وسواس چگونه بهبود می یابد؟ باسلام جهت بررسی دقیق و تشخیص و درمان به روانپزشک مراجعه کنید.. درود بر شما. بله قابر درمان است نگران نباشید برای بهبود لازم است به روانپزشک و رواندرمانگر همزمان مراجعه کنید تا تحت درمان دارویی و رواندرمانی قرار گیرند. شاد و سلامت باشید. با سلام بله قابل درمان است به روانپزشک و رواندرمانگر کودک همزمان مراجعه کنید.بازی درمانی و درمان شناختی رفتاری می توناد خیلی کمک کننده باشد.. سلام برای درمان وسواس باید درمان دارویی و رواندرمانی همزمان انجام شود. مقاله زیر برای کمک بیشتر به شما آورده می شود. اختلال وسواس فکری _ عملی در کودکان به صورت تفکرات مزاحم و تکرار کلیشه وار رفتارهای خاص و تصاویر تکراری و مزاحم بروز می کند که موجب برانگیختگی و نگرانی آنان می شود. کودک وسواسی خود را از درون تحت فشار می بیند؛ فشار برای انجام دادن کارها، برای رسیدن به هدف، برای پیشرفت و موفقیت. او همواره به خود می گوید : «من باید…» از زمانی که کودک به دوران نوجوانی پا می گذارد و روابط دوستی و اجتماعی او گسترده تر می شود، به دلیل داشتن چنین افکار و رفتارهایی از بودن در جمع دوستان و همسالانش احساس ناراحتی، فشار و استرس می کند؛ زیرا نگران است که افکار و رفتارهای وسواسی او از حد خارج شوند و نتواند خود را کنترل کند و همین امر موجب طردشدگی، انزوا و تنهایی او شود. بدیهی است تمامی کودکان و نوجوانان نگرانی ها، تردیدها و ایده های گوناگونی دارند که موجب حرکت، تلاش و انگیزه آنان برای یادگیری، بازی، دستیابی و روابط اجتماعی شان می شود. اما اگر این تصورات و افکار آنان مانع از زندگی عادی شان شود، برای آنها مشکل ساز خواهد شد و آنها را از داشتن یک زندگی سالم و طبیعی بازخواهد داشت. برای مثال اغلب کودکان 9 _ 8 ساله عادت دارند که بر روی درز سنگفرش های پیاده رو ها راه بروند یا اسباب بازی ها شان را مدام چک کنند و یا مراسم خوابشان را همیشه طبق آئین خاصی انجام دهند. چنین رفتارهایی که معمولا در این گروه سنی کودکان رایج است، احتمالا در بهترین شکل خود، نوعی بازی به حساب می آید. اما زمانی که همین کارها بر زندگی کودک تسلط می یابد و در عملکرد بهنجار او اخلال ایجاد می کند، جای نگرانی دارد. متاسفانه هر چه کودک و یا نوجوان بیشتر تحت تاثیر این افکار قرار گیرد، به تدریج در او قوی تر و پایدارتر می شود تا حدی که موجب شرمساری و درماندگی او و خانواده اش می شود.. سلام. با درمان دارویی طولانی مدت و روان درمانی بهبود می یابد. باسلام با درمان دارویی و روان درمانی بهبود می یابد. سلام به شما. متاسفانه با قطع نابجای دارو و رفتارهای نامناسب اطرافیان وسواس ایشان شدید شده اما باز به معنای عدم درمان نخواهد بود. اما لازم است درمان به دقت پی گیری شود تا بهبودی کامل حاصل گردد و آنگاه مطابق نظر روانپزشک معالج به شیوه اصولی قطع داروها در زمان مناسب صورت گیرد..

یابد , نجاست , وسواس

سلام
پسر ۱۳ ساله دارم به وسواس از۸-۹ سالگی مبتلا شد وسواس او در زمینه نجاست است باداروی فلوکستین ۲۰ بهترشده بود۸ ماه بود که دارویش راخودسرانه قطع کرده بودیم ولی ۳ ماه پیش یکی ازنزدیکان برای این که اورابهتر کند اورانجس کرد از آن زمان به بعد حالش بدتر شد الان دریک گوشه خوابیده مدرسه نمی رود وفکر می کند همه جانجس است دستشویی هم روزی ۱ بار بعضی وقت ها ۴۸ ساعت نمی رود خودش ادرار رامحبوس می کند که خون هم درادرار می بیندراه هم نمی رود آیا وسواس به این حد درمان میشود؟

7
0

وسواس چگونه بهبود می یابد؟ یابد , نجاست , وسواسباسلام جهت بررسی دقیق و تشخیص و درمان به روانپزشک مراجعه کنید.

0

وسواس چگونه بهبود می یابد؟ یابد , نجاست , وسواسدرود بر شما. بله قابر درمان است نگران نباشید برای بهبود لازم است به روانپزشک و رواندرمانگر همزمان مراجعه کنید تا تحت درمان دارویی و رواندرمانی قرار گیرند. شاد و سلامت باشید

0

وسواس چگونه بهبود می یابد؟ یابد , نجاست , وسواسبا سلام بله قابل درمان است به روانپزشک و رواندرمانگر کودک همزمان مراجعه کنید.بازی درمانی و درمان شناختی رفتاری می توناد خیلی کمک کننده باشد.

0

وسواس چگونه بهبود می یابد؟ یابد , نجاست , وسواسسلام برای درمان وسواس باید درمان دارویی و رواندرمانی همزمان انجام شود. مقاله زیر برای کمک بیشتر به شما آورده می شود. اختلال وسواس فکری _ عملی در کودکان به صورت تفکرات مزاحم و تکرار کلیشه وار رفتارهای خاص و تصاویر تکراری و مزاحم بروز می کند که موجب برانگیختگی و نگرانی آنان می شود. کودک وسواسی خود را از درون تحت فشار می بیند؛ فشار برای انجام دادن کارها، برای رسیدن به هدف، برای پیشرفت و موفقیت. او همواره به خود می گوید : «من باید…» از زمانی که کودک به دوران نوجوانی پا می گذارد و روابط دوستی و اجتماعی او گسترده تر می شود، به دلیل داشتن چنین افکار و رفتارهایی از بودن در جمع دوستان و همسالانش احساس ناراحتی، فشار و استرس می کند؛ زیرا نگران است که افکار و رفتارهای وسواسی او از حد خارج شوند و نتواند خود را کنترل کند و همین امر موجب طردشدگی، انزوا و تنهایی او شود. بدیهی است تمامی کودکان و نوجوانان نگرانی ها، تردیدها و ایده های گوناگونی دارند که موجب حرکت، تلاش و انگیزه آنان برای یادگیری، بازی، دستیابی و روابط اجتماعی شان می شود. اما اگر این تصورات و افکار آنان مانع از زندگی عادی شان شود، برای آنها مشکل ساز خواهد شد و آنها را از داشتن یک زندگی سالم و طبیعی بازخواهد داشت. برای مثال اغلب کودکان 9 _ 8 ساله عادت دارند که بر روی درز سنگفرش های پیاده رو ها راه بروند یا اسباب بازی ها شان را مدام چک کنند و یا مراسم خوابشان را همیشه طبق آئین خاصی انجام دهند. چنین رفتارهایی که معمولا در این گروه سنی کودکان رایج است، احتمالا در بهترین شکل خود، نوعی بازی به حساب می آید. اما زمانی که همین کارها بر زندگی کودک تسلط می یابد و در عملکرد بهنجار او اخلال ایجاد می کند، جای نگرانی دارد. متاسفانه هر چه کودک و یا نوجوان بیشتر تحت تاثیر این افکار قرار گیرد، به تدریج در او قوی تر و پایدارتر می شود تا حدی که موجب شرمساری و درماندگی او و خانواده اش می شود.

0

وسواس چگونه بهبود می یابد؟ یابد , نجاست , وسواسسلام. با درمان دارویی طولانی مدت و روان درمانی بهبود می یابد

0

وسواس چگونه بهبود می یابد؟ یابد , نجاست , وسواسباسلام با درمان دارویی و روان درمانی بهبود می یابد

0

وسواس چگونه بهبود می یابد؟ یابد , نجاست , وسواسسلام به شما. متاسفانه با قطع نابجای دارو و رفتارهای نامناسب اطرافیان وسواس ایشان شدید شده اما باز به معنای عدم درمان نخواهد بود. اما لازم است درمان به دقت پی گیری شود تا بهبودی کامل حاصل گردد و آنگاه مطابق نظر روانپزشک معالج به شیوه اصولی قطع داروها در زمان مناسب صورت گیرد.