علت کم کاری تیروئید و ندول چیست؟

سلامخسته نباشید من سابقه کم کاری تیروئید دارم که دوتا ندول در TR:۴تصویر ندول هایپواکو با حدود مشخص و فاقد کلسیفیکاسیون ابعاد ۴.۵*۶.۵ و ندول ایزواکو با ابعاد ۸*۶میلی متر حاوی دژنراسیون سیستیک در لوب راست مشاهده شده است TR:۲ ناحیه ایسیم نرمال است در سونوگرافی تیروئید زده لوب چپ تیروئید کوچکتر از نرمال به ابعاد ۲۷*۱۱*۱۰مشاهده شد.

0

سلام در بعضی افراد مبتلا به کمکاری تیروئید به علت کمبود هورمونهای تیروئیدی، غده تیروئید برای جبران این کمبود شروع به بزرگ شدن میکنه که ممکن است باعث ایجاد ندول بشه

دکتر پگاه یاوری

متخصص طب فیزیکی و توانبخشیدرمان غیرجراحی دیسک و آرتروز
دکتر پگاه یاوری
0

مشخصات ندول ها در سونوگرافی برای تصمیم گیری جهت نمونه برداری سوزنی FNA مهم هست. بهتر بود اصل گزارش سونوگرافی را پیوست میکردید. ندول های با درجه TR4 معمولا نیاز به نمونه برداری دارند.

دکتر سهیلا حسن زاده

متخصص بیماری های داخلیدیابت ، کبد و گوارش ، ریه - رژیم درمانی
دکتر سهیلا حسن زاده
0

باید اول ازمایش تیروئید بدید اگر نرمال بود هر شش ماه تا یکسال سونوگرافی را تکرار کنید

دکتر زید زره ساز

فوق تخصص غددمتخصص داخلی
دکتر زید زره ساز
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

کم‌کاری تیروئید، که به کاهش تولید هورمون‌های تیروئید اشاره دارد، علل متفاوتی مانند اختلال ایمنی (مثل بیماری هاشیموتو)، درمان‌های پزشکی (مانند جراحی تیروئید یا رادیوتراپی)، کمبود ید و بیماری‌های مادرزادی دارد. ندول‌های تیروئیدی نیز می‌توانند به دلایل متعددی مانند تغییرات هورمونی، اختلالات ژنتیکی یا خودبخودی ایجاد شوند. ندول‌های هایپواکو نشان‌دهنده بازتاب کمتر صدا و معمولاً خوش‌خیم هستند، در حالی که ندول‌های ایزواکو دارای بازتاب صدای مشابه با بافت اطراف هستند. ندول‌های دارای دژنراسیون سیستیک ممکن است نشان دهنده تغییرات خوش خیم در ندول باشند. در هر صورت، تشخیص دقیق نیازمند ارزیابی بیشتر از طریق نمونه‌برداری از ندول‌ها تحت نظر پزشک متخصص است.