علائم تیروئید لب مرز چیست؟ آزمایش ارسال شود.. عوامل فامیلی.، کمبود مصرف ید و التهاب تیروئید میتواند منجر به کم کاری تیروئید شود که در ابتدا میتواند بصورت مخفی و خیلی خفیف باشد و بعدا بارزتر شود. بهتر است که آزمایش را مجدد تکرار کنید.. ممکنه هیچ علائمی نداشته باشه.بهتره مجددا آزمایش بدی. هیپوتیروئیدی ساب کلینیکال یا تیروئید لب مرز معمولا بدون علامت است و در شرایط خاص مثل تصمیم بارداری درمان میشود.

تیروئید , مرز

سلام من تیروئیدم پارسال لب مرز بود و الان نرفتم ازمایش بدم.تیروئید لب مرز به چه دلایلی میتونه باشه و علاعمش چیه
الان علاعم خاصی ندارم یعنی خوب شده؟ممکنه خودش خوب بشه؟

4
2

علائم تیروئید لب مرز چیست؟ تیروئید , مرزعوامل فامیلی.، کمبود مصرف ید و التهاب تیروئید میتواند منجر به کم کاری تیروئید شود که در ابتدا میتواند بصورت مخفی و خیلی خفیف باشد و بعدا بارزتر شود. بهتر است که آزمایش را مجدد تکرار کنید.

1

علائم تیروئید لب مرز چیست؟ تیروئید , مرزممکنه هیچ علائمی نداشته باشه.بهتره مجددا آزمایش بدی

1

علائم تیروئید لب مرز چیست؟ تیروئید , مرزهیپوتیروئیدی ساب کلینیکال یا تیروئید لب مرز معمولا بدون علامت است و در شرایط خاص مثل تصمیم بارداری درمان میشود

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تیروئید لب مرز یک وضعیت است که در آن سطح هورمون های تیروئید در مرز نرمال قرار دارد. علائم آن ممکن است شامل احساس خستگی، افت وزن، تپش قلب و افسردگی باشد. دلایل آن متنوع هستند و میتوانند شامل استرس، بیماری، حاملگی یا تغییرات در داروهایی که استفاده میکنید باشند. در برخی موارد، تیروئید لب مرز میتواند به صورت خودکار بهبود یابد، اما در برخی موارد دیگر ممکن است نیاز به تداخل پزشکی باشد. برای دقیق ترین تشخیص و درمان احتمالی، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

تیروئید لب مرز یا کم‌کاری تیروئید تحت بالینی وضعیتی است که در آن سطح هورمون تحریک‌کننده تیروئید (TSH) بالا ولی سطح هورمون‌های تیروئید نظیر T3 و T4 در حد طبیعی قرار دارد. علائم این وضعیت می‌تواند شامل خستگی، افزایش وزن، افسردگی، حساسیت به سرما، و کاهش تمرکز باشد. در بسیاری از موارد، افراد با تیروئید لب مرز علائم خاصی را تجربه نمی‌کنند و ممکن است وضعیت به مرور زمان بدون درمان خاصی بهبود یابد. اما برخی افراد ممکن است نیاز به درمان با هورمون تیروئید داشته باشند، به خصوص اگر علائم مشخصی بروز کند یا سطح TSH به صورت مداوم افزایش یابد. مشورت با پزشک و انجام آزمایشات منظم برای ارزیابی وضعیت تیروئید ضروری است.