آیا پسوریازیس با این داروها قابل کنترل است؟ برای موارد خفیف تا متوسط درمان موضعی کافی هست برای موارد پیشرفته تر به سراغ درمان خوراکی میرویم .. با سلام به طور کلی انتخاب درمان بستگی به وسعت و شدت بیماری و شرایط روحی و جسمی بیمار داره.پزشک شما در این خصوص بهترین تصمیم رو اتخاد خواهند کردالبته اگر با سه ماه درمان موضعی پاسخ کمتر از 75درصد هست نیاز به تغییر استراتژی است.

ماه , وداروهای , داروهای خوراکی , پسوریازیس

مدت سه ماه است که دکتر تشخیص پسوریازیس داده وداروهای کلوبتازول وبتامتازون نوشته دانه های بدن کنی بهتر شده ولی شوره سر برطرف نشده آیا باید از داروهای خوراکی وتزریقی استفاده کرد

2
0

آیا پسوریازیس با این داروها قابل کنترل است؟ ماه , وداروهای , داروهای خوراکی , پسوریازیسبرای موارد خفیف تا متوسط درمان موضعی کافی هست برای موارد پیشرفته تر به سراغ درمان خوراکی میرویم .

0

آیا پسوریازیس با این داروها قابل کنترل است؟ ماه , وداروهای , داروهای خوراکی , پسوریازیسبا سلام به طور کلی انتخاب درمان بستگی به وسعت و شدت بیماری و شرایط روحی و جسمی بیمار داره.پزشک شما در این خصوص بهترین تصمیم رو اتخاد خواهند کردالبته اگر با سه ماه درمان موضعی پاسخ کمتر از 75درصد هست نیاز به تغییر استراتژی است

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

پسوریازیس یک بیماری پوستی مزمن است که نیاز به درمان مداوم دارد. داروهای خوراکی و تزریقی می‌توانند به کنترل علائم پسوریازیس کمک کنند، اما باید تحت نظر پزشک معالج استفاده شوند. داروهای خوراکی مانند متوترکسات و سیکلوسپورین، و داروهای تزریقی مانند متوترکسات یا سیمپونی، از جمله گزینه‌های درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند. برای کنترل شوره سر نیز از شامپوها و روش‌های ترکیبی مانند استفاده از شامپوهای حاوی سالیسیلیک اسید یا تار هل و استفاده از روش‌های مرطوب‌کننده و ضد التهاب پوستی می‌توان استفاده کرد.