علت سوزش معده و صدا دادن معده و شکم چیست؟ سو هاضمه گاها میتواند ناشی از وجود میکروب در معده و یا حتی اختلال در فلور میکروبی روده باشد. گاها برگشت اسید از معده به مری ناشی از فتق معده هم میتواند باعث بروز سوزش سر معده شود. توصیه میکنم به یک پزشگ متخصص داخلی مراجعه کنید..

معده , سوزش , صدا , سوزش معده , باد شکم , صدا معده

با سلام.خسته نباشید.
نزدیک به ۷ سال قبل ناراحتی معده پیداکردم همراه با تهوع و استفراغ که وقتی مینشستم بالا می آوردم و باید فقط دراز میکشیدم.سه مرتبه در طول چندماه که هر دفعه ۲ روز طول میکشید. داروهای فراوانی همان موقعا استفاده کردم برای رفع این مشکل-اندوسکوپی هم رفتم هیچگونه مشکلی نداشتم. از آن موقع به بعد و در حال حاضر زیاد سوزش معده می گیرم همراه با باد شکم و صدادادن معده.گاهی اوقات بوی بد هم که احساس کنم میخوام بالا بیارم.نظر شما چیست؟ یکی از شهرستانهای استان کرمان زندگی میکنم.

1
4

علت سوزش معده و صدا دادن معده و شکم چیست؟ معده , سوزش , صدا , سوزش معده , باد شکم , صدا معدهسو هاضمه گاها میتواند ناشی از وجود میکروب در معده و یا حتی اختلال در فلور میکروبی روده باشد. گاها برگشت اسید از معده به مری ناشی از فتق معده هم میتواند باعث بروز سوزش سر معده شود. توصیه میکنم به یک پزشگ متخصص داخلی مراجعه کنید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

نمایش‌ های معده شما ممکن است ناشی از یک سری عوالم باشد ازجمله دیسپپسی عملکردی (یا ناراحتی معده)، آسیدپیچرۀ مجدد، گاستریت، یا حتی سندرم روده تحریک پذیر. برای تشخیص دقیق نیازمند معاینه توسط یک پزشک و احتمالاً بررسی های بیشتر همچون اندوسکوپی. اندازه داروی مصرف شده، زمان مصرف(به خصوص به ناشتا)، و نوع غذای مصرفی می تواند تاثیر زیادی بر نحوه عملکرد معده داشته باشد.

سوزش معده و صدا دادن معده می‌تواند ناشی از مسائل مختلفی باشد از جمله سوءهاضمه، رفلاکس اسید معده، سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) یا حتی استرس. رفلاکس اسیدی زمانی رخ می‌دهد که اسید معده به مری برمی‌گردد و می‌تواند به سوزش سر دل و تهوع منجر شود. باد شکم و صدای معده نیز می‌تواند ناشی از هضم نشدن کامل غذا یا حساسیت‌های غذایی باشد، که معمولاً همراه با بلع هوا هنگام غذا خوردن تشدید می‌شود. انجام تغییراتی در رژیم غذایی، مانند پرهیز از غذاهای پرچرب و ادویه‌دار و اجتناب از غذاهای نفاخ مانند لوبیا و کلم، می‌تواند کمک‌کننده باشد. مصرف وعده‌های غذایی کوچک و مکرر و استفاده از داروهای ضد اسید ممکن است نیز موثر باشد. با این حال، پیشنهاد می‌شود با یک متخصص گوارش مشورت کنید تا مشکل را به طور دقیق‌تر بررسی کند. همچنین در مواردی که علائم شدید یا طولانی‌مدت باشند، انجام مجدد اندوسکوپی یا تست‌های بیشتری ممکن است ضروری باشد.