راه رفع بی اشتهایی در فرد مبتلا به بیماری کرونا چگونه است؟ سلام عزیزم، به داروهای مصرفی ایشان و سطح اکسیژن خونشون اشاره ای نکردید،خیلی مهمه که بدونیم ایشون چه درمانی گرفته اند.پایدار بودن تب بعد از هفته اول یا بروز مجدد آن میتواند علامت ورود بیمار به فاز شدیدتر بیماری یا اضافه شدن عفونت باکتریایی روی ویروس باشد. حتما مراجعه حضوری به پزشک متخصص عفونی یا داخلی یا فوق ریه داشته باشید. ایشون باید مجدد معاینه شوند، سی تی بگیرند، سطح اکسیژن مانیتور شود و درمانهای موثر هرچه سریعتر شروع گردد. زمان در این مرحله بیماری خییلی مهم است آن را ازدست ندهید.. با توجه به سن ایشان و وضعیت نامناسب بالینی ایشان نیاز به بستری دارند..

اشتهایی , کرونا , بی اشتهایی , بیماری کرونا

سلام پزشکای محترم
امیدوارم خوب باشید
پدر من روز ۱۰ کروناشون هست
هر روز باید سرم بزنن وگرنه شب حالشون بد میشه
الان جدیدا بعد این همه شب تب میکنن به نظرتون بد نیست؟
هیچ اشتهایی ندارن و ما شدیدا نگرانونیم
تنگی نفس ندارن ولی سرفه میکنن
لطفااااا راهنماییم کنید عزیزان. ممنون

2
0

راه رفع بی اشتهایی در فرد مبتلا به بیماری کرونا چگونه است؟ اشتهایی , کرونا , بی اشتهایی , بیماری کروناسلام عزیزم، به داروهای مصرفی ایشان و سطح اکسیژن خونشون اشاره ای نکردید،خیلی مهمه که بدونیم ایشون چه درمانی گرفته اند.پایدار بودن تب بعد از هفته اول یا بروز مجدد آن میتواند علامت ورود بیمار به فاز شدیدتر بیماری یا اضافه شدن عفونت باکتریایی روی ویروس باشد. حتما مراجعه حضوری به پزشک متخصص عفونی یا داخلی یا فوق ریه داشته باشید. ایشون باید مجدد معاینه شوند، سی تی بگیرند، سطح اکسیژن مانیتور شود و درمانهای موثر هرچه سریعتر شروع گردد. زمان در این مرحله بیماری خییلی مهم است آن را ازدست ندهید.

0

راه رفع بی اشتهایی در فرد مبتلا به بیماری کرونا چگونه است؟ اشتهایی , کرونا , بی اشتهایی , بیماری کرونابا توجه به سن ایشان و وضعیت نامناسب بالینی ایشان نیاز به بستری دارند.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

در بیماران کرونایی، بی اشتهایی معمول است و می‌تواند به علت تب، خستگی و تغییر در حس بویایی و طعمی باشد. برای رفع بی اشتهایی در این بیماران، تغذیه کافی و سالم، آبیاری مناسب، استراحت کامل و مصرف مکمل‌های ویتامینی توصیه می‌شود. همچنین، می‌توانید با پزشک معالج خود در مورد داروهای تقویتی و تنظیم‌کننده اشتها صحبت کنید. اگر بیمار تب دارد و اشتها کم دارد، مصرف مایعات بیشتر نظیر آب و نوشیدنی‌های گرم و گوشت آب‌پز شده و سوپ مفید است. اگر بیشتر از 24 تا 48 ساعت بیمار اشتها ندارد یا مشکلات تبی بیشتری دارد، حتما باید به پزشک مراجعه کرد تا علت بی اشتهایی بررسی شود. همچنین، در صورت افزایش سرفه و علائم دیگر، پیگیری منظم با پزشک ضروری است. درمان صحیح بیماری کرونا و جلوگیری از عوارض جانبی آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.