عمر دریچه های قلب چقدر است؟ سلام طول مدت کارکرد بهینه ی دریچه ی مصنوعی به عوامل متعددی بستگی دارد. و این مدت با توجه به نحوه ی مراقبت از سلامت قلب و عروق و مصرف داروها و کنترل فشار خون و چربی و قند خون از هر فرد به فرد دیگر متفاوت است. میانگین عمر دریچه ها در صورت رعایت کردن تمام موارد حدودا در 60 درصد موارد حول و حوش ده سال است. البته بیماری ممکن است یک هفته بعد مشکل پیدا کند و بیمار دیگر حتی تا بیشتر از 30 سال از کارکرد مطلوب دریچه برخوردار باشد. لذا انچه که در کتب پزشکی گفته می شود میانگین عمر دریچه است و هیچ گاه از حداکثر عمر دریچه صحبت نمی شود.. سلام نگران نیاشید هرگاه اختلال دریچه ایجاد بشه قابل تعویض است. با سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین قلب مراجعه فرمایید..

دریچه , عمر , قلب

با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر حسین اردبیلی
دکتری ب من گفتن ک ی دریچه حیوانی ک جدیدا هم ب ایران اومده متوسط ۲۰ سال عمر میکنه، آیا چنین چیزی صحت داره؟آخه دکتر دیگه ای گفتن ک نه چنین چیزی نیست

3
1

عمر دریچه های قلب چقدر است؟ دریچه , عمر , قلبسلام طول مدت کارکرد بهینه ی دریچه ی مصنوعی به عوامل متعددی بستگی دارد. و این مدت با توجه به نحوه ی مراقبت از سلامت قلب و عروق و مصرف داروها و کنترل فشار خون و چربی و قند خون از هر فرد به فرد دیگر متفاوت است. میانگین عمر دریچه ها در صورت رعایت کردن تمام موارد حدودا در 60 درصد موارد حول و حوش ده سال است. البته بیماری ممکن است یک هفته بعد مشکل پیدا کند و بیمار دیگر حتی تا بیشتر از 30 سال از کارکرد مطلوب دریچه برخوردار باشد. لذا انچه که در کتب پزشکی گفته می شود میانگین عمر دریچه است و هیچ گاه از حداکثر عمر دریچه صحبت نمی شود.

0

عمر دریچه های قلب چقدر است؟ دریچه , عمر , قلبسلام نگران نیاشید هرگاه اختلال دریچه ایجاد بشه قابل تعویض است

0

عمر دریچه های قلب چقدر است؟ دریچه , عمر , قلببا سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین قلب مراجعه فرمایید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

دریچه قلبی حیوانی می تواند تا 10 تا 15 سال عمر کند; همچنین گزینه های مصنوعی می توانند تا 20 تا 30 سال یا بیشتر باقی بمانند. ولی ماندگاری بستگی به موارد متعددی دارد، از جمله وضعیت کلی سلامت شخص، سن در زمان جراحی، نوع فعالیت های روزمره و غیره. بنابراین، توصیه می شود که با پزشک متخصص خود در مورد این موضوع مشورت کنید.