درمان شب کوری چیست؟

باسلام وادب خدمت پزشکان محترم
همسرم دچارشب کوری مادرزادی هست و۵۲سال سن داردالان حدود چندماهی میشه که کلا بیناییش کمترشده وتطبیق محل براش خیلی سخت شده وتوی روزحتی باید دستشوبگیریم تا جایی بخواهدبرودوتشخیص دادن براش سخت شده سال۸۶و۸۸آب مرواریدداشت که عمل کردچندماه پیش هم پیش متخصص چشم رفتیم بعدازعکس ازچشم وکلی اسکن وتست های دیگه تشخیص این بودکه باعینک هم درمان نمیشودواقعاچه بایدکرد؟

1

درمان خاصی نداره خیلی از بیماریها شبکیه را ک افراد شبکوری قلمداد میکنن پیشرونده میباشد و منحصر ب کاهش دید شبانه نیست

دکتر مجید باقری

متخصص و جراح چشم - فلوشیپ گلوکوم
دکتر مجید باقری
0

سلام در حال حاضر خیلی از بیماریهای شبکیه از جمله شب کوری درمان ندارند ولی این بیماریها گاهی عوارض و همراهی هایی دارند که قابل درمان میباشند، لذا توصیه به معاینه هر ۶ ماه میشود جهت بررسی مسائل قابل درمان.

دکتر الهه شریفیان

جراح و متخصص چشم
دکتر الهه شریفیان
0

سلام معاینه توسط متخصص چشم را ادامه دهید ، اگر چه تحقیقاتی در مورد بیماری شما در حال انجام هست ، ولی فعلا نتیجه حااصل نشده است

دکتر محمد پریمن

جراح و متخصص چشم
دکتر محمد پریمن
0

سلام متاسفانه در حال حاضر درمان خاصی ندارد

دکتر نرگس حسنلو

جراح و متخصص چشم ، فلوشیپ گلوکوم ( آب...
دکتر نرگس حسنلو
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

شب کوری مادرزادی که به آن نایت بلایندنس یا نایتالوپیا گفته می‌شود، معمولاً به علت نقصان در سلول‌های مخروطی و میله‌ای در شبکیه چشم است که بر حساسیت به نور تأثیر می‌گذارد. در موارد کاهش تدریجی بینایی که در سنین بالا اتفاق می‌افتد، بیماری‌هایی مانند آب مروارید و گلوکوم ممکن است نقش داشته باشند. علاوه بر این، تغییرات مرتبط با سن در شبکیه می‌تواند منجر به بیماری‌هایی مانند تنک شدن ماکولا (AMD) شود. برای درمان شب کوری مادرزادی، هیچ درمان قطعی وجود ندارد، اما استفاده از عینک‌های دارای فیلترهای خاص می‌تواند به کاهش مشکلات مربوط به نور کم کمک کند. در مورد کاهش تدریجی بینایی، پیگیری منظم وضعیت چشم و استفاده از درمان‌های موجود برای کنترل بیماری‌های پایه مانند کنترل دیابت و فشار خون بالا توصیه می‌شود. همچنین، استفاده از وسایل کمکی بینایی مانند عینک‌ها و ذره‌بین‌های خاص می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی کمک کند.