درمان سنگ دیستال حالب چیست؟

یک سنگ به اندازه ۵.۵میلی متر در دیستال حالب راست دارم. در۲سانتی متری uvj. کلیه راست هیدرونفروز خفیف داره. همچنین یه سنگ ۴.۵میلی متر هم در کلیه راست. و دو سنگ ۵میلی متر هم در قسمت تحتانی کلیه چپ دارم. شربت اورتیکا، قرص اورومکس، هیوسین و فروزماید دارم مصرف میکنم. امکان دفع سنگ حالب وجود داره؟ آیا اگر مجبور به سنگ شکن بشم، به سنگ شکن برون اندامی جواب میده؟ یا حتما باید درون اندامی باشه؟

-1

سلام معمولا این سنگ دفع میشه بهتره چند روزی هم هر شب یک عدد تامسولوسین بخورید به دفع سنگ کمک می کنه البته با تجویزنسخه پزشکتون مصرف بشه

دکتر محمد امین مداحی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری تناسلی
دکتر محمد امین مداحی
0

با سلام درمان انتظاری دو تا سه هفته در صورت عدم بروز عوارض منطقیست . سنگ شکن درون اندامی نتایج کاملا بهتری دارد

دکتر مهدی قاضی

جراح و متخصص کلیه ، مجاری ادراری ، پر...
دکتر مهدی قاضی
1

سلام فورسماید اصلانباید بخورین چون دفع کلسیم از ادرار رو زیاد میکنه و باعث تشکیل سنگ میشه. امکان دفع هست ،تامسولوسین بخورین حتما برای بررسی علت تشکیل سنگ و درمانهای پیشگیری کننده مراجعه کنید

دکتر شهدک داداش پور

فوق تخصص بیماری های کلیه ، فشار خون ،...متخصص داخلی
دکتر شهدک داداش پور
1

سلام امکان دفع سنگ حالب هست، اما اگر بعد یکی دو هفته دفع نشد باید سنگ شکن بشه که عمل tul انجام میشه

دکتر امیر فکور

جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و نا...
دکتر امیر فکور
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

درمان اصلی سنگ حالب بستگی به اندازه، مکان و نوع سنگ دارد. در موارد کوچک، داروهایی مانند اورتیکا، اورومکس، هیوسین و فروزماید میتوانند کمک کنند در دفع آن. در مورد سنگ‌های 5 میلی‌متری و بزرگتر، اغلب نیاز به درمان تجربی یا جراحی است. سنگ شکن برون اندامی با استفاده از امواج شوکی برای خرد کردن سنگ قابل استفاده است. سنگ‌شکن درون اندامی که با استفاده از تجهیزات خاص از طریق مجاری ادراری سنگ را خرد می‌کند، برای سنگ‌های بزرگتر یا کسانی که نمی‌توانند سنگ شکن برون اندامی را تحمل کنند استفاده می‌شود. همیشه بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا بهترین روش درمان برای شما را بررسی و تصمیم بگیرد.

سنگ‌های موجود در مجرای ادراری، به ویژه در قسمت دیستال حالب، بر اساس اندازه و مکانشان می‌توانند به روش‌های مختلف درمان شوند. سنگی که شما توصیف کرده‌اید (5.5 میلی‌متر در دیستال حالب) در بسیاری از موارد امکان دفع طبیعی دارد، به ویژه اگر در حال مصرف داروهای مناسب مثل شربت اورتیکا، قرص اورومکس، هیوسین و فروزماید باشید که می‌توانند به کاهش درد و اسپاسم کمک کنند و دفع را تسهیل نمایند. در صورت عدم دفع سنگ، روش‌های سنگ‌شکنی ممکن است مورد نیاز باشد. سنگ‌شکنی برون‌اندامی (ESWL) برای سنگ‌های حالب معمولاً مؤثر است، اما احتمال موفقیت بستگی به موقعیت دقیق سنگ و خصوصیات دیگر دارد. اگر سنگ‌شکنی برون‌اندامی موفق نباشد، ممکن است نیاز به سنگ‌شکنی درون‌اندامی (URS) یا قرار دادن استنت جهت تسهیل تخلیه ادرار وجود داشته باشد. از آنجا که شما چند سنگ دیگر در کلیه‌ها دارید، توصیه می‌شود با یک متخصص ارولوژی مشورت کنید تا برنامه درمانی دقیق و مناسبی برای شرایط کلی شما در نظر گرفته شود. همچنین، امکان بررسی‌های بیشتر برای جلوگیری از تشکیل سنگ‌های جدید در طولانی مدت و اقدامات لازم جهت جلوگیری از درد و ناراحتی نیز حائز اهمیت است.