حرف نزدن کودکم چه علتی دارد؟ علی رغم این مهم که در توانایی کلامی کودکان تفاوتهای فردی بسیار تاثیرگذار خواهد بود، اما به طور معمول کودک 3ساله توانایی ساختن جملات 3 کلمه ای و بهره گیری از حدود 300 کلمه را داراست. برای سرعت بخشیدن به روند آموزش زبان، سعی کنید هنگام حرف زدن با صدای بلند، با کودک بازی کنید، او را در آغوش بگیرید و تماس چشمی خود را حفظ کنید (مثلا هنگام لباس پوشاندن اسم لباسها را آرام و بلند بر زبان بیاوریم و از کودک بخواهیم تکرار کند). با کودک اجرای نمایش کنید و علاوه بر تمرین صحبت، کلمات را با حرکات بدن بازسازی کنید. از هر فرصتی بهره بگیرید، مثلا وقتی کودک تشنه است، نگویید الان آب میخواهی؟ بگذارید او خواسته اش را تکرار کند. همواره نوبت را در حرف زدن رعایت کنید. صبور باشید و در ضمن تاخیر با یک گفتاردرمانگر مشورت داشته باشید.. با سلام و احترام ،در مورد فوق توصیه میکنم جهت بررسی و راهنمایی ابتدا به همکاران فوق تخصص روانپزشکی اطفال مراجعه نمایید.. با سلام و احترام ،در مورد فوق توصیه میکنم جهت بررسی و راهنمایی ابتدا به همکاران فوق تخصص روانپزشکی اطفال مراجعه نمایید.. با سلام دوست عزیز هنوز در این سن جای نگرانی در این خصوص وجود ندارد. سلام دوست عزیز تفاوتهای فردی زیادی بین کودکان در مهارتهای کلامی وحود داره، در مورد کودکتون فعلا جای نگرانی نیست ، باهاش زیاد صحبت کنید جملاتتون رو تکرار کنید مثلا وقتی آب میخواد در مدتی که میخواید آب براش بریزید و بیارید همراهتون باشه و برای مثال بگید پسرم اب میخوادبرم براش اب بیارم یه لیوان اب بریزم و به همین صورت جمله براش بسازید و بگید برای صحبت کردن بهش فشار نیارید سعی کنید بیشتر براش قصه بخونید و کمتر تلویزیون نگاه کنه، شاد باشید. با سلام هر گونه تاخیر در تکلم کودک بعد از یک سالگی باید جدی گرفته شود.چون یکی از اصلی ترین علایم اتیسم در کودکان تاخیر کلام یا توقف رشد تکلم در آنهاست.پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر با یک متخصص روانشناسی کودک مشورت کنید. موفق باشید. سلام به شما. این مساله نیازمند بررسی بیشتر است و برای این منظور لازم است به همکاران فوق تخصص روانپزشکی کودکان مراجعه شود..

بابا , رشد کودک

سلام آقای دکتر پسرم ۲ سال و ۳ ماهشه . حتی هنوز مامان بابا هم نمیگه . فقط این کلماتو میگه به به . چشم .به ابرو میگه اب و به ماشین میگه ماش تمام فقط همین ۳ تا کلمه مشکلش چیه چکار کنم؟

7
0

حرف نزدن کودکم چه علتی دارد؟ بابا , رشد کودکعلی رغم این مهم که در توانایی کلامی کودکان تفاوتهای فردی بسیار تاثیرگذار خواهد بود، اما به طور معمول کودک 3ساله توانایی ساختن جملات 3 کلمه ای و بهره گیری از حدود 300 کلمه را داراست. برای سرعت بخشیدن به روند آموزش زبان، سعی کنید هنگام حرف زدن با صدای بلند، با کودک بازی کنید، او را در آغوش بگیرید و تماس چشمی خود را حفظ کنید (مثلا هنگام لباس پوشاندن اسم لباسها را آرام و بلند بر زبان بیاوریم و از کودک بخواهیم تکرار کند). با کودک اجرای نمایش کنید و علاوه بر تمرین صحبت، کلمات را با حرکات بدن بازسازی کنید. از هر فرصتی بهره بگیرید، مثلا وقتی کودک تشنه است، نگویید الان آب میخواهی؟ بگذارید او خواسته اش را تکرار کند. همواره نوبت را در حرف زدن رعایت کنید. صبور باشید و در ضمن تاخیر با یک گفتاردرمانگر مشورت داشته باشید.

0

حرف نزدن کودکم چه علتی دارد؟ بابا , رشد کودکبا سلام و احترام ،در مورد فوق توصیه میکنم جهت بررسی و راهنمایی ابتدا به همکاران فوق تخصص روانپزشکی اطفال مراجعه نمایید.

0

حرف نزدن کودکم چه علتی دارد؟ بابا , رشد کودکبا سلام و احترام ،در مورد فوق توصیه میکنم جهت بررسی و راهنمایی ابتدا به همکاران فوق تخصص روانپزشکی اطفال مراجعه نمایید.

0

حرف نزدن کودکم چه علتی دارد؟ بابا , رشد کودکبا سلام دوست عزیز هنوز در این سن جای نگرانی در این خصوص وجود ندارد

0

حرف نزدن کودکم چه علتی دارد؟ بابا , رشد کودکسلام دوست عزیز تفاوتهای فردی زیادی بین کودکان در مهارتهای کلامی وحود داره، در مورد کودکتون فعلا جای نگرانی نیست ، باهاش زیاد صحبت کنید جملاتتون رو تکرار کنید مثلا وقتی آب میخواد در مدتی که میخواید آب براش بریزید و بیارید همراهتون باشه و برای مثال بگید پسرم اب میخوادبرم براش اب بیارم یه لیوان اب بریزم و به همین صورت جمله براش بسازید و بگید برای صحبت کردن بهش فشار نیارید سعی کنید بیشتر براش قصه بخونید و کمتر تلویزیون نگاه کنه، شاد باشید

0

حرف نزدن کودکم چه علتی دارد؟ بابا , رشد کودکبا سلام هر گونه تاخیر در تکلم کودک بعد از یک سالگی باید جدی گرفته شود.چون یکی از اصلی ترین علایم اتیسم در کودکان تاخیر کلام یا توقف رشد تکلم در آنهاست.پیشنهاد میکنم هر چه سریعتر با یک متخصص روانشناسی کودک مشورت کنید. موفق باشید

0

حرف نزدن کودکم چه علتی دارد؟ بابا , رشد کودکسلام به شما. این مساله نیازمند بررسی بیشتر است و برای این منظور لازم است به همکاران فوق تخصص روانپزشکی کودکان مراجعه شود.