مشکل اختلال در حس شنوایی سوت کشیدن مداوم و یکنواخت دارم چه کنم؟ سلام سوت کشیدن گوش خصوصا اگر یکطرفه و پیشرونده باشد ، نیاز به بررسی کامل دارد . انجام تست شنوایی مجدد و ام ار ای از مغز (بررسی عصب شنوایی/تعادلی) الزامیست . در صورتی که همه بررسیهای فوق نرمال باشد ، درمانهای علامتی کمک کننده تا حدی کمک کننده خواهد بود ..

سوت , شنوایی , مشکل , سوت کشیدن

با سلام
احتراما با استحضار می رساند، اینجانب در سن ۲۱ سالگی به طور کاملا ناگهانی و حین ورزش دو ، دچار سوت کشیدن گوشها شدم. سوت دائم و یکنواخت
چندین بار به پزشک متخصص گوش مراجعه کردم، مجموعه تستها عدم تهدید حیاتی را نشان می داد، حتی مشکل شنوایی نیز نداشتم ولی سوت همچنان برقرار است. حدود شش سال با این عارضه درگیرم و به جز سال اول، تقریبا با آن کنار آمده ام و سعی کردم با تلقین احساس خوب، نشاط و امید کیفیت زندگیم را ارتقا دهم.
چنانچه لطف بفرمایید و تمهیدی دستور دهید، سپاسگزارم؟

1
0

مشکل اختلال در حس شنوایی سوت کشیدن مداوم و یکنواخت دارم چه کنم؟ سوت , شنوایی , مشکل , سوت کشیدنسلام سوت کشیدن گوش خصوصا اگر یکطرفه و پیشرونده باشد ، نیاز به بررسی کامل دارد . انجام تست شنوایی مجدد و ام ار ای از مغز (بررسی عصب شنوایی/تعادلی) الزامیست . در صورتی که همه بررسیهای فوق نرمال باشد ، درمانهای علامتی کمک کننده تا حدی کمک کننده خواهد بود .

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

اختلال در حس شنوایی و سوت کشیدن مداوم می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی از جمله ترکیبی از عوامل ژنتیکی، محیطی، و شیوه زندگی باشد. برای کاهش سوت کشیدن گوشها، ابتدا باید علت دقیق مشکل شناسایی شود. مراجعه به یک متخصص گوش و حل مشکلات شنوایی می‌تواند گام اول باشد. همچنین، از روش‌های مدیریت استرس و اضطراب مانند تمرین‌های تنفسی، ماساژ، و تکنیک‌های رهایی ذهنی نیز می‌توانید بهره ببرید. در موارد شدیدتر، روش‌های درمانی مانند درمان دارویی یا درمان‌های روانشناختی نیز ممکن است مورد استفاده قرار گیرد. برای بهبود کیفیت زندگی و کاهش سوت کشیدن مداوم، مهم است که به علت اصلی مشکل پی ببرید و درمان مناسب را اعمال کنید.