عوارض مصرف همزمان دپاکین و اسنترا؟ سلام به شما. داروهای اسنترا و دپاکین برای مساله شما موثرند و مسلما تشخیص یا درمان اشتباه نیست. اما ترجیح شخصی بنده این است که با حداقل دارو روند درمان را آغاز کنم و احتمالا پاسخ درمانی با مصرف اسنترا به دست می آید و شاید مصرف دپاکین در قدم اول چندان ضروری نباشد. در کنار آن مهارت کنترل خشم نیز برای شما مفید است. یرای کنترل خشم در وهله اول باید بپذیرید که خشم و عصبانیت یک واکنش طبیعی است که در موقعیت هایی برای هر فرد نرمالی اتفاق می افتد. خود را به عنوان فردی عصبانی به شمار نیاورید، بلکه بگویید در موقعیت هایی عصبانی می شوم. در واقع عصبانیت یک هیجان مربوط به موقعیت است و یک خصوصیت شخصیتی نیست. پس سعی نکنید که به دنبال عصبانی نشدن باشید. بلکه باید تلاش تان بر این باشد که در مواقع عصبانیت بتوانید روی رفتارتان کنترل داشته باشید و خشم تان کنترل رفتارتان را به دست نگیرد. برای این منظور باید تلاش کنید موقعیت ها و شرایطی که باعث عصبانیت شما می شود را بشناسید و به حس ها و هیجاناتی که در شما ایجاد می کند آگاهی داشته باشید. وقتی چنین موقعیتی برای شما ایجاد شد سعی کنید برای دقایقی واکنش تان را به تاخیر بیندازید و اگر لازم بود موقعیت را ترک نمایید تا هیجان شما فروکش کند. سپس در شرایطی که به آرامش نسبی رسیده اید خشم و عصبانیتی که تجربه کرده اید را با گفتگو بیان کنید تا طرف مقابل به حسی که در شما ایجاد شده آگاه شود و از سویی واکنش خارج از کنترلی نیز روی ندهد. در کنار این راهکار برای کنترل خشم، اقدامات درمانی دارویی نیز کمک کننده و موثر است.. سلام. این دسته های دارویی وابستگی ایجاد نمیکنند اما لازمست که به مدت کافی و مقدار کافی مصرف شوند تا اثار درمانی انها ظاهر شود. دوز شروع شده برای شما خیلی کم است و جای نگرانی نیست با خاطر اسوده مصرف کنید.. با سلام. درمان را شروع کنید. اگر مشکلی داشتید میتوانید به پزشکان مراجعه کنید و در این باره صحبت کنید. این داروها وابستگی ایجاد نمیکنند. نگرانی بیش از حد در مورد مصرف دارو اغلب منجر به محروم کردن خودتان از درمان میشود. و درمان نکردن بر روابط و آینده شما تاثیر گزار خواهد بود. درمان را جدی بگیرید و در ادامه با روانپزشکتان در ارتباط باشید.. سلام بر شما همانطور که گفتید اثرات ناراحتی شما بر زندگیتان و خودتان فرا تر است به همین علت شما نیازمند درمان دارویی هستید داروها یک دوره ی درمانی نیاز هستند و به شما کنک میکنند تا مثل یک نفر که کمکاری تیرویید دارد و قرص تیرویید میخورد تا عوارضش کم شود شما هم نیازمند تامین سروتونین مغزتان هستید. با سلام این داروها برای درمان مشکل شما موثر است. با سلام خدمت شما درصورتیکه توسط روانپزشک ویزیت شده اید، جای نگرانی نیست، مصرف دارو ها را شروع کنید و دوره درمان را کامل کنید. درصورتیکه مشکل و عارضه ای داشتید حتما با پزشک معالج مطرح نمایید. با کاهش علایم و بهبودی نسبی می توانید با نظر روانپزشک خود، درمان غیر دارویی به صورت روان درمانی را نیز شروع کنید..

دپاکین , اسنترا , عوارض

سلام . من مشکل کنترل خشم دارم و همیشه استرس دارم و عصبی هستم دکتر برام دپاکین ۲۰۰و اسنترا ۵۰به مدت سه ماه تجویز کرده و کتاب کنترل خشم رو بهم تجویز کرد که بخونم . من ۱۹سالمه و تا به حال سابقه مصرف قرص نداشتم و میترسم که تشخیص اشتباه بوده باشه یا اینکه بعدا به قرص ها وابستگی پیدا کنم و یا عوارض جدی برام به دنبال داشته باشه . اگر راهنماییم کنین ممنون میشم من واقعا خیلی نگران هستم

6
0

عوارض مصرف همزمان دپاکین و اسنترا؟ دپاکین , اسنترا , عوارضسلام به شما. داروهای اسنترا و دپاکین برای مساله شما موثرند و مسلما تشخیص یا درمان اشتباه نیست. اما ترجیح شخصی بنده این است که با حداقل دارو روند درمان را آغاز کنم و احتمالا پاسخ درمانی با مصرف اسنترا به دست می آید و شاید مصرف دپاکین در قدم اول چندان ضروری نباشد. در کنار آن مهارت کنترل خشم نیز برای شما مفید است. یرای کنترل خشم در وهله اول باید بپذیرید که خشم و عصبانیت یک واکنش طبیعی است که در موقعیت هایی برای هر فرد نرمالی اتفاق می افتد. خود را به عنوان فردی عصبانی به شمار نیاورید، بلکه بگویید در موقعیت هایی عصبانی می شوم. در واقع عصبانیت یک هیجان مربوط به موقعیت است و یک خصوصیت شخصیتی نیست. پس سعی نکنید که به دنبال عصبانی نشدن باشید. بلکه باید تلاش تان بر این باشد که در مواقع عصبانیت بتوانید روی رفتارتان کنترل داشته باشید و خشم تان کنترل رفتارتان را به دست نگیرد. برای این منظور باید تلاش کنید موقعیت ها و شرایطی که باعث عصبانیت شما می شود را بشناسید و به حس ها و هیجاناتی که در شما ایجاد می کند آگاهی داشته باشید. وقتی چنین موقعیتی برای شما ایجاد شد سعی کنید برای دقایقی واکنش تان را به تاخیر بیندازید و اگر لازم بود موقعیت را ترک نمایید تا هیجان شما فروکش کند. سپس در شرایطی که به آرامش نسبی رسیده اید خشم و عصبانیتی که تجربه کرده اید را با گفتگو بیان کنید تا طرف مقابل به حسی که در شما ایجاد شده آگاه شود و از سویی واکنش خارج از کنترلی نیز روی ندهد. در کنار این راهکار برای کنترل خشم، اقدامات درمانی دارویی نیز کمک کننده و موثر است.

1

عوارض مصرف همزمان دپاکین و اسنترا؟ دپاکین , اسنترا , عوارضسلام. این دسته های دارویی وابستگی ایجاد نمیکنند اما لازمست که به مدت کافی و مقدار کافی مصرف شوند تا اثار درمانی انها ظاهر شود. دوز شروع شده برای شما خیلی کم است و جای نگرانی نیست با خاطر اسوده مصرف کنید.

1

عوارض مصرف همزمان دپاکین و اسنترا؟ دپاکین , اسنترا , عوارضبا سلام. درمان را شروع کنید. اگر مشکلی داشتید میتوانید به پزشکان مراجعه کنید و در این باره صحبت کنید. این داروها وابستگی ایجاد نمیکنند. نگرانی بیش از حد در مورد مصرف دارو اغلب منجر به محروم کردن خودتان از درمان میشود. و درمان نکردن بر روابط و آینده شما تاثیر گزار خواهد بود. درمان را جدی بگیرید و در ادامه با روانپزشکتان در ارتباط باشید.

0

عوارض مصرف همزمان دپاکین و اسنترا؟ دپاکین , اسنترا , عوارضسلام بر شما همانطور که گفتید اثرات ناراحتی شما بر زندگیتان و خودتان فرا تر است به همین علت شما نیازمند درمان دارویی هستید داروها یک دوره ی درمانی نیاز هستند و به شما کنک میکنند تا مثل یک نفر که کمکاری تیرویید دارد و قرص تیرویید میخورد تا عوارضش کم شود شما هم نیازمند تامین سروتونین مغزتان هستید

0

عوارض مصرف همزمان دپاکین و اسنترا؟ دپاکین , اسنترا , عوارضبا سلام این داروها برای درمان مشکل شما موثر است

0

عوارض مصرف همزمان دپاکین و اسنترا؟ دپاکین , اسنترا , عوارضبا سلام خدمت شما درصورتیکه توسط روانپزشک ویزیت شده اید، جای نگرانی نیست، مصرف دارو ها را شروع کنید و دوره درمان را کامل کنید. درصورتیکه مشکل و عارضه ای داشتید حتما با پزشک معالج مطرح نمایید. با کاهش علایم و بهبودی نسبی می توانید با نظر روانپزشک خود، درمان غیر دارویی به صورت روان درمانی را نیز شروع کنید.