چرا نوزاد 10 ماهه هنگام غذا خوردن عق می زند؟ سلام حتما جهت بررسی به متخصص کودکان یا فوق تخصص گوارش کودکان مراجعه کنید. سلام.برای بررسی حضوری مراجعه کنید.. باید بررسی شود رفلاکس دارد. رفلاکس مطرح است بیارید ببینیمشون..

ماهه , رفلاکس , نوزاد

سلام خدا قوت
دختر ۱۰ ماهی دارم که از ۷ ماهی موقع غذا خوردن عق میزنه و بالا میاره چند بار بردمش دکتر یک بار بهش شربت دمیترون ۴۰ دادن دو روز استفاده کرد خوب شده بود ولی دوباره حالش بد شد دکتر گفت رفلاکس داره کپسول و شربت دادن ۱ ماه استفاده کرد ولی خوب نشد دوباره دو روز بهش دمیترون هر ۸ ساعت ۲ سی سی دادم حدود ۲ هفته خوب بود ولی الان دوباره موقع غذا خوردن عق میزنه مایعات ولی خوب میخوره شبا هم بی قراره ناله میکنه خواهش میکنم جواب بدین ۳ ماهه دخترم مریضه

4
1

چرا نوزاد 10 ماهه هنگام غذا خوردن عق می زند؟ ماهه , رفلاکس , نوزادسلام حتما جهت بررسی به متخصص کودکان یا فوق تخصص گوارش کودکان مراجعه کنید

0

چرا نوزاد 10 ماهه هنگام غذا خوردن عق می زند؟ ماهه , رفلاکس , نوزادسلام.برای بررسی حضوری مراجعه کنید.

0

چرا نوزاد 10 ماهه هنگام غذا خوردن عق می زند؟ ماهه , رفلاکس , نوزادباید بررسی شود رفلاکس دارد

0

چرا نوزاد 10 ماهه هنگام غذا خوردن عق می زند؟ ماهه , رفلاکس , نوزادرفلاکس مطرح است بیارید ببینیمشون.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

عق زدن در نوزادان معمولا به علت رفلاکس گوارشی است که بدان معنی است که مایع معده به طرف بالا باز می گردد. در بعضی از موارد، ممکن است نیاز به تغییرات در رژیم غذایی یا متوقف کردن بعضی از غذاها باشد. اگر با استفاده از داروهای تجویزی و تغییرات غذایی وضعیت بهبود نیافت، پیشنهاد می شود با پزشک مشورت کنید. برخی از نکات برای کنترل رفلاکس عبارتند از: افزایش فاصله زمانی بین وعده های غذایی، کاهش حجم غذا در هر وعده و یا تغییر ساعت های خوردن غذا. هدف از این تغییرات جلوگیری از اضافه شدن فشار به معده و کاهش فرصت برای بازگشت مایع معده است. اما در موارد شدید یا مستمر حتما باید از پزشک کودکان کمک بگیرید.

عق زدن نوزاد 10 ماهه به هنگام غذا خوردن می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که رفلاکس اسیدی یکی از شایع‌ترین علل است. رفلاکس در نوزادان ممکن است به دلیل افزایش تولید اسید معده یا عدم تکامل کافی دریچه بین مری و معده ایجاد شود. کودکانی که از رفلاکس رنج می‌برند، معمولاً علائمی مثل بالاآوردن غذا، بی‌قراری شبانه و گاهی کاهش وزن نشان می‌دهند. در موارد شما که استفاده از شربت دمیترون به‌طور موقت موثر بوده است، به نظر می‌رسد که حالت تهوع و عق زدن به دلیل مشکل در هضم باشد. اگر وضعیت بهبود نیابد، مهم است که ارزیابی‌های بیشتری توسط یک پزشک متخصص اطفال انجام شود تا بیماری‌هایی مانند آلرژی‌های غذایی، عفونت‌های معده، یا هرگونه انسداد مکانیکی در سیستم گوارشی رد شوند. مراقبت‌های خانگی شامل تغییر رژیم غذایی کودکی و دادن غذا در مقادیر کم و دفعات بیشتر، می‌تواند مفید باشد. همچنین، در صورت دستوری از پزشک، ادامه مصرف داروهای ضد رفلاکس ممکن است به کاهش علائم کمک کند. توجه داشته باشید که در صورت داشتن هر گونه علامت اضطراری، مشاوره فوری با پزشک ضروری است.