نحوه درمان اپی لپسی(تشنج) چیست؟ با سلام اپی لپسی یاصرع نتیجه اختلال و وجود کانون یا کانون های مولد جریانهای الکتریکی در مغز است ، این اختلال در جریانهای الکتریکی مغز در درصدی از بیماران در نوار مغز منعکس میشود و قابل رویت است ،بنابراین نرمال شدن و فقدان رویت امواج غیر طبیعی در نوار مغز به نفع بهبود بیمار است اما قطعیت ندارد و بیمارانی هستند که علی رغم فعال بودن کانون صرع در مغز نوار مغز نرمال دارند بنابراین پزشک با مجموعه مشخصات صرع تغیرات نوار مغز و فقدان حمله در سالهای اخیر اقدام به کاهش و قطع دارو ی بیمار می نماید ،.

اپی , لپسیتشنج , داروهای درمانی

باسلام من از حدود ۱۵ سالگی به بعد دچار تشنج شدم که پس از مراجعه به دکتر معلوم شد که عنوان بیماری ام اپی لپسی است . قبلا از قرص کاربا مازپین استفاده میکردم و حالا قرص تگاتارد مصرف میکنم.تاچه زمان باید قرص بخورم و آیا امیدی به درمانم هست؟ازنشانه های درمان شدنم چیست؟
*** لازم به ذکر است هراز چندگاهی یه چیزی شبیه تیک درون مغزم احساس میکنم که تا۲-۵ ثانیه حالت سرگیجه و بی حسی دارم. باتشکر کهریزی-کرمانشاه

1
0

نحوه درمان اپی لپسی(تشنج) چیست؟ اپی , لپسیتشنج , داروهای درمانیبا سلام اپی لپسی یاصرع نتیجه اختلال و وجود کانون یا کانون های مولد جریانهای الکتریکی در مغز است ، این اختلال در جریانهای الکتریکی مغز در درصدی از بیماران در نوار مغز منعکس میشود و قابل رویت است ،بنابراین نرمال شدن و فقدان رویت امواج غیر طبیعی در نوار مغز به نفع بهبود بیمار است اما قطعیت ندارد و بیمارانی هستند که علی رغم فعال بودن کانون صرع در مغز نوار مغز نرمال دارند بنابراین پزشک با مجموعه مشخصات صرع تغیرات نوار مغز و فقدان حمله در سالهای اخیر اقدام به کاهش و قطع دارو ی بیمار می نماید ،

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

اپی لپسی یک بیماری مغزی مزمن است که با تشنجهای متکرر مشخص می شود. درمان اپی لپسی معمولا با داروهای ضد تشنج مانند تگاتارد صورت می گیرد. مداومت در مصرف داروها به طور منظم طبق توصیه پزشک و تا زمانی که پزشک تعیین کرده است، حائز اهمیت است تا کنترل تشنجها حفظ شود و احتمال تکرار آنها کاهش یابد. علائم بهبودی در پیشرفت درمان ممکن است شامل کاهش تعداد تشنجها، کاهش شدت آنها و بهبود وضعیت عمومی بیمار باشد. برای ادامه درمان و کنترل بهتر بیماری، مراجعه به پزشک و پیگیری مشاوره های لازم بسیار اهمیت دارد. اگر تیکهای داخلی مغزی یا سایر علائم جدید دیده می شوند، حتما باید به پزشک معالج مراجعه شود.