تغییر رفتار همسرم؟ با سلام شما مراجعه کنید به روانشناس تا بررسی بیشتری صورت گیرد در زمان و مکان مناسب و قتی بر احساساتشان مسلط هستین بگویید علت را جویا شوید شاید ایشان احساس می کنه شما به اندازه لازم به مادر ایشان احترام نمی گذارید و حساس هستندحل مساله باید صورت گیرد مهارت کنترل خشم هم کمک کننده است انتظارات در اینجا باید منطقی و متعادل باشد الگوهای معیوب ارتباطی شناسایی و شکسته شوند ت تامین لباس و ماهیانه جزئی تعهدات عشق زوجین است در این زمینه بایستی بینش داده شود لازم است بررسیی شود به خاطر فشار اقتصادی و موقعیتی یا نه جز خصوصیات ثابت در هر حال خواسته ها و انتظارات منطقی متعادل شود و خواسته هاتون در زمان و مکان مناسبی انتخاب و با لحن موثر و سالمی منتقل شود تاکید می کنم خواسته ها و انتظارات طرفین باید منطقی و متعادل شود نیاز به بررسی بیشتری دارد مشکلات خانوادگی هم مانند گلوله برفی است نباید در اثر گذشت زمان بزرگ گ شود باید با مراجعه پیشگیری کرد. با سلام شما باید به بررسی رفتار خودتان با مادر همسرتان در زمان حضور او توجه کنید. شاید خود شما هم تغییرات رفتاری داشته باشید که این موضوع باعث ایجاد احساسات منفی در همسرتان می شود. پیشنهاد می شود شما به تنهایی با مادر همسرتان صحبت کنید احساسات خودتان را به او بگویید و علاقمندی خودتان را به او نشان دهید. در مورد خسیس بودن همسرتان و یا البته برداشت شما از این موضوع باید شرایط مالی همسرتان را در نظر بگیرید و بصورت عاطفی از او بخواهید که مسائل و نیازهای مالی شما را ارضا کند. در صورت عدم برآورده شدن مسائل مالی بعد از درخواست از او حداقل با زبان بدن نارضایتی خودتان را ابراز کنید.. با سلام خدمت شما توصیه میکنم جهت بهبود روابط با همسرتان ، به همراه ایشان به زوج درمانگر مراجعه نمایید.. به زوج درمانگر یا رواندرمانگر جهت بررسی بیشتر مراجعه کنید.. با سلام و وقت بخیر. گاها برخی روابط مثلثی (زوج, زوجه؛ مادر زوج) بیان کننده معانی پنهان بسیاری از الگوهای ارتباطی هم زوجین و هم والد و فرزندان میباشند. بخشی از هویت مردان از مادران آنها نشات میگیرد و زمانی که احساس میکنند این هویت به هر شکلی در خطر قرار میگرد؛ گارد دفاعی میگیرند و گاهی واکنش هایی نشان میدهند که در شرایط نرمال از آنها سر نمی زند! باید دید برای احساس اطمینان نسبت به حفظ روابط قدیمی چه راه حلهایی وجود دارد. باید دید کنش های شما در شکل گیری واکنشهای معیوب در همسرتان چه نقشی دارد. باید بر سر مسائل اقتصادی و خواسته های معقول به توافقی با تامین نسبی هر دو طرف دست یافت.. با سلام و احترام،در این خصوص توصیه میکنم به اتفاق همسرتان برای مشاوره به همکاران فعال در زمینه زوج درمانی مراجعه حضوری داشته باشید.. با سلام توصیه میکنم جهت بهبود روابط با همسرتان ، به همراه ایشان به زوج درمانگر مراجعه نمایید..

همسرم , وهمسرمو , تغییر رفتار

سلام ۲۴وهمسرم۳۳و پسرم۴ماهس.همسرم وقتی میریم جایی رفتارش خوبه با من اما وقتی مادرش به تنهایی میاد خونه ما کاملا عوض میشه و مث دشمنش میشم دعوا توهین همه چیز بینمون درحضور مادرش رخ میده.حرفم زدم باهاش میگه که نمیخام حس کنه دیگه توجه بهش ندارم! واینکه خیلی اقتصادیه دوساله عروسی کردم هیوی لباس نخریده برام نه ماهانه میده میگه برا چته!۲ماه۲ماه ابرونمیگیرم لطفا راهنمایی کنین ممنونم

7
0

تغییر رفتار همسرم؟ همسرم , وهمسرمو , تغییر رفتاربا سلام شما مراجعه کنید به روانشناس تا بررسی بیشتری صورت گیرد در زمان و مکان مناسب و قتی بر احساساتشان مسلط هستین بگویید علت را جویا شوید شاید ایشان احساس می کنه شما به اندازه لازم به مادر ایشان احترام نمی گذارید و حساس هستندحل مساله باید صورت گیرد مهارت کنترل خشم هم کمک کننده است انتظارات در اینجا باید منطقی و متعادل باشد الگوهای معیوب ارتباطی شناسایی و شکسته شوند ت تامین لباس و ماهیانه جزئی تعهدات عشق زوجین است در این زمینه بایستی بینش داده شود لازم است بررسیی شود به خاطر فشار اقتصادی و موقعیتی یا نه جز خصوصیات ثابت در هر حال خواسته ها و انتظارات منطقی متعادل شود و خواسته هاتون در زمان و مکان مناسبی انتخاب و با لحن موثر و سالمی منتقل شود تاکید می کنم خواسته ها و انتظارات طرفین باید منطقی و متعادل شود نیاز به بررسی بیشتری دارد مشکلات خانوادگی هم مانند گلوله برفی است نباید در اثر گذشت زمان بزرگ گ شود باید با مراجعه پیشگیری کرد

0

تغییر رفتار همسرم؟ همسرم , وهمسرمو , تغییر رفتاربا سلام شما باید به بررسی رفتار خودتان با مادر همسرتان در زمان حضور او توجه کنید. شاید خود شما هم تغییرات رفتاری داشته باشید که این موضوع باعث ایجاد احساسات منفی در همسرتان می شود. پیشنهاد می شود شما به تنهایی با مادر همسرتان صحبت کنید احساسات خودتان را به او بگویید و علاقمندی خودتان را به او نشان دهید. در مورد خسیس بودن همسرتان و یا البته برداشت شما از این موضوع باید شرایط مالی همسرتان را در نظر بگیرید و بصورت عاطفی از او بخواهید که مسائل و نیازهای مالی شما را ارضا کند. در صورت عدم برآورده شدن مسائل مالی بعد از درخواست از او حداقل با زبان بدن نارضایتی خودتان را ابراز کنید.

0

تغییر رفتار همسرم؟ همسرم , وهمسرمو , تغییر رفتاربا سلام خدمت شما توصیه میکنم جهت بهبود روابط با همسرتان ، به همراه ایشان به زوج درمانگر مراجعه نمایید.

0

تغییر رفتار همسرم؟ همسرم , وهمسرمو , تغییر رفتاربه زوج درمانگر یا رواندرمانگر جهت بررسی بیشتر مراجعه کنید.

0

تغییر رفتار همسرم؟ همسرم , وهمسرمو , تغییر رفتاربا سلام و وقت بخیر. گاها برخی روابط مثلثی (زوج, زوجه؛ مادر زوج) بیان کننده معانی پنهان بسیاری از الگوهای ارتباطی هم زوجین و هم والد و فرزندان میباشند. بخشی از هویت مردان از مادران آنها نشات میگیرد و زمانی که احساس میکنند این هویت به هر شکلی در خطر قرار میگرد؛ گارد دفاعی میگیرند و گاهی واکنش هایی نشان میدهند که در شرایط نرمال از آنها سر نمی زند! باید دید برای احساس اطمینان نسبت به حفظ روابط قدیمی چه راه حلهایی وجود دارد. باید دید کنش های شما در شکل گیری واکنشهای معیوب در همسرتان چه نقشی دارد. باید بر سر مسائل اقتصادی و خواسته های معقول به توافقی با تامین نسبی هر دو طرف دست یافت.

0

تغییر رفتار همسرم؟ همسرم , وهمسرمو , تغییر رفتاربا سلام و احترام،در این خصوص توصیه میکنم به اتفاق همسرتان برای مشاوره به همکاران فعال در زمینه زوج درمانی مراجعه حضوری داشته باشید.

0

تغییر رفتار همسرم؟ همسرم , وهمسرمو , تغییر رفتاربا سلام توصیه میکنم جهت بهبود روابط با همسرتان ، به همراه ایشان به زوج درمانگر مراجعه نمایید.