آیا تزریق دو نوع واکسن مختلف به فاصله یک هفته مضر است؟ سلام وقت بخیر تزریق این دو واکسن تداخل خاصی باهم ندارد و عوارضی هم برای شما نخواهد داشت ولی بطور کلی تزریق دو نوع واکسن مختلف به فاصله یک هفته توصیه نمیشود.. سلام- در جواب کوتاه هیچ لزومی به چنین کاری نبود و دوم اینکه از نظر اخلاقی وقتی تعداد واکسن های موجود کم است ! و شما یک واکسن را دریافت کردید ، دومین واکسن در نباید تزریق میکردید ! دو هفته از تزریق هر نوع واکسنی برای هر نوع بیماری ( نه فقط کووید ) باید بگذرد که انتی بادی تولید شود ، واکسیناسیون کووید زمانی« کامل » است که دو هفته از دوز « دوم » واکسن که به فاصله مناسب از دوز اول زده شده باشد . این فاصله برای برکت ۴ هفته ، برای سینوفارم ۳-۴ هفته و برای آسترزنکا ۴-۱۲ هفته می باشد . واکسیناسیون دو دوز اول « باید » از یک نوع واکسن/ یک مارکباشد ! تکنولوژی ساخت استرزنکا با سینوفارم و برکت متفاوت است استرزنکا ، وکتور ادنوویروس ، و سینوفارم وبرکت ، ویروس غیر فعال شده می باشند ، حتی اگر کسی دوز اول را سینوفارم گرفته توصبه نمیشود دوز دوم را برکت بگیرد با اینکه از نظر فارماکولوژی تکنولوژی ساخت مشابه دارند ! از طرفی بیماری کویید و واکسن های تولیدی همچنان ناشناخته است و بسیاری از واکنش ها و عوارض ان هنوز مشخص نیست تحقیق CombivacS در اسپانیا نشان داده است که افرادیکه دوز اول را استرزنکا و دوز دوم را فایزر ( یا بلعکس ) ( انهم با فاصله ۲۸ روز ) دریافت کرده اند با اینکه پاسخ ایمنی قوی تری نسبت به افردایکه هر دو دوز واکسن استرزنکا دریافت کردند دارند اما ‏، reactogenicity , علایم پس از تزریق واکسن ، تب ، لرز ، سردرد، درد عضلانی و مفاصل بیشتر و شدیدتری از افرادیکه دو دوز واکسن مشابه دریافت کرده اند دارد ..

واکسن , تزریق , چینی

من ۱هفته پیش واکسن چینی رو زدم وامروز هم استارازنکا رو زدم.خواستم بدونم این کار عوارض داره؟هیچ بیماریای هم ندارم.فقط اعتیاد به تریاک دارم؟

2
0

آیا تزریق دو نوع واکسن مختلف به فاصله یک هفته مضر است؟ واکسن , تزریق , چینیسلام وقت بخیر تزریق این دو واکسن تداخل خاصی باهم ندارد و عوارضی هم برای شما نخواهد داشت ولی بطور کلی تزریق دو نوع واکسن مختلف به فاصله یک هفته توصیه نمیشود.

0

آیا تزریق دو نوع واکسن مختلف به فاصله یک هفته مضر است؟ واکسن , تزریق , چینیسلام- در جواب کوتاه هیچ لزومی به چنین کاری نبود و دوم اینکه از نظر اخلاقی وقتی تعداد واکسن های موجود کم است ! و شما یک واکسن را دریافت کردید ، دومین واکسن در نباید تزریق میکردید ! دو هفته از تزریق هر نوع واکسنی برای هر نوع بیماری ( نه فقط کووید ) باید بگذرد که انتی بادی تولید شود ، واکسیناسیون کووید زمانی« کامل » است که دو هفته از دوز « دوم » واکسن که به فاصله مناسب از دوز اول زده شده باشد . این فاصله برای برکت ۴ هفته ، برای سینوفارم ۳-۴ هفته و برای آسترزنکا ۴-۱۲ هفته می باشد . واکسیناسیون دو دوز اول « باید » از یک نوع واکسن/ یک مارکباشد ! تکنولوژی ساخت استرزنکا با سینوفارم و برکت متفاوت است استرزنکا ، وکتور ادنوویروس ، و سینوفارم وبرکت ، ویروس غیر فعال شده می باشند ، حتی اگر کسی دوز اول را سینوفارم گرفته توصبه نمیشود دوز دوم را برکت بگیرد با اینکه از نظر فارماکولوژی تکنولوژی ساخت مشابه دارند ! از طرفی بیماری کویید و واکسن های تولیدی همچنان ناشناخته است و بسیاری از واکنش ها و عوارض ان هنوز مشخص نیست تحقیق CombivacS در اسپانیا نشان داده است که افرادیکه دوز اول را استرزنکا و دوز دوم را فایزر ( یا بلعکس ) ( انهم با فاصله ۲۸ روز ) دریافت کرده اند با اینکه پاسخ ایمنی قوی تری نسبت به افردایکه هر دو دوز واکسن استرزنکا دریافت کردند دارند اما ‏، reactogenicity , علایم پس از تزریق واکسن ، تب ، لرز ، سردرد، درد عضلانی و مفاصل بیشتر و شدیدتری از افرادیکه دو دوز واکسن مشابه دریافت کرده اند دارد .

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تزریق دو نوع واکسن مختلف معمولاً در موارد اورژانسی با اندکی استثناء معرفی می‌شود. از آنجایی که واکسن‌ها به افراد کمک می‌کنند تا به سیستم ایمنی بدن خود مقاومت کنند، در بعضی از موارد تزریق دو نوع واکسن مختلف می‌تواند به تقویت واکنش ایمنی بیانجامد. با این حال، تزریق دو نوع واکسن مختلف باید تحت نظر پزشک باشد و تنها در شرایط خاص و با توجه به شرایط فردی اعمال شود. اگر بیماری خاصی ندارید و تزریق واکسن‌ها با واکسن‌های مختلف انجام شده است، احتمال وقوع عوارض کم است. در مورد تریاک، مصرف مواد مخدر نیز باید با پزشک مشاوره شود، زیرا تداخلات ممکن است وضعیت سلامتی شما را تحت تاثیر قرار دهد. اگر نگران هرگونه عارضه احتمالی هستید، بهتر است با پزشک معالج خود مشورت کنید.