برای درمان ضخیم شدن آندومتر به جز قرص استرادیول چه جایگزینی هست؟ عزیزم تمام موارد فوق باید توسط مرکز ناباروری ارزیابی و بیان شود و فقط ترکیبات استروژن افزایش ضخامت رحم می دهد و معمولا در این افراد باید آسپرین و انوکسامصرف شود و میزان آن بر اساس وزن متفاوت می باشد.

آندومتر , ضخیم , آسپرین , هپارین , استرادیول , ضخیم شدن آندومتر

بیماری آرتریت روماتوئید و مشکوک به لوپوس هستم anaمثبت و در حال حاضر ۱۴۰۰ می باشد. روماتولوژ در سیکل ivf گفته ترجیحا داروهای استروژنی استفاده نشود و با انتقال هپارین و آسپرین تا انتهای بارداری مصرف شود؟. برای ضخیم شدن آندومتر قبل از انتقال جنین به جز استرادیول که ساختار استروژنی دارد از چه دارو ی جایگزین دیگیری می توان استفاده کرد؟ و اینکه چه دوز هپارین باید تزریق شود؟هپارین بهتره یا انوکسا؟نکات ایمنی قبل از انتقال چیست؟

1
1

برای درمان ضخیم شدن آندومتر به جز قرص استرادیول چه جایگزینی هست؟ آندومتر , ضخیم , آسپرین , هپارین , استرادیول , ضخیم شدن آندومترعزیزم تمام موارد فوق باید توسط مرکز ناباروری ارزیابی و بیان شود و فقط ترکیبات استروژن افزایش ضخامت رحم می دهد و معمولا در این افراد باید آسپرین و انوکسامصرف شود و میزان آن بر اساس وزن متفاوت می باشد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

جایگزین های محتمل برای ضخیم شدن آندومتر عبارتند از داروهای غیر استروژنی مانند پنتوکسیفیلین و ویتامین E و تیبولون. هپارین و انوکسا هر دو می توانند استفاده شوند اما هپارین بیشتر استفاده می شود. دوز هپارین بستگی به وضعیت شما دارد و باید توسط پزشک شما تعیین شود. قبل از انتقال، اطمینان حاصل کنید که به درستی میانوالی شده اید و سطح هورمون های شما مناسب است.

برای ضخیم شدن آندومتر در بیمارانی که نمی‌توانند از داروهای استروژنی مانند قرص‌های استرادیول استفاده کنند، می‌توان از دیگر روش‌ها مثل استفاده از داروهای غیر هورمونی بهره برد. برخی از پزشکان مکمل‌های غذایی و ویتامین‌ها را توصیه می‌کنند، اما این موارد ممکن است به تنهایی کافی نباشند. مصرف قرص‌های پروژسترون یا دستگاه‌های داخل رحمی پروژسترون (مثل میرنا) می‌توانند گزینه‌های مناسبی باشند. در مورد هپارین، دوز مصرفی بسته به شرایط فردی بیمار متفاوت است و پزشک شما می‌تواند دوز مناسب را توصیه کند. هپارین به طور کلی ایمن است، اما گاهی انوکساپارین (لوونوکس) به خاطر زمان طولانی‌تر اثربخشی توصیه می‌شود. نکات ایمنی قبل از انتقال جنین شامل مانیتورینگ دقیق شرایط ایمنی بدن و عدم مصرف داروهایی که ممکن است به جنین صدمه برسانند، می‌باشد.