درمان سندروم روده تحریک پذیر چیست؟

سلام دختر ۲۲ ساله هستم بعد از کلی ازمایشو عکس مشخص شد سندروم روده تحریک پذیر دارم دکتر قرص مب اکتو و دایجستیو داد ولی هیچ اثری رو من نداشته چیکار باید بکنم خیلی تحت فشارم ؟؟؟

0

سلام.باید داروهای متفاوت امتحان بشه تا مشخص بشه به کدوم جواب میدین.فعلا کلیدینیوم سی هر 8 ساعت مصرف کن و به متخصص داخلی یا گوارش مراجعه کن

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
0

سلام درود بر شما در کنار درمان های دارویی سعی کنید ببینید مصرف چه ماده غذایی علایم را تشدید می کند و از مصرف آن خودداری نمایید در ضمن مدیریت استرس کمک بزرگی به شما خواهد کرد

دکتر مریم مظاهریون

دکترای تخصصی تغذیه و رژیم درمانیفدراسیون جهانی چاقی
دکتر مریم مظاهریون
0

سلام به شما. سندروم روده تحریک پذیر از جمله اختلالات روان تنی است که پایه اضطرابی دارد و برای درمان آن لازم است به درمان اضطراب تان بپردازید. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

سندروم روده تحریک پذیر یک بیماری مزمن است که نیاز به مدیریت طولانی‌مدت دارد. برای کنترل علائم این بیماری، بهتر است رژیم غذایی سالم و با فیبر بالا دنبال شود. همچنین ورزش منظم، کاهش استرس و استفاده از روش‌های آرامش بخش مانند مدیتیشن و یوگا نیز می‌تواند بهبود آور باشد. در موارد شدیدتر، ممکن است پزشک داروهای ضد اسپاسماتیک یا ضد افسردگی نیز تجویز کند. برای دریافت بیشترین اثربخشی، مهم است با پزشک خود هماهنگی داشته باشید و تغییرات درمانی را زیر نظر پزشک اعمال کنید.