ایا اندومتر 19خطرناک است؟

سلام من ۱۳روز بعد پریودی سونو دادم و دیدم ضخامت اندومترم ۱۹هست _با توجه به سنم ۱۷ ایا خطرناکه؟و راه درمانش چیه؟

1

سلام اندومتر 19 میلی ضخیم هست و علت باید بررسی و درمان لازم صورت گیرد. که در سن شما شایعترین علت سیکل های بدون تخمک گذاری هست.

دکتر الهام مرادی

جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی
دکتر الهام مرادی
-1

دخترم در حالت کلی این مقدار ضخامت دیواره ی رحم افزایش یافته محسوب می شود، ولی تفسیر صحیح تر آن بستگی به شرح حال، سابقه، علایم ، و نتیجه ی معاینه دارد.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
-1

سلام عزیزم نگران نباشید سونوگرافی شما در زمان مناسبی انجام نشده است بهتر است در روز سوم تا پنجم قاعدگی سونوگرافی خود را تکرار کنید

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
0

با سلام و احترام بهتر است که سونوگرافی خود را روز پنجم پریود تکرار کنید

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
-1

با سلام. آندومتر 19 به معنی ضخامت بیش از محدوده طبیعی میباشد. در صورت نداشتن علایم خاص و یا پریودهای نامنظم و خونریزی های بیش از حد، جای نگرانی وجود نخواهد داشت.

دکتر رقیه پورعلی دوگاهه

جراح و متخصص زنان و زایمان - فلوشیپ س...
دکتر رقیه پورعلی دوگاهه
-1

سلام بیشتر از حد طبیعی است پس از پریود شدن مجددا سونو تکرار شود

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

اندومتر بافتی است که داخل رحم رشد می کند و ضخامت آن در طول چرخه قاعدگی تغییر می کند. ضخامت نرمال اندومتر در فاز پروژسترونی بیشترین حالت خود را دارد و غالبا در حدود 10-16 میلیمتر است. ضخامت 19 میلیمتر در این سن ممکن است نشانگر وضعیت ناهنجار باشد و باید با پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت شود. درمان وابسته به علت افزایش ضخامت اندومتر است و ممکن است شامل داروهای هورمونی، جراحی یا ترکیبی از هر دو باشد.

ضخامت اندومتر معمولاً بسته به فاز سیکل قاعدگی متغیر است و می‌تواند تحت تأثیر عوامل مختلفی مانند سن، کیفیت هورمونی و سلامت عمومی بدن قرار گیرد. ضخامت 19 میلی‌متر می‌تواند نشانه‌های مختلفی داشته باشد و ممکن است نشانگر شرایط نرمال یا غیر معمول مانند هیپرپلازی اندومتر باشد. برای اطمینان از وضعیت سلامتی خود، مشاوره با پزشک متخصص زنان و انجام آزمایش‌های تکمیلی مانند بیوپسی یا بررسی‌های هورمونی توصیه می‌شود. درمان بستگی به تشخیص دقیق دارد و ممکن است شامل تعدیل دارویی یا پیگیری دقیق‌تر باشد.