نحوه قطع مصرف دپاکین چگونه باید باشد؟ با سلام اگر سابقه تشنج ندارید و دپاکین برای میگرن تجویز شده است و در حال حاضر یک شب در میان ۱/۲ قرص دپاکین میل می کنید می توانید آن را قطع کنید گر چه بهتر است تحت نظر پزشک معالج صورت گیرد ولی باز تاکید می کنم در صورت عدم وجود سابقه تشنج می توانید آن را قطع نمایید.. بهتر است با مشورت با پزشک خودتان قطع شود.. سلام اگر دپاکین برای درمان تشنج استفاده میشده میبایست بعد از رویت نوار مغزی و شرح حال دقیق راجع به قطع آن تصمیم گیری شود. ولی اگر برای درمان میگرن بوده میتوانید آنرا قطع کنید. با سلام در صورتی که سابقه تشنج ندارید میتوانید داروی دپاکین را قطع کنید. اگر حملاتی شبیه تشنج داشته اید حتما لازم است نوار مغز انجام شود و بر اساس شرح حال شما در مورد قطع دارو تصمیم گیری شود.

قطع , قطع مصرف , دپاکین

سلام. من دو ساله که بخاطر علایم تشنج (نه خود تشنج) و میگرن عصبی تحت درمانم. یکی از داروهایی که مصرف میکنم دپاکینه و به مرور زمان دکترم دارو رو کم کرد و تقریبا نه ماه پیش که مراجعه کردم گفتن که یه روز در میون نصف دپاکین ۵۰۰ بخورم. بخاطر فراگیری کرونا امکان مراجعه حضوری نداشتم و دسترسی به دکترم ندارم. الان واقعا احساس میکنم دیگه به مصرف دپاکین نیاز ندارم ولی نمیدونم چجوری فرآیند قطع کردن رو تکمیل کنم؟

4
-1

نحوه قطع مصرف دپاکین چگونه باید باشد؟ قطع , قطع مصرف , دپاکینبا سلام اگر سابقه تشنج ندارید و دپاکین برای میگرن تجویز شده است و در حال حاضر یک شب در میان ۱/۲ قرص دپاکین میل می کنید می توانید آن را قطع کنید گر چه بهتر است تحت نظر پزشک معالج صورت گیرد ولی باز تاکید می کنم در صورت عدم وجود سابقه تشنج می توانید آن را قطع نمایید.

-1

نحوه قطع مصرف دپاکین چگونه باید باشد؟ قطع , قطع مصرف , دپاکینبهتر است با مشورت با پزشک خودتان قطع شود.

0

نحوه قطع مصرف دپاکین چگونه باید باشد؟ قطع , قطع مصرف , دپاکینسلام اگر دپاکین برای درمان تشنج استفاده میشده میبایست بعد از رویت نوار مغزی و شرح حال دقیق راجع به قطع آن تصمیم گیری شود. ولی اگر برای درمان میگرن بوده میتوانید آنرا قطع کنید

1

نحوه قطع مصرف دپاکین چگونه باید باشد؟ قطع , قطع مصرف , دپاکینبا سلام در صورتی که سابقه تشنج ندارید میتوانید داروی دپاکین را قطع کنید. اگر حملاتی شبیه تشنج داشته اید حتما لازم است نوار مغز انجام شود و بر اساس شرح حال شما در مورد قطع دارو تصمیم گیری شود

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

قطع دارو معمولا به صورت تدریجی صورت می‌گیرد تا بدن فرصت سازگاری با تغییرات یابد. برخی از داروها از جمله دپاکین نیاز به تریتاژ دارند. تریتاژ یعنی کاهش تدریجی مقدار دارو. اگر شما قصد قطع داروی دپاکین را دارید، بایستی از پزشک متخصص مشورت بگیرید. هرگز بدون نظارت پزشک داروی خود را قطع نکنید زیرا ممکن است عوارض جانبی بروز دهد. همچنین ممکن است وضعیت شما بعد از قطع دارو تغییر کند. من به شدت توصیه می‌کنم که با پزشک خود یا یک متخصص دارو تماس بگیرید.

قطع مصرف دپاکین باید به دقت صورت گیرد تا از بروز علائم ناخواسته یا بازگشت علائم قبلی جلوگیری شود. عدم دسترسی به پزشک نباید شما را به قطع ناگهانی دارو تشویق کند. در حال حاضر، بهترین رویکرد، ادامه همان برنامه‌ی کاهش تدریجی دوز مصرفی است که پزشک شما تعیین کرده بود. شما در حال حاضر روزانه نصف دپاکین ۵۰۰ مصرف می‌کنید. برنامه‌ی پیشنهادی برای کاهش تدریجی دوز می‌تواند شامل کاهش به یک روز در میون یک چهارم دپاکین ۵۰۰ برای چند هفته و در نهایت قطع کامل باشد. با این حال، توصیه می‌شود که در اولین فرصت با پزشک خود یا یک پزشک معتبر دیگر مشورت کنید، حتی اگر این مشاوره به صورت آنلاین باشد، تا یک برنامه قطع مصرف منظم و متناسب با وضعیت خاص شما ارائه شود.