کلومیپرامین و بیماری های قلبی؟

مصرف کلومیپرامین با دوز ۱۰ میلی گرم در تپش قلب ناگهانی و اختلالات ریتم قلب منع مصرف دارد اگر منع مصرف دارد فلوکستین و سرترالین ایمن هستند یا نیازی به تغییر نیست؟

0

سلام بله ،منع مصرف مطلق ندارد.امااگربا مصرف کلومیپرامین علایم شما تشدید میشود بهتر هست که دارو را با مشورت با پزشک معالج خود تغییر بدید

دکتر سید شجاع الدین نمازی

متخصص قلب - فشار خون ، واریسعضو انجمن قلب اروپا
دکتر سید شجاع الدین نمازی
0

سلام شما میتونید تحت نظر پزشک دارو رو مصرف کنید و در صورت وجود مشکل اون رو به پزشکتون بگید تا در صورت نیاز مجددا ارزیابی بشید وگرنه خیلی از داروها از جمله داروهایی که نام بردید ممکنه عوارضی داشته باشن.

دکتر احمد یوسفی

فوق تخصص قلب و عروقرتبه برتر بورد فوق تخصص قلب
دکتر احمد یوسفی
0

تغییر نوع دارو تحت نظر پرشک متخصص باید انجام شود. تداخلات فلوکستین سرترالین کمتر است

دکتر لیلا نجم افشار

متخصص قلب و عروق - فلوشیپ اکوکاردیوگرافی
دکتر لیلا نجم افشار
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

کلومیپرامین، که به عنوان یک داروی ضد افسردگی از دسته مهارکننده‌های بازجذب سروتونین و نوراپی نفرین (TCAs) شناخته می‌شود، می‌تواند بر ریتم قلب تاثیر بگذارد و در مواردی سبب ایجاد تپش قلب ناگهانی و اختلالات ریتم قلبی شود. بنابراین، در بیمارانی که دارای بیماری های قلبی پیشرفته هستند، مصرف این دارو باید با احتیاط زیادی صورت گیرد و تنها زیر نظر پزشک. در صورتی که بیماران تجربه هرگونه علائم قلبی را پس از مصرف کلومیپرامین داشته باشند، مهم است که سریعا با پزشک خود مشورت کنند. مصرف جایگزین‌هایی مانند فلوکستین یا سرترالین، که جزو داروهای ضدافسردگی از دسته مهارکننده‌های بازجذب سروتونین محسوب می‌شوند، ممکن است گزینه‌های ایمن‌تری باشند، زیرا این داروها به طور کلی عوارض کمتری بر سیستم قلبی-عروقی دارند. با این حال، تغییر دارو باید زیر نظر پزشک و بر اساس ارزیابی دقیق وضعیت فردی بیمار صورت گیرد.