آیا روزه برای بیمار دارای سنگ صفرا مضر است یا بلامانع؟ روزه داری باعث کاهش انقباض کیسه صفرا و تغلیظ صفرا میشود ودر نهایت باعث تشدید فرآیند سنگ سازی میشود .. با سلام و احترام، شما با توجه به مواردی که فرمودید اولا باید مرتب مایعات میل کنید و ثانیا در اولین زمان ممکن تحت عمل جراحی برداشتن کیسه صفرا قرار بگیرید که در حال حاضر به روش بسته(لاپاروسکوپیک) و فقط با سه الی چهار سوراخ خیلی ریز در سطح شکم قابل انجام هست، شماره مشاوره: 09193779007. بهتره نگیری.

صفرا , سنگ , سنگ صفرا

باسلام.من کیسه صفرام سنگریزه داره ۴ میلیمتری.که بیشتر وقتا دوسه ساعت بعد غذا دچار معده درد واحساس پری معده وتهوع میشمالبته دوروزه که روزه گرفتم اخرای شب معده درد میگرفتم.میخوام بدونم روزه گرفتن خطری برام داره یانه؟

3
12

آیا روزه برای بیمار دارای سنگ صفرا مضر است یا بلامانع؟ صفرا , سنگ , سنگ صفراروزه داری باعث کاهش انقباض کیسه صفرا و تغلیظ صفرا میشود ودر نهایت باعث تشدید فرآیند سنگ سازی میشود .

-1

آیا روزه برای بیمار دارای سنگ صفرا مضر است یا بلامانع؟ صفرا , سنگ , سنگ صفرابا سلام و احترام، شما با توجه به مواردی که فرمودید اولا باید مرتب مایعات میل کنید و ثانیا در اولین زمان ممکن تحت عمل جراحی برداشتن کیسه صفرا قرار بگیرید که در حال حاضر به روش بسته(لاپاروسکوپیک) و فقط با سه الی چهار سوراخ خیلی ریز در سطح شکم قابل انجام هست، شماره مشاوره: 09193779007

3

آیا روزه برای بیمار دارای سنگ صفرا مضر است یا بلامانع؟ صفرا , سنگ , سنگ صفرابهتره نگیری

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

سنگ صفرا می تواند باعث ایجاد ناراحتی‌ هایی همچون درد و تهوع شود، بستگی به شرایط شما، رژیم غذایی و سایر عوامل دارد که روزه گرفتن برای شما مضر باشد یا نه. همیشه پیش از تصمیم گیری به این موضوع، با پزشک خود مشورت کنید.

روزه‌داری در افراد دارای سنگ کیسه صفرا می‌تواند باعث افزایش خطر تشدید علائم شود. اگر سنگ صفراوی به اندازه‌ای کوچک است که باعث انسداد نمی‌شود، روزه‌داری ممکن است قابل تحمل باشد، اما اگر با علائم معده‌درد و تهوع همراه باشد، توصیه می‌شود با یک پزشک متخصص مشورت کنید. در دوره روزه‌داری، بدن به دلیل کاهش مصرف غذا و مایعات، ممکن است به تولید صفرای غلیظ‌تر بپردازد که منجر به افزایش مشکلات صفراوی شود. بنابراین، در صورت ادامه‌دار بودن علائم یا تشدید آنها، مشورت با پزشک ضروری است تا اطمینان حاصل شود که روزه‌داری برای شما بی‌خطر است.