واکسن , تاخیر , دوماهگی , وزنگیری_نوزاد , واکسن_نوزاد

آیا تاخیر در واکسن دوماهگی نوزاد خطرناک است؟

سلام دو ماه دخترم دیروز کامل شده و امروز باید واکسنش میزدم ولی بهداشت گفتن واکسن ندارن و تا هفته آینده می رسه ،چند روز واکسن نوزاد عقب بیفته اشکال نداره؟ و اینکه دیر زدنش عوارض نداره؟و موقع تولد سه و سیصد وزنش بوده و الان بعد دو ماه شده چهار و هشتصد ،آیا وزنگیریش خوب بوده ؟

23

هفته دیگر واکسن نوزاذتان را برنید،اشکالی ندارد

دکتر قوام الدین اشرفی زاده

متخصص عفونی و گرمسیریبورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر قوام الدین اشرفی زاده
4

سلام، تا یک هفته تاخیر تزریق واکسن مشکلی ندارد. وزن گیری کودک شما طبیعی است.

دکتر فرناز محامدی

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر فرناز محامدی
1

تاخیر یک هفته در تزریق واکسن مشکلی ندارد، وزنگیری مطلوب میباشد

دکتر افسانه کبودانی

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر افسانه کبودانی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

اگرچه بهتر است واکسن ها براساس برنامه ای که توسط پزشک یا کلینیک محلی شما تعیین شده است خورده شوند، اما چند روز تاخیر عموماً خطرناک نیست و نباید باعث نگرانی شود. عوارض خاصی به دلیل تاخیر در این مرحله به وجود نمی آید. در مورد وزن، رشد مناسب نوزاد بستگی به چندین عامل دارد. وزن نوزاد شما به نظر می رسد در محدوده نرمال باشد، زیرا نوزادان باید حدود 1 تا 1.5 پوند در هر ماه اضافه کنند. با این حال، همیشه بهتر است این موارد را با پزشک خود مطرح کنید.

در کل، تاخیر چند روزه در تزریق واکسن دوماهگی به طور معمول خطرناک نیست، اما توصیه می‌شود برنامه واکسیناسیون را در اسرع وقت تکمیل کنید تا نوزاد در برابر بیماری‌های قابل پیشگیری محافظت شود. واکسن‌های دوماهگی شامل چندین واکسن کلیدی مانند واکسن‌های دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، هپاتیت ب، و پنوموکوک است که جهت تقویت سیستم ایمنی نوزاد ضروری هستند. در صورت تأخیر طولانی‌تر، با پزشک کودک خود مشورت کنید. در مورد وزن‌گیری، وزن نوزاد شما از ۳۳۰۰ گرم به ۴۸۰۰ گرم در طی دو ماه رسیده که وزن‌گیری مناسبی به حساب می‌آید. معمولاً نوزادان در چهار تا شش ماه اول زندگی، ماهانه حدود ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ گرم وزن می‌گیرند که نشانه‌ای از رشد سالم است. همچنین، اطمینان حاصل کنید که نوزاد شما تغذیه مناسبی دارد و به وزن‌گیری و رشد مناسب ادامه می‌دهد. اگر نگرانی درباره رشد یا تغذیه نوزاد دارید، حتماً با پزشک متخصص اطفال مشورت کنید.