مصرف سرترالین ایرانی بهتره یا آسنترا خارجی؟ سلام ،بنا به تجربه خودم آسنترا بهتر از سرترالین و برند زولوفت از آسنترا بهتره.که الان زولوفت تقریبا نایاب شده.میتونین داروتون رو به آسنترا تغییر بدین. با سلام هر دارویی برندهای متفاوتی دارد که ممکن است به یک برند پاسخ بهتری داده شود. می توانید از سرترالین مارک هگزال استفاده نمایید و در مرحله دوم از آسنترا البته شدت و ضعف بیماری بخصوص در اثر استرسورها موردی طبیعی است که در این صورت نیاز به تنظیم داروهای مصرفی می باشد. در کنار آنها از روان درمانی نیز جهت درمان وسواس استفاده می شود.. سلام به شما. پاسخ به درمان در افراد مختلف به برندهای مختلف دارویی متفاوت است و ممکن است در بعضی افراد داروی ایرانی موثرتر و کم عارضه تر باشد و در برخی موارد بالعکس. بنابراین معیار این موضوع تجربه شخصی شماست و در صورتی که با اسنترا پاسخ بهتری دریافت می کردید می تواند ارجح باشد. بطور کلی وسواس اساسا یک اختلال با ماهیت اضطرابی است که به صورت یک تردید وسواسی ایجاد می شود و برای فرد حس یک خطر بالقوه را ایجاد می نماید که طبعا برای او تنش زا خواهد بود و فردی که به هر دلیلی توانایی تحملش در برابر تنش کاهش یافته باشد جهت رهایی از این تنش اقدامی انجام می دهد که همان عمل وسواسی است. این عمل باعث می شود که موقتا تنش فروکش کند. اما مجددا در موقعیت مشابه این تردید به سراغش خواهد آمد و فرد را وادار به تکرار عمل وسواسی برای رهایی موقت از آن می کند و با هربار تکرار این موقعیت و انجام عمل وسواسی، فکر وسواسی قدرت بیشتری می گیرد و به مرور رشد می کند و فرد برای رهایی از تنشی که از آن حاصل می شود مجبور می شود اعمال وسواسی بیشتر و زودتری انجام دهد و حتی تا جایی برسد که این اعمال وسواسی را برای جلوگیری از روبرو شدن با تنش حاصل از فکر وسواسی بصورت یک سری آداب و اتوماتیک انجام می دهد. در این شرایط هر موقعیتی که منجر به تنش و نگرانی و اضطراب در این فرد شود می تواند توان مقاومتش در برابر تردید وسواسی را کاهش دهد و در نتیجه وسواس شدت بیشتری پیدا می کند. اما درمان اختلالات وسواسی شامل دو جز است. قدم اول درمان دارویی است که باعث می شود سطح کلی اضطراب فرد کاهش یابد و میزان تحمل او در برابر تنش بالا برود و آماده قدم بعدی شود که همان روان درمانی است. در روان درمانی فرد تحت نظر درمانگر قدم به قدم با وسواس هایش مواجه می شود و از پاسخ به آن خودداری می کند که این عمل طبیعتا برای او تنش زا خواهد بود. اما با اثراتی که درمان دارویی داشته میزان تنش زایی این مواجهه برای فرد قابل تحمل خواهد بود و مشاهده خواهد کرد که با تکرار این مواجهه و عدم پاسخ، این میزان تنش زایی به مرور کمتر و کمتر خواهد شد تا جایی که به شرایط عادی منتهی شود و مواجهه با تردیدهایی که در گذشته او را دچار تنش و وادار به انجام اعمال وسواسی می نمود بسیار راحت و عادی خواهد گردید. این مراحل می بایست قدم به قدم و همزمان با درمان دارویی در مورد همه وسواس های فرد انجام شود تا بهبودی کامل حاصل گردد..

سرترالین , بهتره

سلام . من الان به مدت ۶ ساله که برای درمان بیماری وسواس سرترالین مصرف میکنم و هر چند وقت یکبار بیماریم دوباره برمیگرده . به نظرتون به دلیل بی کیفیتی سرترالین ایرانی هست ؟ مصرف آسنترای خارجی بهتر نیست ؟

3
4

مصرف سرترالین ایرانی بهتره یا آسنترا خارجی؟ سرترالین , بهترهسلام ،بنا به تجربه خودم آسنترا بهتر از سرترالین و برند زولوفت از آسنترا بهتره.که الان زولوفت تقریبا نایاب شده.میتونین داروتون رو به آسنترا تغییر بدین

5

مصرف سرترالین ایرانی بهتره یا آسنترا خارجی؟ سرترالین , بهترهبا سلام هر دارویی برندهای متفاوتی دارد که ممکن است به یک برند پاسخ بهتری داده شود. می توانید از سرترالین مارک هگزال استفاده نمایید و در مرحله دوم از آسنترا البته شدت و ضعف بیماری بخصوص در اثر استرسورها موردی طبیعی است که در این صورت نیاز به تنظیم داروهای مصرفی می باشد. در کنار آنها از روان درمانی نیز جهت درمان وسواس استفاده می شود.

2

مصرف سرترالین ایرانی بهتره یا آسنترا خارجی؟ سرترالین , بهترهسلام به شما. پاسخ به درمان در افراد مختلف به برندهای مختلف دارویی متفاوت است و ممکن است در بعضی افراد داروی ایرانی موثرتر و کم عارضه تر باشد و در برخی موارد بالعکس. بنابراین معیار این موضوع تجربه شخصی شماست و در صورتی که با اسنترا پاسخ بهتری دریافت می کردید می تواند ارجح باشد. بطور کلی وسواس اساسا یک اختلال با ماهیت اضطرابی است که به صورت یک تردید وسواسی ایجاد می شود و برای فرد حس یک خطر بالقوه را ایجاد می نماید که طبعا برای او تنش زا خواهد بود و فردی که به هر دلیلی توانایی تحملش در برابر تنش کاهش یافته باشد جهت رهایی از این تنش اقدامی انجام می دهد که همان عمل وسواسی است. این عمل باعث می شود که موقتا تنش فروکش کند. اما مجددا در موقعیت مشابه این تردید به سراغش خواهد آمد و فرد را وادار به تکرار عمل وسواسی برای رهایی موقت از آن می کند و با هربار تکرار این موقعیت و انجام عمل وسواسی، فکر وسواسی قدرت بیشتری می گیرد و به مرور رشد می کند و فرد برای رهایی از تنشی که از آن حاصل می شود مجبور می شود اعمال وسواسی بیشتر و زودتری انجام دهد و حتی تا جایی برسد که این اعمال وسواسی را برای جلوگیری از روبرو شدن با تنش حاصل از فکر وسواسی بصورت یک سری آداب و اتوماتیک انجام می دهد. در این شرایط هر موقعیتی که منجر به تنش و نگرانی و اضطراب در این فرد شود می تواند توان مقاومتش در برابر تردید وسواسی را کاهش دهد و در نتیجه وسواس شدت بیشتری پیدا می کند. اما درمان اختلالات وسواسی شامل دو جز است. قدم اول درمان دارویی است که باعث می شود سطح کلی اضطراب فرد کاهش یابد و میزان تحمل او در برابر تنش بالا برود و آماده قدم بعدی شود که همان روان درمانی است. در روان درمانی فرد تحت نظر درمانگر قدم به قدم با وسواس هایش مواجه می شود و از پاسخ به آن خودداری می کند که این عمل طبیعتا برای او تنش زا خواهد بود. اما با اثراتی که درمان دارویی داشته میزان تنش زایی این مواجهه برای فرد قابل تحمل خواهد بود و مشاهده خواهد کرد که با تکرار این مواجهه و عدم پاسخ، این میزان تنش زایی به مرور کمتر و کمتر خواهد شد تا جایی که به شرایط عادی منتهی شود و مواجهه با تردیدهایی که در گذشته او را دچار تنش و وادار به انجام اعمال وسواسی می نمود بسیار راحت و عادی خواهد گردید. این مراحل می بایست قدم به قدم و همزمان با درمان دارویی در مورد همه وسواس های فرد انجام شود تا بهبودی کامل حاصل گردد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

از نظر کیفیتی، سرترالین موجود در ایران و آسنترا (که نام تجاری سرترالین در برخی از کشورها است) باید استانداردهای مشخصی را داشته باشند. تفاوت عمده‌ای در کیفیت این دو نوع سرترالین نباید وجود داشته باشد زیرا هر دو محصول باید از تاییدیه‌های لازم برخوردار باشند که از کیفیت تولید دلالت می‌کنند. با این حال، اگر احساس می‌کنید که داروهای موجود در ایران تاثیر کافی ندارند، می‌توانید با پزشک خود در مورد تغییر نوع یا برند دارو مشورت نمایید. علاوه بر این، گاهی اوقات علت بازگشت بیماری می‌تواند به دلایل دیگر به جز کیفیت دارو باشد، مانند تغییرات هورمونی، استرس، یا نیاز به تغییر در برنامه درمانی.