تنبلی تخمدان دارم آیا مصرف قرص استرومارین ۱/۲۵ را ادامه دهم؟ عزیزم بهتره یک سونوگرافی ضخامت اندومتر انجام بدید. سلامنمیشه این دارو رو سر خود ادامه داد اصلا باید تحت نظر پزشک باشین.

تنبلی , تخمدان , تنبلی تخمدان , استرومارین

سلام خسته نباشید من تنبلی تخمدان دارم و چند وقتی هست که فاصله بین پریود هام ۱۵ روز شده دکتر برام ده عدد قرص استرومارین ۱/۲۵ تجویز کردن از روز ۱۵ ام سیکلم قرصارو خوردم دوتا خوردم الان دوباره پریود شدم باید مصرف قرصارو ادامه بدم؟

2
2

تنبلی تخمدان دارم آیا مصرف قرص استرومارین ۱/۲۵ را ادامه دهم؟ تنبلی , تخمدان , تنبلی تخمدان , استرومارینعزیزم بهتره یک سونوگرافی ضخامت اندومتر انجام بدید

0

تنبلی تخمدان دارم آیا مصرف قرص استرومارین ۱/۲۵ را ادامه دهم؟ تنبلی , تخمدان , تنبلی تخمدان , استرومارینسلامنمیشه این دارو رو سر خود ادامه داد اصلا باید تحت نظر پزشک باشین

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تنبلی تخمدان یک مشکل بهداشتی رایج است که ممکن است باعث نقص در قاعدگی و نازایی شود. استرومارین یک قرص درمانی است که توصیه شده است برای درمان برخی از مشکلات بهداشتی زنان، از جمله تنبلی تخمدان. اگر شما پریود شده اید، ممکن است نیاز به توقف موقت دارید. همیشه با پزشک خود مشورت کنید قبل از شروع یا توقف هر دارویی. این همواره برای اطمینان از اینکه شما در حال دریافت بهترین درمان ممکن هستید، مهم است.

سلام، شما اشاره کردید که دچار تنبلی تخمدان هستید و پزشکتان قرص استرومارین ۱/۲۵ را برای شما تجویز کرده است. در وضعیت‌هایی مانند سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS)، که با نام تنبلی تخمدان نیز شناخته می‌شود، تنظیم هورمونی و مدیریت چرخه قاعدگی اهمیت دارد. قرص استرومارین، حاوی استروژن است و در برخی موارد برای تنظیم سطح استروژن و کمک به تثبیت چرخه قاعدگی تجویز می‌شود. با این حال، اگر پس از شروع مصرف قرص مجدداً پریود شدید، این موضوعی است که بهتر است با پزشک خود در میان بگذارید. پزشک بر اساس تغییرات در طول درمان و پس از انجام بررسی‌های لازم بهتر می‌تواند شما را راهنمایی کند. قطع یا ادامه خودسرانه مصرف دارو بدون مشورت با پزشک متخصص می‌تواند عوارض و مشکلات بیشتری را به همراه داشته باشد. بنابراین توصیه می‌شود که مصرف دارو را طبق دستور پزشک ادامه دهید یا در صورت وقوع تغییرات قابل‌توجه در الگوهای قاعدگی، با پزشک خود مشورت کنید. در نهایت، توجه به دیگر علائم و تاریخچه‌ی پزشکی شما نیز برای ارائه‌ی راهکار مناسب ضروری است.