درمان اختلال روانی و افسردگی چیست؟

سلام وقت بخیرمادرم خیلی زبون تندی داره هیچ وقت از هیچی راضی نیست وضع مالیمون خوبه ولی همیشه میگه بدبختیم همیشه بازبونش بابامو میرنجونه بابام هرکاری از دستش برمیاد ولی مامانم همیشه خوردش میکنه جوری که بابام چندباری میخواست بره،تنهاایرایدی که بابام داره سرش توگوشیه کم حرفه.هر موقع میگیم بروپیش روانشناس میگه روانی خودتونید توروخدا یه راهکاربدین هممون از دستش مشکل روانی گرفتیم الکی فوحش میده، تیکه میندازه؟

0

سلام متاسفانه تنها راهکار موثر زوج درمانی است

دکتر مهدی قاسمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک و روانکاو
دکتر مهدی قاسمی
0

با سلام نیاز به ارزیابی و بررسی های لازم می باشد، پرخاشگری علل متفاوتی دارد و پس از تشخیص مناسب می توان درمان به صورت مشاوره و روان درمانی و در صورت لزوم دارو درمانی انجام داد

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

سلام بهتره در ارامش باهاشون صحبت کنید و توضیح بدید که مراجعه به روانشناس برای همه میتونه مفید باشه و برای بهتر شدن کیفیت زندگی خودشونه. البته باز هم ایشون باید خودشون بخوان که به روانشناس مراجعه کنن.

نازنین حبیبی

روانشناس دوران نوجوانی و جوانی
 نازنین حبیبی
0

سلام، چنانچه امکان دارد با ایشان به صورت آرام صحبت کنید، البته بهتر است از مشاور خانواده و زوج درمانگر کمک بگیرند

دکتر پریچهر اشرف

روانشناس و مشاور
دکتر پریچهر اشرف
0

با سلام سعی کنید متوجه بشین در ذهن مادرتون چی میگذره، چه حسی داره، و چرا این رفتارها رو انجام می ده. اگر در مورد داستان درونی ایشون کنجکاوی بکنید می تونید بهتر بهشون کمک کنید. اگر در همدلی مشکل داشتین به روانشناس مراجعه کنید.

دکتر مژگان جعفری

متخصص روانشناسی تربیتی
دکتر مژگان جعفری
0

با سلام و وقت بخیر. با سلام و وقت بخیر. با فرض تایید مطلق رفتارهایی که میفرمایید. این احساس گلایه و در عین حال برتر و حق به جانب بودن همیشگی ریشه در برخی طرحواره های ناسازگار همچون طرحواره استحقاق دارد و در بسیاری موارد هم خالص نیست بدین معنا که پوششی است بر نقص و شرم های درونی تا افشا نشوند. یا خیلی از اوقات صرفا راهی است برای اعتراض به کم و کیف رابطه ای که نیازهایمان تامین نمیشود. اما گاهی همسران هم در ایجاد این احساس سهیم هستیم یعنی نباید فراموش کنیم همه زوجین برای تامین نیازهایشان تلاش میکنند و اگر یک لجبازی و مطلق نگری در این مهم وجود داشته باشد طبیعتا هر دو به هم احساسات بدی خواهند داد. پیشنهاد میکنم والدین محترم یا به یک زوج درمانگر مراجعه داشته باشید یا کتاب مهارتهای زناشویی نوشته مک کی را به همراه همسر مطالعه کرده و تمارینش را دقیق انجام دهید. خود شما هم برای اسیب کمتر از جو خانواده با یکی از همکاران روانشناس بنده در ارتباط باشید.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با درود بهتره اعضای خانواده در صورت داشتن خواسته های نامعقول کمی نسبت به خواسته ها بی تفاوت شوند کم کم ممکن است رفتار تغییر کند.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

سلام : یقینا بحث طرحواره ها و نقش آن در رفتارها مورد بحث است و با توجه به اینکه مادرتان رفتار خود را مشکل دار نمی بیند ، پرسه درمان سخت و پیچیده تر خواهد بود و پیشنهاد میشود جهت درمان به روان درمانگر مراجعه نمایید که به لحاظ سنی هم سن و یا بزرگتر و البته متخصص علوم رفتاری باشد چرا که این شاخص ها احتمال موفقیت درمانگر را در برخورد با چنین مراجعانی افزایش خواهد داد.

محمد مظلومی راد

روانشناس و مشاورروان درمانگر و روانشناس بالینی - مشاور
 محمد مظلومی راد
0

با سلام درصورتیکه ایشان تمایل به مراجعه ندارند، توصیه می کنم خود شما مراجعه نمایید تا با بررسی کامل تر شرایط و به کمک متخصص بهتر بتوانید شرایط فوق را تاب بیاورید و بهتر مدیریت کنید.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد