سلام . دکتر جان به نظرتون باید بستری بشم؟ سلام یکی از علل سینوزیت مکرر وجود آلرژی است که با بررسی و درمان مناسب آلرژی از مصرف مکرر آنتی بیوتیک پیشگیری می شود. با توجه به بهبودی نسبی بهتر است توسط پزشک معالج ویزیت شوید تا بررسیهای تکمیلی در صورت نیاز انجام شود و درمان ادامه یابد.. بعد از اتمام دوره انتی بیوتیک جهت بررسی از نظر الرژی و سینوزیت به متخصص عفونی مراجعه کنید. با سلام، بهتر است بستری شوید و یک تیم متشکل از متخصصین عفونی ریه، گوش حلق و بینی بر روند درمان نظارت داشته باشند..

ماهه

۲ ماهه از مشکل عود سینوس رنج میبرم ۱۵ روز داکسی سایکلین و آزیترو خوردم خوب ج نداد . الان دکتر سفورکسیم تجویز کرد و بهم گفت خوب نشی باید بستری بشم دکتر خلطم خیلی کم شده و سینوسام فقط کمی خلط سبز میارند پشت گلو فقط روزی یک یا دو بار ریم هم بهتر شده ولی کمی استرس و سوزش دارند سرفه ندارم ریه راستم هرازگاهی باعث خشن شدن حنجره میشه . یه ذره خیلی کم خس خس داره سینوس چپم هم خیلی کم به لمس حساسه . یعنی بهتر شده ولی حلقم کماکان النهاب داره تب خفیف هم دارم به نظرتون بازم عفونت دارم آیا به جراحی و بستری نیازی هست؟

3
0

سلام . دکتر جان به نظرتون باید بستری بشم؟ ماههسلام یکی از علل سینوزیت مکرر وجود آلرژی است که با بررسی و درمان مناسب آلرژی از مصرف مکرر آنتی بیوتیک پیشگیری می شود. با توجه به بهبودی نسبی بهتر است توسط پزشک معالج ویزیت شوید تا بررسیهای تکمیلی در صورت نیاز انجام شود و درمان ادامه یابد.

0

سلام . دکتر جان به نظرتون باید بستری بشم؟ ماههبعد از اتمام دوره انتی بیوتیک جهت بررسی از نظر الرژی و سینوزیت به متخصص عفونی مراجعه کنید

0

سلام . دکتر جان به نظرتون باید بستری بشم؟ ماههبا سلام، بهتر است بستری شوید و یک تیم متشکل از متخصصین عفونی ریه، گوش حلق و بینی بر روند درمان نظارت داشته باشند.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بستری و جراحی برای درمان عود سینوس ممکن است در موارد شدید و مقاوم به درمان مورد نیاز باشد. اما برای تشخیص دقیق و تعیین نیاز به این اقدامات، ابتدا نیاز به ارزیابی دقیق توسط پزشک متخصص ENT (گوش، حلق، بینی) است. علائمی مانند حساسیت به لمس سینوس، خلط سبز یا زرد، تب، سرفه مداوم و استرس می‌تواند نشانه‌های عفونت مزمن سینوس باشند. پزشک شما ممکن است تست‌های تشخیصی مانند سی تی اسکن فوق‌صورت، نمونه‌برداری از خلط یا اندوسکوپی را توصیه کند تا وضعیت دقیق‌تر مشخص شود. بر اساس نتایج تست‌ها و شدت عفونت، درمان‌های مختلف از جمله مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها یا جراحی ممکن است لازم باشد. برای دریافت راهنمایی دقیق‌تر، حتما به پزشک مراجعه کنید.