ایا قفل شدن دهان بر اثر حمله عصبی خطرناک است؟

بیمار من با مشخصات بالا دچار حمله عصبی شده . زبان و دهان قفل شده . الان دوازده ساعته که فقط کمی دهانش باز شده .چقدر زمان برای برگشت به حالت عادی لازمه؟

-1

سلام با توجه مصرف انسولین ممکن است ایشان در شوک ناشی از کمبود یا بالا بودن شدید قند خون باشند و یا ممکن است تشنج کرده باشند همیشه علت اضطرابی علت آخر است.به نظر من همین الان ایشان را به اورژانس بیمارستان منتقل کنید تا معاینه و بررسی شوند

دکتر شبنم رفیع زاده

متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات
دکتر شبنم رفیع زاده
0

با سلام با یک معاینه و بررسی ساده می توان وضعیت و علت مشکل بیمار را مشخص کرد نیاز به مراجعه سریع به پزشک دارید

دکتر ناصر مهربان

مغز و اعصاب و ستون فقرات،صرع و تشنج ،...
دکتر ناصر مهربان
0

سلام. با توجه به بیماری زمینه ای لازم است معاینه شود

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

با سلام بهتر است در ابتدا از نظر مسایل جسمانی بررسی شوند و در صورت نرمال بودن سپس به روانپزشک مراجعه نمایید.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

قفل شدن دهان در حمله عصبی نشانه ای از فشار زیاد روی عصب های صورت است و می تواند خطرناک باشد. بستگی به شدت حمله, بیمار ممکن است به مدت چند ساعت تا چند هفته قادر به باز کردن دهان خود نباشد. درمان معمولاٌ شامل استراحت, مدیکیشن, و در برخی موارد فیزیوتراپی است. همیشه به پیشنهادات پزشک خود گوش کنید و با هر گونه تغییر وضعیت خود را اطلاع دهید.

قفل شدن دهان یا قفل شدن فک می‌تواند به دلیل وضعیت‌های مختلف پزشکی رخ دهد، از جمله عللی نظیر حملات عصبی، تروما، یا اختلالات مفصل گیجگاهی فکی. در شرایط حمله عصبی، انقباض شدید عضلانی ممکن است رخ دهد که منجر به قفل شدن دهان شود. این وضعیت می‌تواند خطرناک باشد، به ویژه اگر تنفس یا بلع را مختل کند. برای برطرف شدن این حالت و بازگشت به حالت عادی، مهم است که بیمار تحت مراقبت پزشکی قرار گیرد. زمان بهبود دقیق ممکن است بسته به شدت حمله و واکنش به درمان متفاوت باشد، اما معمولاً با مدیریت مناسب و تسهیل عضلات، می‌توان طی چند ساعت تا چند روز انتظار بهبود داشت. در صورت نیاز، تجویز داروهای شل کننده عضلات یا آرام بخشی ممکن است مفید باشد. حتماً با پزشک یا متخصص مغز و اعصاب در تماس باشید تا الگوریتم درمان مناسبی طراحی شود.