ایا سلولهای مغز میتوانند خود را بازسازی کنند؟ سلام وقت بخیر کمای دیابتی اگر صرفا مریوط به دیابت باشه به نورونهای مغز اسیب نمیرسه مگر اینکه علت دیگه ایی برای اسیب وجود داشته باشه. با توجه به افزایش سطح هوشیاری و طبیعی بودن ام آر ای مغز باید انتظار داشت که با اصلاح آب و الکترولیت ها و قند بیمار سطح هوشیاری به سطح نرمال باز گردد. نگران نباشید و صبوری کنید.. رونده پیشرونده ای داشتن احتمالداینکه بهتر از این بشن وجود داره .اما معمولا درگیری عروقی هم وجود داره که باید برای برطرف شدن علائم رمان بدبن.

سلولهای , بازسازی , مغز

مادر بنده بر اثر کمای دیابتی به کما رفته روز اول سطح هوشیاری ۴ بود ولی از روز دوم سطح هوشیاری بالاتر رفت الان که نزدیک ۱۳ روز گذشته سطح هوشیاری روزها به ۱۱ و ۱۲ میرسد و شبها بین ۹ و ۱۰ با توجه به اینکه در اسکن مغز و ام ار ای مغزی هیچ دلیلی مبتنی بر سکته مغزی یا خونریزی مغزی وجود ندارددکترها علت را در اسیب رسیدن به سلولهای مغزی میبینند به نظر شما سلولهای مغزی میتوانند خود را بازسازی کنند؟؟

3
0

ایا سلولهای مغز میتوانند خود را بازسازی کنند؟ سلولهای , بازسازی , مغزسلام وقت بخیر کمای دیابتی اگر صرفا مریوط به دیابت باشه به نورونهای مغز اسیب نمیرسه مگر اینکه علت دیگه ایی برای اسیب وجود داشته باشه

0

ایا سلولهای مغز میتوانند خود را بازسازی کنند؟ سلولهای , بازسازی , مغزبا توجه به افزایش سطح هوشیاری و طبیعی بودن ام آر ای مغز باید انتظار داشت که با اصلاح آب و الکترولیت ها و قند بیمار سطح هوشیاری به سطح نرمال باز گردد. نگران نباشید و صبوری کنید.

0

ایا سلولهای مغز میتوانند خود را بازسازی کنند؟ سلولهای , بازسازی , مغزرونده پیشرونده ای داشتن احتمالداینکه بهتر از این بشن وجود داره .اما معمولا درگیری عروقی هم وجود داره که باید برای برطرف شدن علائم رمان بدبن

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بازسازی سلول‌های مغزی، یا نوروژنز، در بزرگسالان هنوز موضوعی است که مورد بحث و تحقیق می‌باشد. تا به امروز، شواهد علمی نشان داده‌اند که بعضی مناطق از مغز، مانند هیپوکامپ، می‌‎توانند در طول زندگی بزرگسالان نیز به تولید نورون‌های جدید ادامه دهند. با این حال، این فرآیند به طور کلی محدود است و نمی‌‎تواند جایگزین کاملی برای نورون‌های از دست رفته به دلیل آسیب شدید مغزی یا بیماری‌ها باشد. در شرایطی که از کمای ناشی از دیابت صحبت به میان می‌آید، ممکن است آسیب به نورون‌ها ناشی از اختلال در متابولیسم گلوکز و/یا اکسیژن رسانی به مغز باشد. این نوع آسیب مغزی می‌تواند موقتی یا دائمی باشد، بسته به شدت و مدت زمان کمبود گلوکز و اکسیژن. بازیابی عملکرد مغزی بستگی به میزان و نوع آسیب دیدگی نورون‌ها دارد؛ در برخی موارد، توانایی‌های مغزی می‌توانند تا حدودی بازیابی شوند، ولی این روند ممکن است نیازمند زمان و توانبخشی مستمر باشد. توصیه می‌شود برای ارزیابی دقیق و بهینه وضعیت مادرتان، با پزشک متخصص مشورت کرده و درخواست برای انجام معاینات دوره‌ای و توانبخشی فراگیر را داشته باشید.