علت افزایش ناگهانی و شدید فشار خون در قاعدگی بدون سابقه فشار چیست؟ بالا رفتن فشار خون در طی دوران قاعدگی ممکن است نشانه ای از یک اختلال زمینه ای باشد که در طی قاعدگی خود را نشان میدهد یعنی شما بالقوه زمینه ای برای ابتلا به فشار خون را دارید . البته این افزایش در فشار خون در خانم هایی رخ میدهد که علائم شدید PMS دارند بروز میکند . .مصرف ویتامین B6 و ریبو فلاوین شاید کمک کننده باشد .. با سلام بهتر است از نزدیک معاینه شوید. با سلام بهتر است از نزدیک معاینه شوید.

فشار , خون , افزایش , قاعدگی , افزایش فشار

سلام و وقت بخیر.
علت افزایش ناگهانی و شدید فشار خون در زمانقاعدگی در فردی که بطور معمول فشار خون های پایین دارد چیست ؟
بررسی و هولتر فشار خون در شرلیط غیر قاعدگی هم انجام داده ام .متخصص قلب اعتقاد دارد فقط عدم تعادل هورموتی است و باید در همان زملنقاعدگی برای درمان به اورژانس مراجعه کنم.
متخصص زنان هم ازمایشات پرولاکتین وداد که طبیعی بود.
ممکنه راهنمایی فرمایید؟

3
1

علت افزایش ناگهانی و شدید فشار خون در قاعدگی بدون سابقه فشار چیست؟ فشار , خون , افزایش , قاعدگی , افزایش فشاربالا رفتن فشار خون در طی دوران قاعدگی ممکن است نشانه ای از یک اختلال زمینه ای باشد که در طی قاعدگی خود را نشان میدهد یعنی شما بالقوه زمینه ای برای ابتلا به فشار خون را دارید . البته این افزایش در فشار خون در خانم هایی رخ میدهد که علائم شدید PMS دارند بروز میکند . .مصرف ویتامین B6 و ریبو فلاوین شاید کمک کننده باشد .

3

علت افزایش ناگهانی و شدید فشار خون در قاعدگی بدون سابقه فشار چیست؟ فشار , خون , افزایش , قاعدگی , افزایش فشاربا سلام بهتر است از نزدیک معاینه شوید

-1

علت افزایش ناگهانی و شدید فشار خون در قاعدگی بدون سابقه فشار چیست؟ فشار , خون , افزایش , قاعدگی , افزایش فشاربا سلام بهتر است از نزدیک معاینه شوید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

افزایش ناگهانی فشار خون در مدت قاعدگی می تواند ناشی از تغییرات هورمونی در بدن باشد. استروژن و پروژسترون، دو هورمونی که تغییرات آنها باعث یک دوره قاعدگی می‌شوند، می‌توانند نیز به تنظیم فشار خون کمک کنند. در زمان قاعدگی، سطح استروژن کاهش می‌یابد،که می‌تواند منجر به افزایش فشار خون شود. برخی دیگر از عوامل شامل استرس، کمبود خواب، مصرف سیگار، نوشیدن الکل، اضافه وزن و رژیم غذایی نامناسب است. در مورد درمان، حتماً با پزشک مراجعه کنید، خصوصاً اگر شما قبلاً فشار خون بالا یا مشکلات قلبی داشته باشید.

افزایش ناگهانی و شدید فشار خون در دوران قاعدگی ممکن است ناشی از تغییرات هورمونی باشد. هورمون‌هایی مانند استروژن و پروژسترون می‌توانند بر روی سیستم قلبی‌عروقی تاثیر بگذارند که ممکن است منجر به افزایش فشار خون شود. در برخی افراد، تغییرات این هورمون‌ها در طول چرخه قاعدگی می‌توانند تاثیرات قابل توجهی بر فشار خون داشته باشند. علاوه بر عدم تعادل هورمونی، عواملی مانند استرس، تغذیه ناکافی، یا کم‌خوابی نیز می‌توانند وضعیت را تشدید کنند. جهت مدیریت این وضعیت، توصیه می‌شود به یک پزشک متخصص غدد یا قلب مراجعه کنید تا مدیریت دقیق این شرایط با توجه به سابقه پزشکی فرد انجام شود. ثبت فشار خون منظم و مراجعه به اورژانس در صورت وقوع فشار خون بسیار بالا نیز به پیشگیری از عوارض بیشتر کمک می‌کند.