهائی , بدن , اکسیژن , کوفتگی

با سلام . گاهی اوقات درایام روز چه قبل ازاستراحت و چه بعد ازاستراحت نقاط انتهائی بدنم امثال انگشتان دست - پا و سر به حالت کوفتگی در آمده و این امرباعث شده تا بی قراری و کم شدن آستانه تحمل اینجانب گردد. آیا این میتواند عامل اعصاب یا عدم وجود اکسیژن ویا باشد ؟

2
0

آیا کوفتگی نقاط انتهائی بدن ازکمبود اکسیژن است؟ انتهائی , بدن , اکسیژن , کوفتگیسلام نیاز است معاینه صورت گیرد تا در صورت نیاز آزمایشات لازم انجام شود.

0

آیا کوفتگی نقاط انتهائی بدن ازکمبود اکسیژن است؟ انتهائی , بدن , اکسیژن , کوفتگیسلام به شما. با توجه به شرح حال عمدتا علل اضطرابی برای شما مطرح است. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

کوفتگی نقاط انتهائی بدن ممکن است ناشی از عوامل مختلفی مانند کمبود اکسیژن، عوامل عصبی، استرس یا فشار زیاد بر روی عضلات باشد. در شرایطی مانند استرس یا کمبود اکسیژن، عضلات به دسترسی به اکسیژن کافی برای انجام وظایف خود محدود می‌شوند که می‌تواند منجر به کوفتگی شود. برای رفع این مشکل، می‌توانید به تنفس عمیق، انجام تمرینات تنفسی و کاهش استرس از طریق روش‌های مختلف مثل ماساژ یا یوگا روی کار کنید. در صورت تداوم مشکل، مشاوره با پزشک توصیه می‌شود.