چطور با اخلاق تند همسرم کنار بیایم؟ سلام دوست عزیز در وهله ی اول سوالی که مطرح هست اینه که همسرتون از ابتدا تندخو بودن یا الان در اثر فشار کار به این حالت دراومدن با توجه به اطلاعاتی که دادید باید خدمتتون عرض کنم که خشم می تونه یکی از دفاع های ما در برابر درد و رنجی باشه که می کشیم به هر حال شرایطی کاری سخت و بزرگ کردن دو بچه فشاری روی خانواده ی شما تحمیل کرده. خشم یکی از هیجانات ما انسان هاست اگر از مجرای درست بروز پیدا کنه اتفاقا سازنده هم هست اما متاسفانه ما انسان ها خشم را از مجرای غلط یعنی پرخاشگری بروز می دیم مهمترین کاری که در حال حاضر از دست شما برمی آید این است که در مورد ناراحتی های خودتون و همسرتون در کمال آرامش با هم گفتگو کنید در غیر این صورت دیواری از رنجش بینتون حائل می شه که ادامه ی زندگی رو براتون سخت می کنه. با سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات همکار محترم: پرخاش به فشارهای محیطی رفتاری آموخته شده است؛ لیکن : در بحث زوج درمانی برخی موارد برای درمانگر اولویت حیاتی دارد؛ یکی از این موارد تامین سلامت جسمی و روانشناختی همسران و کودکان است؛ پرخاشگری فیزیکی جز مواردی است که این سلامت را به خطر می اندازد. در حال حاضر اولویت ترغیب همسر برای شرکت در جلسات زوج درمانی و یا فردی برای کنترل پرخاش ایشان است؛ برای اینکار میتوانید از تکنیک خلع سلاح استفاده کنید؛ بدین معنی که ابتدا بخشی از شخصیت؛ رفتارها و یا گفتار همسر را تایید و تشویق کنید و سپس با ابراز کوتاه علت؛ درخواست خود را مطرح کنید. تا زمان مراجعه حضوری موارد محیطی و فردی که شروع درگیری هاست را یادداشت و سعی کنید این دور باطل را از ابتدا آغاز نکنید! در صورتی که ابراز خشم را به صورت انفجاری و بی مقدمه برداشت کرده اید؛ سعی کنید با عذرخواهی کوتاه محیط را ترک کنید. از هر لحظه و زمانی که حتی به صورت اتفاقی همسر شما خشم خود را کنترل کرد نهایت استفاده را ببرید و ایشان را با انواع روشهای کلامی و غیرکلامی و جنسی تقویت کنید.. نیاز به مراجعه به روانشناس دارید . تنها همسرتان نیاز به روانشناس ندارد، ابتدا خودتان مراجعه کنید تا روانشناس راهکارهایی را بر اساس تعارضات و مشکلات بیان شده به شما آموزش دهد سپس در طول درمان ، همسرتان نیز می بایست حضور داشته باشد. به فکر سلامت روان فرزندانتان باشید با وجود تعارض در خانواده مسیر سلامت روان فرزندانتان در خطر است .. با سلام و احترام، با توجه به موارد مطرح شده توصیه میکنم جهت مشاوره به همکاران صاحب تجربه در زمینه زوج درمانی مراجعه نمایید.. سلام. کاش نوشته بودید که همسرتان از ابتدا تندخو بودن یا چند وقتی است که اینگونه شده اند. درهرحال خشم یک پاسخ هیجانی است.همسر شما ممکن است برای کنترل اضطراب و استرسی که دارد و یا فشار و مشکلات مالی دست به چرخاشگری می زند. پیشنهاد میکنم ایشان را ترغیب کنید که با هم جلسات زوج درمانی داشته باشید. و خواندن کتاب ارتباط بدون خشونت را هم توصیه میکنم.. سلام به شما. درست است که خستگی و فشار و تنش می تواند باعث کم تحمل شدن و تندخویی شود اما معمولا علل دیگری نیز در این مساله دخیل است که می بایست توسط یک زوج درمانگر مورد بررسی قرار گیرد و مداخلات درمانی مربوطه تجویز گردد.

تند , روابط , همسر , اخلاق

سلام،خسته نباشید.
همسرم دو شیفت کار میکنه و شب که میاد منزل فقط اوقات تلخی میکنه و بددهنی.
دختر و پسر دوقلو ۳ساله دارم که حتی با بچه ها هم نمیتونه برخورد خوبی داشته باشه. بعضی اوقات اونا رو میزنه.
دیگه از این وضع خسته شدم،چندین بار به فکرم زده برم طلاق بگیرم اما منصرف شدم.
حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم،چندین بار هم دست روی منم بلند کرده و بعد عذرخواهی کرده اما چه فایده. اخلاقش خیلی بده. لطفا راهنمایی کنید.

6
0

چطور با اخلاق تند همسرم کنار بیایم؟ تند , روابط , همسر , اخلاقسلام دوست عزیز در وهله ی اول سوالی که مطرح هست اینه که همسرتون از ابتدا تندخو بودن یا الان در اثر فشار کار به این حالت دراومدن با توجه به اطلاعاتی که دادید باید خدمتتون عرض کنم که خشم می تونه یکی از دفاع های ما در برابر درد و رنجی باشه که می کشیم به هر حال شرایطی کاری سخت و بزرگ کردن دو بچه فشاری روی خانواده ی شما تحمیل کرده. خشم یکی از هیجانات ما انسان هاست اگر از مجرای درست بروز پیدا کنه اتفاقا سازنده هم هست اما متاسفانه ما انسان ها خشم را از مجرای غلط یعنی پرخاشگری بروز می دیم مهمترین کاری که در حال حاضر از دست شما برمی آید این است که در مورد ناراحتی های خودتون و همسرتون در کمال آرامش با هم گفتگو کنید در غیر این صورت دیواری از رنجش بینتون حائل می شه که ادامه ی زندگی رو براتون سخت می کنه

0

چطور با اخلاق تند همسرم کنار بیایم؟ تند , روابط , همسر , اخلاقبا سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات همکار محترم: پرخاش به فشارهای محیطی رفتاری آموخته شده است؛ لیکن : در بحث زوج درمانی برخی موارد برای درمانگر اولویت حیاتی دارد؛ یکی از این موارد تامین سلامت جسمی و روانشناختی همسران و کودکان است؛ پرخاشگری فیزیکی جز مواردی است که این سلامت را به خطر می اندازد. در حال حاضر اولویت ترغیب همسر برای شرکت در جلسات زوج درمانی و یا فردی برای کنترل پرخاش ایشان است؛ برای اینکار میتوانید از تکنیک خلع سلاح استفاده کنید؛ بدین معنی که ابتدا بخشی از شخصیت؛ رفتارها و یا گفتار همسر را تایید و تشویق کنید و سپس با ابراز کوتاه علت؛ درخواست خود را مطرح کنید. تا زمان مراجعه حضوری موارد محیطی و فردی که شروع درگیری هاست را یادداشت و سعی کنید این دور باطل را از ابتدا آغاز نکنید! در صورتی که ابراز خشم را به صورت انفجاری و بی مقدمه برداشت کرده اید؛ سعی کنید با عذرخواهی کوتاه محیط را ترک کنید. از هر لحظه و زمانی که حتی به صورت اتفاقی همسر شما خشم خود را کنترل کرد نهایت استفاده را ببرید و ایشان را با انواع روشهای کلامی و غیرکلامی و جنسی تقویت کنید.

0

چطور با اخلاق تند همسرم کنار بیایم؟ تند , روابط , همسر , اخلاقنیاز به مراجعه به روانشناس دارید . تنها همسرتان نیاز به روانشناس ندارد، ابتدا خودتان مراجعه کنید تا روانشناس راهکارهایی را بر اساس تعارضات و مشکلات بیان شده به شما آموزش دهد سپس در طول درمان ، همسرتان نیز می بایست حضور داشته باشد. به فکر سلامت روان فرزندانتان باشید با وجود تعارض در خانواده مسیر سلامت روان فرزندانتان در خطر است .

0

چطور با اخلاق تند همسرم کنار بیایم؟ تند , روابط , همسر , اخلاقبا سلام و احترام، با توجه به موارد مطرح شده توصیه میکنم جهت مشاوره به همکاران صاحب تجربه در زمینه زوج درمانی مراجعه نمایید.

0

چطور با اخلاق تند همسرم کنار بیایم؟ تند , روابط , همسر , اخلاقسلام. کاش نوشته بودید که همسرتان از ابتدا تندخو بودن یا چند وقتی است که اینگونه شده اند. درهرحال خشم یک پاسخ هیجانی است.همسر شما ممکن است برای کنترل اضطراب و استرسی که دارد و یا فشار و مشکلات مالی دست به چرخاشگری می زند. پیشنهاد میکنم ایشان را ترغیب کنید که با هم جلسات زوج درمانی داشته باشید. و خواندن کتاب ارتباط بدون خشونت را هم توصیه میکنم.

0

چطور با اخلاق تند همسرم کنار بیایم؟ تند , روابط , همسر , اخلاقسلام به شما. درست است که خستگی و فشار و تنش می تواند باعث کم تحمل شدن و تندخویی شود اما معمولا علل دیگری نیز در این مساله دخیل است که می بایست توسط یک زوج درمانگر مورد بررسی قرار گیرد و مداخلات درمانی مربوطه تجویز گردد