علت پایین آمدن گلبول های سفید چیست؟ اهمیتی ندارد نگران نباشید. سلام دتعداد گلبولهای سفید در یک محدوده طبیعی ممکنه زر طول زمان تغییر کند واین به عوامل گوناگون بستگی دارد و تا زمانی که در محدوده طبیعی هست ،هیچ اشکالی بوجود نمیاورد .ولی چنانچه این گلبولها از محدوده طبیعی خارج بشه و کاهش پیدا بکند حتما باید بررسی بشن . شما در حال حاضر نیاز به کار خاصی ندارید .. سلام درحدی نیست که نگران باشید اگر زیاد پایین امد قابل برسی است.

گلبول , آمدن , پایین , کاهش , گلبول سفید

تعداد گلبولهای سفیدم در محدوده نرمال هست ولی پایینه . چرا اینطوری شدم دو ماه پیش ۵ بودم الان شدم ۴/۴

3
0

علت پایین آمدن گلبول های سفید چیست؟ گلبول , آمدن , پایین , کاهش , گلبول سفیداهمیتی ندارد نگران نباشید

-1

علت پایین آمدن گلبول های سفید چیست؟ گلبول , آمدن , پایین , کاهش , گلبول سفیدسلام دتعداد گلبولهای سفید در یک محدوده طبیعی ممکنه زر طول زمان تغییر کند واین به عوامل گوناگون بستگی دارد و تا زمانی که در محدوده طبیعی هست ،هیچ اشکالی بوجود نمیاورد .ولی چنانچه این گلبولها از محدوده طبیعی خارج بشه و کاهش پیدا بکند حتما باید بررسی بشن . شما در حال حاضر نیاز به کار خاصی ندارید .

1

علت پایین آمدن گلبول های سفید چیست؟ گلبول , آمدن , پایین , کاهش , گلبول سفیدسلام درحدی نیست که نگران باشید اگر زیاد پایین امد قابل برسی است

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

کاهش گلبول های سفید (لکوسیت ها) معمولا ناشی از مشکلاتی چون بیماری های ایمنی, برخی عفونت ها, سلامتی خون و بیماری های مربوط به استخوان می باشد. ممکن است بدن شما به میزان بیشتری نیاز داشته باشد اما متأسفانه قادر به تولید گلبولهای سفید به اندازه کافی نمی باشد. برای متوجه شدن از دقیقاً چه چیزی باعث کاهش میزان لکوسیت ها شده است، پیشنهاد می شود با پزشک خود مشورت کنید تا بتوانید نرخ گلبولهای سفید خود را مدیریت و افزایش دهید.

کاهش تعداد گلبول‌های سفید خون، یا لوکوپنی، می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد. اگرچه تعداد گلبول‌های سفید شما هنوز در محدوده نرمال قرار دارد، کاهش آن می‌تواند نگران‌کننده باشد و بررسی علل آن اهمیت دارد. برخی از علل شایع لوکوپنی شامل عفونت‌های باکتریایی، ویروسی یا انگلی، داروهایی که سیستم ایمنی را سرکوب می‌کنند (مانند شیمی‌درمانی)، بیماری‌های خود ایمنی، و مشکلات مرتبط با مغز استخوان همچون لوکمیا و کم‌کاری مغز استخوان می‌باشند. تغذیه ضعیف و برخی از کمبودهای ویتامینی نیز می‌توانند منجر به کاهش تعداد گلبول‌های سفید شوند. در هر صورت، توصیه می‌شود که این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید تا آزمایش‌های لازم انجام شود و علت دقیق مشخص گردد.