تفاوت آسنترا ایرانی و خارجی چیست؟ باسلام برخی افراد با قرص ایرانی سرترالین مشکلی ندارند و اما برای بعضی نیز پر عارضه است،البته افزایش تدریجی و آهسته مقدار دارو و تحت نظر پزشک بودن توصیه میگردد.. سلام، به لحاظ تاثیر فرقی ندارد اما گاها عوارضی دارد در برخی افراد که برند ایرانی را نمی توانند تحمل کنند.. سلام. در افراد مختلف اثربخشی و عوارض تولیدات هر شرکت متفاوت است. لذا ترجیحا اگر با اسنترا مشکلی ندارید ادامه دهید.

خارجی , تفاوت , آسنترا

سلام عرض میکنم.میخوام بدونم تاثیر قرص آسنترا سرترالین۵۰میلی گرم خارجی وقرص ایرانیش باهم فرق دارن؟من حدود یک ماهه از قرص خارجیش استفاده میکنم و موثر بوده و اضطراب و استرسم تا حدودی کمتر شده ولی اگر ایرانیش رو مصرف کنم همین تاثیر رو داره؟ یا عیبی نداره یهو عوض کنم؟

3
2

تفاوت آسنترا ایرانی و خارجی چیست؟ خارجی , تفاوت , آسنتراباسلام برخی افراد با قرص ایرانی سرترالین مشکلی ندارند و اما برای بعضی نیز پر عارضه است،البته افزایش تدریجی و آهسته مقدار دارو و تحت نظر پزشک بودن توصیه میگردد.

0

تفاوت آسنترا ایرانی و خارجی چیست؟ خارجی , تفاوت , آسنتراسلام، به لحاظ تاثیر فرقی ندارد اما گاها عوارضی دارد در برخی افراد که برند ایرانی را نمی توانند تحمل کنند.

-1

تفاوت آسنترا ایرانی و خارجی چیست؟ خارجی , تفاوت , آسنتراسلام. در افراد مختلف اثربخشی و عوارض تولیدات هر شرکت متفاوت است. لذا ترجیحا اگر با اسنترا مشکلی ندارید ادامه دهید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

وقت بخیر. براساس اطلاعات دارویی قابل اعتماد، تفاوت بین داروهای مشابه با نام های مختلف - مثلا آسنترا سرترالین 50 میلی گرم ایرانی و خارجی- معمولا در نوع بسته بندی، شکل دارو و طعم احتمالی آن است. فرمولاسیون دارویی و تاثیرات درمانی آنها باید توسط سازنده به یک استاندارد دارویی رسیده باشد. اگر می خواهید از نوع خارجی به ایرانی تغییر دهید، بهتر است این موضوع را با پزشک یا داروساز خود مطرح کنید تا از عوارض جانبی احتمالی آگاه شوید.

آسنترا یا سرترالین یک داروی ضدافسردگی است که در درمان اضطراب و استرس نیز موثر است. از نظر مواد مؤثره اصلی، قرص‌های آسنترا ایرانی و خارجی مشابه هستند. تفاوت اصلی ممکن است در مواد جانبی (مانند پرکننده‌ها یا رنگ‌ها) و فرمولاسیون آنها باشد که می‌تواند بر جذب یا تأثیر سریع آن تأثیری جزیی داشته باشد. برخی بیماران ممکن است در شروع یا تغییر مصرف داروها تفاوت‌هایی در تأثیرات آنها مشاهده کنند که می‌تواند به تفاوت‌های فردی یا روانی نیز مربوط باشد. توصیه می‌شود قبل از تغییر هر نوع داروی روان‌پزشکی، با پزشک متخصص مشورت کنید تا بتوانید تصمیم بهتری بگیرید. در صورت تغییر دارو، توجه به واکنش بدن و گزارش هرگونه تغییر در علائم به پزشک اهمیت دارد. همچنین، هر داروی جدید ممکن است نیاز به مدت زمانی برای نشان دادن تأثیرات کامل داشته باشد.