ژنیکوماستی یا بزرگی سینه اقایان و غدد هورمونی پسرم؟

پسرم ۱۷سالش است و مشکل ژنیکوماستی داره

1

سلام . ژنیکوماستی علل مختلفی داره و به علت تغییرات هورمونی هست. وقتی هورمون تستوسترون (هورمون مردانه) نسبت به هورمون استروژن (هورمون زنانه) کمتر تولید میشه باعث این حالت میشه. اما علت شایع آن در سن بلوغ به دلیل تغییرات هورمونی ممکنه میزان ترشح هورمون تستوسترون کمتر از حالت معمول و یا تولید هورمون استروژن بیش از حد بالا باشه. معمولا این شرایط بدون نیاز به درمان برطرف میشود. البته جهت تشخیص دقیق نیاز به معاینه و بررسی هست به متخصص غدد مراجعه کنید .

دکتر سمانه سعیدی راد

متخصص قلب و عروق
دکتر سمانه سعیدی راد
0

سلام به فوق تخصص غدد مراجعه کنید درمان مناسب بگیرید و تشخیص درست

دکتر محمد نوری

متخصصص و جراح کلیه و مجاری ادراری و ن...
دکتر محمد نوری
0

سلام وقت بخیر ژنیکوماستی خوش خیم و بدخیم وجود دارد ابتدا باید معاینه شوید و سپس در صورت لزوم سونوگرافی شوید اگر سونوگرافی علائم بدخیمی نداشته باشد،و در صورت افزتیش بافت کلاندولار بیش از ۴ سانت ژنیکوماستی نامگذاری میشود.ژنیکو ماستی به صورت فیزیولوژیک در دوران بلوغ در افرار مسن و در افراد با اضافه وزن رخ میدهد.اما در بعضی اختلالات مثل نارسایی کبد و اختلالات هورمونی به هر دلیل نیز رخ میدهد.در صورت وجود ژنیکوماستی فیزیولوژیک در صورتی از نظر زیبایی مشکلی ایجاد کرده باشه ارجاع به متخصص جراح عمومی میشود جهت جراحی و خارج سازی بافت کلاتدولار هایپرتروفیک شده.جهت بررسی بیشتر به فوق تخصص غدد مراجعه کنید

دکتر ساسان خاکپور

متخصص داخلی
دکتر ساسان خاکپور
0

سلام،برای معاینه و بررسی به متخصص غدد مراجعه کنید

دکتر سید شجاع الدین نمازی

متخصص قلب - فشار خون ، واریسعضو انجمن قلب اروپا
دکتر سید شجاع الدین نمازی
1

البته پسرتون اضافه وزن دارد مطمئنا با کاهش وزن مقدار زیادی از بزرگی سینه ها کن میشه.برای رژیم یا ورزش اقدام کنند

دکتر سعیده عادلی

متخصص قلب و عروق ، درمان واریس
دکتر سعیده عادلی
0

بهتره ابتدا سونوگرافی سینه و همچنین آزمایشات هورمونی انجام بشه

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
0

با سلام ژنیکوماستی در نوجوانان تا حدی طبیعی است. اگر پس از تکمیل دوره بلوغ، ژنیکو ماستی باقی بماند یا پیشرفت کند باید بررسی کنیم.

دکتر مریم واشقانی

فوق تخصص غدد و متابولیسم (اندوکرینولوژی)متخصص داخلی
دکتر مریم واشقانی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

ژنیکوماستی یا بزرگی سینه در پسران معمولاً به دلیل عدم تعادل هورمون‌ها در بدن ایجاد می‌شود. این مشکل معمولاً در دوره نوجوانی ظاهر می‌شود و می‌تواند برای افراد روانی و اجتماعی ناراحت‌کننده باشد. برای مدیریت ژنیکوماستی، ابتدا باید علت اصلی آن مشخص شود. در برخی موارد، تغییر در رژیم غذایی، ورزش منظم و درمان هورمونی ممکن است موثر باشد. در موارد شدیدتر، پزشک ممکن است داروها یا حتی جراحی را توصیه کند. مهم‌ترین قدم در مدیریت ژنیکوماستی، مشورت با پزشک متخصص است تا بتوانید برنامه‌ای مناسب برای درمان این مشکل را دنبال کنید.