آیا کم بودن خونریزی در پریودی مثلا پریودی دوروزه مانع بارداری می شود؟ سلام عزیزم .کم بودن مقدار خون ریزی دلیلی بر عدم بچه دار شدن نیست .نظم قاعدگی بسیار مهمتر هست .اگر منظم نیست احتمال تنبلی و عدم تخمک گذاری وجود داره و باید درمان بشه..

پریودی , خونریزی , بارداری

با سلام من حدود یک ساله دارم واسه بارداری تلاش میکنم و یه مشکلی که دارم اینه که از وقتی ازدواج کردم خونروزی پریودیم خیلی کم شد فقط دو روز خونروزی دارم بعد دیگه پریودیم تموم میشه حتی این ماه فقط یه روز خونروزی داشته و به صورت لخته های گوشتی بود همچنین بین پریودیهام ۴ الی ۵ روز فاصله هست سونوگرافی رفتم فقط یه خورده تنبلی تخمدان داشتم و قرص متفورمین و Duphaston مصرف کردم ولی نتیجه ای نداشت.میخام بدونم چه مشکلی دارم و چه راه حلی وجود داره؟؟ممنون میشم بتونین کمکم کنین.

1
0

آیا کم بودن خونریزی در پریودی مثلا پریودی دوروزه مانع بارداری می شود؟ پریودی , خونریزی , بارداریسلام عزیزم .کم بودن مقدار خون ریزی دلیلی بر عدم بچه دار شدن نیست .نظم قاعدگی بسیار مهمتر هست .اگر منظم نیست احتمال تنبلی و عدم تخمک گذاری وجود داره و باید درمان بشه.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

کم بودن خونریزی در پریود یک مشکل شایع است و می تواند به دلیل سیکل های غیر فعال تخمدان رخ دهد، این مشکل خود به نوبه خود می تواند سبب ناباروری شود. اما با درمان مناسب، اثرات نامطلوب آن می تواند کاهش یابد. قرص متفورمین و Duphaston در درمان تنبلی تخمدان موثر هستند ، اما بهتر است با متخصص زنان و مامایی مشورت کنید تا بتوانید درمان مناسبی انتخاب کنید. هرگز نباید دلسرد شوید زیرا با همکاری پزشک و رعایت نکات مربوط به سلامت، شانس بارداری می تواند افزایش یابد.

کاهش خونریزی در دوره‌های پریودی، که به آن هیپومنوره نیز گفته می‌شود، به تنهایی اغلب مانع بارداری نمی‌شود. اما نشانه‌ای از برخی مشکلات زمینه‌ای مثل نارسایی تخمدان یا مشکلات هورمونی می‌تواند باشد. در برخی موارد، این وضعیت می‌تواند به دلیل استرس، تغییرات وزن، یا استفاده از داروهای خاص رخ دهد. از آنجایی که شما به پزشک مراجعه کرده و تشخیص تنبلی تخمدان داده شده‌اید، مصرف متفورمین و دوفاستون نشان‌دهنده تلاش برای متعادل کردن سطح هورمونی شما است. مهم است بررسی‌های هورمونی بیشتر و مشاوره با گاینکولوژیست یا متخصص باروری انجام شود تا درمان‌های تخصصی‌تر مانند تحرک‌بخشی تخمدان یا درمان‌های هورمونی دیگر مورد بررسی قرار گیرد. در صورتی که پریودهای شما همچنان نامنظم یا بسیار کوتاه باقی بماند، حتماً با پزشک متخصص خود کیفیت مداخلات و پیشرفت درمانی را بررسی کنید. ممکن است نیاز به رویکردهای درمانی جدیدی داشته باشید تا به کنترل شرایط خود و همچنین بهبود شانس بارداری خود بپردازید.