بارداری بیمارقلبی با داشتن دریچه فلزی امکان پذیر است؟ بارداری برای کسی که دریچه ی مصنوعی قلب دارد اگر مشکل دیگری نداشته باشد صرفا به خاطر وجود دریچه ممنوعیت ندارد. اگر دریچه ی ایشان فلزی ست با توجه به لزوم مصرف داروی ضد انعقاد در طی حاملگی باید از قبل از تصمیم به حاملگی تا پایان وضع حمل زیر نظر مستقیم متخصص قلب و متخصص زنان باشند. نوع داروی مصرفی در طی حاملگی بسته به زمان حاملگی شامل وارفارین و هپارین است. در مجموع امکان باردار شدن ایشان وجود دارد ولی باید زیر نظر متخصص قلب و زنان باشند.. سلام ایشان قادر است یک بارداری سالم رو سپری کنه فقط یکسری تمهیدات و تغییر داروهای مصرفی هست که زیر نظر متخصص قلب و زنان انجام خواهد شد.

دریچه , بارداری , بیمارقلبی

سلام وعرض ارادت خدمت پزشکان محترم
(سوالم راجع به دخترم می باشد)
سوالم مشخصا این است:
باتوجه به شرح حال مختصر وی که تقدیم شده است
آیا ایشان می تواند بارداری را بصورت طبیعی و روتین انجام دهد و از آنجاییکه
در یچه فلزی دارد آیا ریسک خطر ناکی پیشرو خواهیم داشت یا خیر؟
در صورت وجود ریسک چه راههایی در فرزند آوری دخترم را می توانیم داشته باشیم؟
عاجزانه وعاجزانه از هر دو عزیزان اطبا از تخصص های قلب و عروق و زنان وزایمان خواهش میکنم راهنمای یک مادر مستاصل باشند.

2
-1

بارداری بیمارقلبی با داشتن دریچه فلزی امکان پذیر است؟ دریچه , بارداری , بیمارقلبیبارداری برای کسی که دریچه ی مصنوعی قلب دارد اگر مشکل دیگری نداشته باشد صرفا به خاطر وجود دریچه ممنوعیت ندارد. اگر دریچه ی ایشان فلزی ست با توجه به لزوم مصرف داروی ضد انعقاد در طی حاملگی باید از قبل از تصمیم به حاملگی تا پایان وضع حمل زیر نظر مستقیم متخصص قلب و متخصص زنان باشند. نوع داروی مصرفی در طی حاملگی بسته به زمان حاملگی شامل وارفارین و هپارین است. در مجموع امکان باردار شدن ایشان وجود دارد ولی باید زیر نظر متخصص قلب و زنان باشند.

0

بارداری بیمارقلبی با داشتن دریچه فلزی امکان پذیر است؟ دریچه , بارداری , بیمارقلبیسلام ایشان قادر است یک بارداری سالم رو سپری کنه فقط یکسری تمهیدات و تغییر داروهای مصرفی هست که زیر نظر متخصص قلب و زنان انجام خواهد شد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

سلام، مورد پزشکی که شارح شده است نیاز به دقت و توجه خاصی دارد. بارداری در شرایطی که فردی دریچه فلزی دارد، کاملاً امکان‌پذیر است، اما با ریسک‌های بالاتر همراه خواهد بود. تعویض دریچه قلب با نوع فلزی اغلب در افرادی که دارای مشکلات جدی تر قلبی هستند انجام می‌گیرد و بارداری می‌تواند فشار بیشتری بر قلب وارد کند. در این شرایط، مراقبت‌های دوران بارداری باید به شکل بسیار دقیق و تحت نظر پزشک متخصص قلب و متخصص زنان و زایمان صورت پذیرد. نظارت دقیق بر عملکرد قلب و تنظیم دوز داروهای رقیق کننده خون (اگر مصرف می‌کنند) ضروری است. برخی مواقع ممکن است متخصصین، زایمان سزارین را بر زایمان طبیعی ترجیح دهند تا از وارد آمدن فشار بیشتر بر قلب جلوگیری کنند. در صورت وجود ریسک‌های بالا، روش‌های دیگری مانند استفاده از جانشین حاملگی یا اهدای تخمک و تلقیح مصنوعی نیز می‌تواند مورد بررسی قرار گیرد. بررسی با دقت و کامل تمامی گزینه‌ها با تیم پزشکی متخصص ضروری است. توصیه می‌کنم که حتماً با تیم پزشکی مشاوره‌های تخصصی داشته باشید تا برنامه‌ریزی دقیق و ایمنی در تمام مراحل بارداری تضمین شود.