آیا وجود سنگ صفرا با کم شدن وزن و بی اشتهایی ارتباط دارد؟

سلام وقتتون بخیر.بی اشتهایی داشتم و بعد آزمایش تشخیص هلیکوباکتری دادن.من قرص هارو خوردم ی مقدار احساس کردم خوب نشدم و اشتهام کمه عذا میخورم احساس پری معده میکنم.وخیلی طول میکشه غذام هضم بشه.سونوگرافی کبد و کیسه صفرا رفتم .گفتن سنگ داره کیسه صفرا. در سال چندین بار درد میگرفت کیسه صفرا ولیگفتن بی اشتهایی شما ربطی به سنگ نداره .تو چهل روز گذشنه ۳ یا همین حدودا وزنم کم شده. خیلی کمی میتونم غذا بخورم.هیچ دردی هم ندارم حتی همون صفرام هم درد ندارم اصلا.نظرتون رو میفرمایید؟

-1

سلام.بهتره معاینه بشید.سنگ صفرا فقط در صورت بروز درد میتونه منجر به کاهش اشتها و کاهش وزن بشه در غیراینصورت ارتباطی نداره.بهتره معاینه بشید و از نظر سایر علل کاهش اشتها بررسی بشید

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
1

با عرض سلام و احترام، دوتا توصیه مهم برای شما دارم: (۱) مراجعه فوری به پزشک فوق تخصص گوارش جهت انجام آندوسکوپی (۲) عمل جراحی کیسه صفرا بصورت لاپاروسکوپیک (بسته) در اسرع وقت فیلم کامل عمل جراحی کیسه صفرا بصورت لاپاروسکوپیک در پیج اینستاگرام ما وجود داره و میتونید مشاهده بفرمایید، آدرس پیج اینستاگرام ما : Dr.mojtaba.Ahmadi

دکتر مجتبی احمدی

متخصص جراحی عمومیلاپاروسکوپی پیشرفته
دکتر مجتبی احمدی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

بله، ممکن است وجود سنگ صفرا تأثیری بر اشتها و وزن شما داشته باشد. سنگ كیسه صفرا میتواند باعث بی اشتهایی و احساس تهوع شود که هردو ممکن است منجر به کاهش وزن شوند. هچنین با وجود درد، برخی افراد ممکن است کمتر بخورند. با این حال، بی اشتهایی و کاهش وزن شدید نیاز به بررسی بیشتر دارد زیرا می تواند نشان دهنده بیماری های دیگری نیز باشد. پیشنهاد می شود با پزشک خود تماس بگیرید و این موضوعات را مورد بررسی قرار دهید.

بی‌اشتهایی و کاهش وزن ممکن است به دلایل مختلف پزشکی رخ دهد و ارتباط مستقیم با سنگ کیسه صفرا معمولاً ندارد. سنگ کیسه صفرا معمولاً زمانی باعث علائم می‌شود که منجر به التهاب، انسداد یا عفونت شود. در مواردی ممکن است بیمار دچار هضم ناقص و یا احساس پری معده شود که می‌تواند به تغییر عادات غذایی منجر شود. اما بی‌اشتهایی و کاهش وزن می‌تواند به علت‌های دیگر مانند عفونت‌های گوارشی از جمله هلیکوباکتر پیلوری باشد. اگر قرص‌های تجویزشده برای هلیکوباکتر تأثیر کافی نداشته‌اند، درمان نیاز به بازبینی و احتمالاً تنظیم دارد. توصیه می‌شود به پزشک متخصص گوارش مراجعه کنید تا با بررسی دقیق‌تر علائم و آزمایش‌های تکمیلی، علت اصلی مشخص شود و درمان مناسبی در نظر گرفته شود. استرس و مشکلات مرتبط روانی نیز می‌تواند به بی‌اشتهایی و کاهش وزن منجر شود که در این صورت نیاز به مشاوره با روان‌شناس خواهد بود. هرگونه تغییر عمده در وزن و اشتها باید تحت نظر پزشک مورد بررسی قرار گیرد تا علت دقیق مشخص و درمان مناسب انجام شود.