راه کنار امدن با فوت عزیزان چیست؟ با سلام فرایند سوگ با توجه به میزان نزدیکی و دلبستگی فرد با متوفی امری طبیعی است. با این حال سوگ دارای فرایندی است که از انکار شروع می شود و با پرخاشگری و افسردگی و در نهایت پذیرش در مدت معینی که معمولا شش ماه است پایان می یابد. این سوگ نباید عملکردهای اصلی زندگی فرد را بمدت طولانی مختل کنند. مرگ فرزندان، همسر و والدین از مهمترین سوگ هاست. با اینحال پیشنهاد برای شما این است که نباید از موقعیت هایی که ذکر کردید اجتناب کنید . رفتن در آن مکا ن ها و مواجهه نتدریج آن احساس ها را در شما از بین خواهد برد و مسله عادی خواهد شد . هر چه اجتناب بیشتر داشته باشید فرایند سوگ طولانی تر خواهد بود. از یک روان شناس و یا مشاور کمک بکیرید.. با سلام در صورتیکه سوگ طولانی شود و یا سبب اختلال در عملکرد فرد شود و یا سبب افکار خودکشی در فرد با مانده شود و به آن سوگ پاتولوژیک گفته می سود که نیاز به مداخله درمانی دارد، در غیر از این موارد با گذشت زمان مسئله کم رنگ تر خواهد شد. و بهتر است مواجهه تدریجی با منزل ایشان و داشته باشید.. با سلام و وقت بخیر. به شما تسلیت میگویم؛ کنار آمدن با این بار هیجانی آسان نیست؛ برای چنین کنار آمدنی به زمان و قدرت و حمایت نیاز داریم. اما به هر حال چرخه طبیعی آمدنها و رفتن ها همین بوده و هست و از این بابت؛ تنها حمایتی که در اختیار داریم؛ انتخاب نگرشی همراه با معنی و تاب آوری برای اجرای بهترین نقش در زمان حیات خواهد بود. با خود فکر کنید که اگر مادر گرامی در قید حیات بودند؛ با کدام رفتارهای شما احساس خوشحالی میکردند و از شما چه انتظارات و توقعاتی داشتند؟ در ضمن گاهی واکنشهای موقت ما به برخی وقایع میتواند تبدیل به اختلالات خلقی تمام عیار شود که در این زمان دریافت درمان دارویی و روانشناختی برای بهبود وضعیت خلقی؛ اجتناب ناپذیر خواهد بود.. سلام. از نشانه های یاداوری کننده ایشان اجتناب نکنید و از حمایت اطرافیان کمک بگیرید.

فوت , امدن

با سلام بنده ۳ ماه است مادربزرگم فوت کردند و بی نهایت دوستش داشتم هروز غم از دست دادنش برام بیشتر میشه طاقت اینکه نیم ساعت برم خونشون ندارم میگم چطور برم جای خالیش ببینم بیشتر اوقات خوابش میبینم و کلی غصه می خورم . لطفا راهنمایی کنید چطور کنار بیام با این غم

4
0

راه کنار امدن با فوت عزیزان چیست؟ فوت , امدنبا سلام فرایند سوگ با توجه به میزان نزدیکی و دلبستگی فرد با متوفی امری طبیعی است. با این حال سوگ دارای فرایندی است که از انکار شروع می شود و با پرخاشگری و افسردگی و در نهایت پذیرش در مدت معینی که معمولا شش ماه است پایان می یابد. این سوگ نباید عملکردهای اصلی زندگی فرد را بمدت طولانی مختل کنند. مرگ فرزندان، همسر و والدین از مهمترین سوگ هاست. با اینحال پیشنهاد برای شما این است که نباید از موقعیت هایی که ذکر کردید اجتناب کنید . رفتن در آن مکا ن ها و مواجهه نتدریج آن احساس ها را در شما از بین خواهد برد و مسله عادی خواهد شد . هر چه اجتناب بیشتر داشته باشید فرایند سوگ طولانی تر خواهد بود. از یک روان شناس و یا مشاور کمک بکیرید.

0

راه کنار امدن با فوت عزیزان چیست؟ فوت , امدنبا سلام در صورتیکه سوگ طولانی شود و یا سبب اختلال در عملکرد فرد شود و یا سبب افکار خودکشی در فرد با مانده شود و به آن سوگ پاتولوژیک گفته می سود که نیاز به مداخله درمانی دارد، در غیر از این موارد با گذشت زمان مسئله کم رنگ تر خواهد شد. و بهتر است مواجهه تدریجی با منزل ایشان و داشته باشید.

0

راه کنار امدن با فوت عزیزان چیست؟ فوت , امدنبا سلام و وقت بخیر. به شما تسلیت میگویم؛ کنار آمدن با این بار هیجانی آسان نیست؛ برای چنین کنار آمدنی به زمان و قدرت و حمایت نیاز داریم. اما به هر حال چرخه طبیعی آمدنها و رفتن ها همین بوده و هست و از این بابت؛ تنها حمایتی که در اختیار داریم؛ انتخاب نگرشی همراه با معنی و تاب آوری برای اجرای بهترین نقش در زمان حیات خواهد بود. با خود فکر کنید که اگر مادر گرامی در قید حیات بودند؛ با کدام رفتارهای شما احساس خوشحالی میکردند و از شما چه انتظارات و توقعاتی داشتند؟ در ضمن گاهی واکنشهای موقت ما به برخی وقایع میتواند تبدیل به اختلالات خلقی تمام عیار شود که در این زمان دریافت درمان دارویی و روانشناختی برای بهبود وضعیت خلقی؛ اجتناب ناپذیر خواهد بود.

0

راه کنار امدن با فوت عزیزان چیست؟ فوت , امدنسلام. از نشانه های یاداوری کننده ایشان اجتناب نکنید و از حمایت اطرافیان کمک بگیرید