آیا رفلاکس معده دچار کمبود اشتها در نوزادان می شود؟ خوب در درجه اول من با خوردن باکلوفن مخالفم در درجه بعد ننوشتین شیر مادر میخوره یا خشک؟واگه شیر خشک میخوره مارکش و نوعش چیه؟ سوم اگر رفلاکس عامل وزن نگرفتن شیرخوار باشه با مصرف نکسیوم باید وزنگیری مناسب یعنی سه ماه اول عمر روزانه 30 گرم از 3 تا6 ماهگی روزانه 20 گرم و از 6 ماه به بعد روازنه 10 گرم یا ماهیانه 300 گرم اضافه کنه و اگه این اندازه رشد نمی کنه باید بدنبال علت دیگه ای برای اختلال وزنگیری باشین چهارم نکته مهم دیگر تبعیت از شیب منحنی رشد خودش و بعد نحوه تکامل است یعنی در 9 ماهگی بچه مستقل مینشیند،با کمک میایستد،چیزی را که میخواهد با دست نشان میدهد،دست میزند و بای بای میکند،شیشه و اسباب بازیها را میگیرد بنابراین من جای شما باشم به فوق گوارش و متابلیک کودکان مراجعه میکنم.

رفلاکس , معده , کمبود

سلام.پسرم ۹ماهشه از ۴ماهگی دچار رفلاکس معده شده.والان هیچ اشتهایی بخوردن غذای کمکی نداره. درحال حاضرم قرص نکزیوم ۲۰وباکلوفن دارم بهش میدم.ومتاسفانه وزنی هم اضاف نکرده.میخاستم ازتون خواهش کنم راهنماییم کنید که چه مکملی میتونم بهش بدم که وزنش بالاتر بره و اشتهای بیشتری هم به خوردن غذا پیدا کنه؟

1
0

آیا رفلاکس معده دچار کمبود اشتها در نوزادان می شود؟ رفلاکس , معده , کمبودخوب در درجه اول من با خوردن باکلوفن مخالفم در درجه بعد ننوشتین شیر مادر میخوره یا خشک؟واگه شیر خشک میخوره مارکش و نوعش چیه؟ سوم اگر رفلاکس عامل وزن نگرفتن شیرخوار باشه با مصرف نکسیوم باید وزنگیری مناسب یعنی سه ماه اول عمر روزانه 30 گرم از 3 تا6 ماهگی روزانه 20 گرم و از 6 ماه به بعد روازنه 10 گرم یا ماهیانه 300 گرم اضافه کنه و اگه این اندازه رشد نمی کنه باید بدنبال علت دیگه ای برای اختلال وزنگیری باشین چهارم نکته مهم دیگر تبعیت از شیب منحنی رشد خودش و بعد نحوه تکامل است یعنی در 9 ماهگی بچه مستقل مینشیند،با کمک میایستد،چیزی را که میخواهد با دست نشان میدهد،دست میزند و بای بای میکند،شیشه و اسباب بازیها را میگیرد بنابراین من جای شما باشم به فوق گوارش و متابلیک کودکان مراجعه میکنم

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

رفلاکس معده که با برگشت اسید معده به مری تعریف می‌شود، می‌تواند در نوزادان باعث ناراحتی شدید و در نتیجه کاهش اشتها شود. درمان های معمول شامل داروهای کاهنده اسید مانند نکزیوم و گاهی اوقات باکلوفن می‌باشد. با این حال، اگر فرزند شما وزن اضافه نمی‌کند و اشتهای کافی به غذا ندارد، مهم است که با پزشک متخصص اطفال یا گوارش مشورت کنید. برای بهبود وزن و اشتها، می‌توانید در کنار داروهای فرزندتان، استراتژی‌های تغذیه‌ای مانند افزایش کالری مصرفی با مواد غذایی غنی از انرژی و مواد مغذی، و همچنین استفاده از مکمل‌های تغذیه‌ای که تحت نظر پزشک هستند، را در نظر بگیرید. برخی مکمل‌ها مانند پودرهای کالری بالا یا مکمل‌های مخصوص اطفال ممکن است مفید باشند. به یاد داشته باشید که هرگونه تغییر در رژیم غذایی یا مصرف مکمل باید با مشورت پزشک انجام شود تا از سلامت کودک اطمینان حاصل شود.