شوک باتری قلبی در کدام قسمت بدن احساس میشه؟

سلام فردی که باتری از نوع icd شوک دهنده داره اگر باتری شوک بده فرد کدام قسمت از بدن اثر شوک باتری حس میکنه ؟ ایا شوک باتری مثل حالت برق گرفتگی است ؟
مادر برای اولین بار در ناحیه جلو ران پای راست احساس برق گرفتگی داشتن که به حدی بوده که یک دفعه جیغ کشیدن صبح از خواب بیدار شدن میخواستم بدونم ایا شوک باتری میتونه باشه یا نه ؟

3

معمولا احساس ضربه شدید به سینه و پرت شدن داره حالتی هم که فرمودید میتونه به علت شوک باشه حتما به پزشکشون مراجعه منند

دکتر ایلناز بابک

متخصص قلب و عروق
دکتر ایلناز بابک
1

سلام اصولا در ناحیه قفسه سینه احساس میشه ولی شرح حالی که مطرح کردین امکان شوک دستگاه رو مطرح میکنه که جهت آنالیز باید به پزشک معالج مراجعه کنند

دکتر سید شجاع الدین نمازی

متخصص قلب - فشار خون ، واریسعضو انجمن قلب اروپا
دکتر سید شجاع الدین نمازی
1

سلام معمولا به صورت احساس تکان شدید و ناگهانی درقفسه سینه است

دکتر شهرزاد محسنی ابیانه

متخصص قلب و عروق دارای بورد تخصصی
دکتر شهرزاد محسنی ابیانه
1

سلام، احساس کوبش و تکان شدید و برق گرفتگی در قفسه سینه است،

دکتر حدیث رحیمی نام

متخصص بیماریهای قلب و عروق
دکتر حدیث رحیمی نام
2

بلهدمیتونه باشه به پزشکتان مراجعه کنید تا دستگاه راانالیز کنند

دکتر سعیده عادلی

متخصص قلب و عروق ، درمان واریس
دکتر سعیده عادلی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

شوک باتری قلبی، که معمولاً توسط دستگاهی به نام ICD (Defibrillator Interference Card) ایجاد می شود، می تواند احساسات متفاوتی را در بدن ایجاد کند. احساس شوک باتری معمولاً به صورت سراسری حس می شود و ممکن است تا حدودی مشابه برق گرفتگی باشد. در مورد مادر شما ، اگر او یک دستگاه ICD دارد و احساس ناراحتی در ناحیه ران خود دارد، پیشنهاد می شود با پزشکی مشورت کنید. هرچند شوک باتری می تواند باعث احساس برق گرفتگی شود، این حس بیشتر در قسمت سینه یا قلب حاصل می شود، نه در ناحیه ران.

باتری‌های قلبی از نوع ICD (دستگاه شوک‌دهنده قلبی) به منظور کنترل ریتم قلب و جلوگیری از آریتمی‌های مهلک تعبیه می‌شوند. در صورتی که این دستگاه تشخیص دهد که قلب نیاز به شوک دارد، یک جریان الکتریکی را از طریق الکترودها به قلب ارسال می‌کند. این شوک معمولاً شبیه به یک لرزش سریع و شدید یا احساس فشار در قفسه سینه و قلب است و ممکن است به شکل یک شوک در ناحیه‌ی سینه یا حتی به صورت درد خفیف یا ناخوشایند تجربه شود. احساس شوک در سایر نقاط بدن مثل ناحیه ران پا کمتر متداول است و ممکن است بر اثر عوامل دیگری باشد. اگر این علائم مکرراً رخ دهند یا نگران کننده باشند، حتماً باید به پزشک مراجعه کرد. برای اطمینان بیشتر و تشخیص درست، بررسی بیشتر توسط متخصص قلب و عروق توصیه می‌شود.