عصبی و افسرده هستم قرص آسنترا و دپاکین برام تجیز شده نظر شما چیست؟ سلام وقت بخیر اقای گرامی جهت درمان و توانمندسازی شناختی سعی کنید به روانشناس هم مراجعه نمایید تا درصورت صلاحدید پزشک پس از قطع داروها دچار برگشت علائم و یا مصرف طولانی مدت دارو و عوارض آن را تجربه نکنید پایدار باشید قدیری. سلام به شما. تجویز دارو صرفا توسط روانپزشک امکانپذیر است. در مورد داروها نیاز به شرح حال کاملتری جهت اظهار نظر است. لازم است تحت نظر متخصص روانپزشکی باشید.

عصبی , آسنترا , افسرده

با سلام . بنده به دکتر روانشناسی مراجعه کردم و با توضیحاتی که دادم تشخیص دادن که عصبی و افسردههستم و قرص آسنترا و دپاکین برام تجویز کردند ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید.

2
-1

عصبی و افسرده هستم قرص آسنترا و دپاکین برام تجیز شده نظر شما چیست؟ عصبی , آسنترا , افسردهسلام وقت بخیر اقای گرامی جهت درمان و توانمندسازی شناختی سعی کنید به روانشناس هم مراجعه نمایید تا درصورت صلاحدید پزشک پس از قطع داروها دچار برگشت علائم و یا مصرف طولانی مدت دارو و عوارض آن را تجربه نکنید پایدار باشید قدیری

0

عصبی و افسرده هستم قرص آسنترا و دپاکین برام تجیز شده نظر شما چیست؟ عصبی , آسنترا , افسردهسلام به شما. تجویز دارو صرفا توسط روانپزشک امکانپذیر است. در مورد داروها نیاز به شرح حال کاملتری جهت اظهار نظر است. لازم است تحت نظر متخصص روانپزشکی باشید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تجویز داروهای آسنترا (اسیتالوپرام) و دپاکین (والپروات سدیم) برای درمان افسردگی و برخی از اختلالات عصبی مانند بی‌ثباتی خلقی رایج است. آسنترا به دسته داروهای مهارکننده‌های بازجذب سروتونین متعلق بوده و به بهبود خلق و خوی شما کمک می‌کند. دپاکین که یک داروی ضد تشنج است، در برخی موارد برای کنترل نوسانات خلقی و درمان شیدایی نیز استفاده می‌شود. هر دو دارو باید طبق دستورالعمل پزشک و با دقت نسبت به عوارض جانبی مصرف شود. همچنین مهم است که در طول دوره درمان تحت نظر پزشک باقی بمانید تا اثربخشی و تحمل دارو به خوبی ارزیابی شود.