آیا صدای سوت گوش که بر اثر آسیب ناشی از شلیک گلوله درمان دارد؟ باسلام، متاسفانه درمان قطعی ندارد.. این پاسخ تست هست و لطفا توجهی به این پاسخ نفرمایید.

گوش , سوت , شلیک گلوله , صدای سوت گوش

سلام.
حدود ۷ سال پیش در مخدمت سربازی بر اثر شلیط تفنگ ژ۳ در میدان تیر گوشم آسیب دید. اون زمان رفتم شنوایی سنجی و گفتن ۱۰% گوش سمت چپم ضعیف شده .
هنوز صدای بوق ممتد در گوشم هست ولی یه جورایی عادت کرده ام و میزان شنوایی گوشم هم چنان کم است. آیا راه حل یا درمانی دارد؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

2
0

آیا صدای سوت گوش که بر اثر آسیب ناشی از شلیک گلوله درمان دارد؟ گوش , سوت , شلیک گلوله , صدای سوت گوشباسلام، متاسفانه درمان قطعی ندارد.

6

آیا صدای سوت گوش که بر اثر آسیب ناشی از شلیک گلوله درمان دارد؟ گوش , سوت , شلیک گلوله , صدای سوت گوشاین پاسخ تست هست و لطفا توجهی به این پاسخ نفرمایید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

اولین گام برای درمان مشکل شما, ارزیابی کامل تخصصی است. این ارزیابی می‌تواند شامل یک امتحان شنوایی کامل از جمله انجام تست‌های سنجش برخی از توانایی‌های شنیداری خاص یا روش‌های تصویربرداری مانند CT یا MRI باشد. بر اساس نتایج, برنامه مناسب درمانی ارائه خواهد شد که ممکن است شامل درمان‌های دارویی, تزریقات, تکنیک‌های خود مراقبتی یا در بعضی موارد جراحی باشد. صدای سوت گوش ناشی از آسیب نیروی زورگیرنده ممکن است بصورت دائمی باشد. با این حال, مدیریت موثر صدای گوش می‌تواند کمک کند تا تاثیر آن بر کیفیت زندگی شما را کاهش دهد. همچنین, هرگز نباید از مراجعه به پزشک و یا اخذ مشورت از یک کارشناس ایمنی در مورد استفاده صحیح از تجهیزات حفاظتی برای گوش در آینده ابایی بیندازید.

صدای سوت ممتد در گوش، که به آن وزوز گوش (تینیتوس) گفته می‌شود، می‌تواند نتیجه آسیب به سلول‌های شنوایی در گوش داخلی باشد. این حالت که شما تجربه کرده‌اید معمولاً به دلیل قرار گرفتن در معرض صدای بلند مانند شلیک گلوله ایجاد می‌شود. متاسفانه درمان قطعی برای تینیتوس وجود ندارد، اما روش‌هایی برای مدیریت و کاهش آن وجود دارد: 1. **مشاوره با متخصص گوش، حلق و بینی**: ابتدا پیشنهاد می‌شود مجدداً وضعیت گوش‌های خود را با یک متخصص گوش، حلق و بینی مورد بررسی قرار دهید. 2. **شنوایی‌سنجی و استفاده از سمعک**: اگر کاهش شنوایی دارید، استفاده از سمعک می‌تواند به بهبود کیفیت شنوایی و همچنین کاهش شدت وزوز کمک کند. 3. **درمان‌های شناختی - رفتاری (CBT)**: این روش می‌تواند کمک کند تا نحوه واکنش شما به صدای وزوز مدیریت شود. 4. **دستگاه‌های تولید نویز سفید**: این دستگاه‌ها می‌توانند به کاهش توجه به صدای وزوز و بهبود کیفیت خواب کمک کنند. 5. **تغییرات در سبک زندگی**: کاهش استرس و پرهیز از مصرف کافئین و نیکوتین می‌تواند به کاهش علائم کمک کند. مهم است که برای ارزیابی درست و دریافت راهنمایی‌های مناسب، با یک متخصص در این زمینه مشورت کنید.