علت و درمان احساس صدای اب در روده ها چیست؟

سلام بررسی کلی شدم و مشکل ibs دارم
روده هام صدا میده انگار آب تو روده هست همچین صدا بعد دفع شکم حالت نبض داره
گاهی اسهال گاهی یبوست با بعضی غذا ها مدفوع سوزناک میشه شیر و بستنی اصلا نمیتونم مصرف کنم و کلا با اکثر غذا ها مشکل دارم و کوچکترین شک و ناراحتی رو روده تاثیر میذاره
دکترای گوارش زیادی مراجعه کردم ولی خب قرصا (مبورین،فمی لاکت،کلیدینیوم سی ، بیسموت، نورتریپتیلن)تاثیر چندانی ندارن و بازم اذیت هستم.
آیا راهی نیست که از شر این بیماری خلاص بشم یا قرصی که این علائمو خیلی کم کنه؟؟

1

سلام. سندرم روده تحریک پذیر مرتبط با تنش های روانی است و مراجعه به روانپزشک و درمان ریشه ای آن می تواند منجر به بهبود شود

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
5

با سلام احتراما علاوه بر مراجعه به اساتید محترم روانپزشکی آزمایش اچ پیلوری مدفوعی نیز انجام دهید، مطابق مقاله جدیدی 80 درصد موارد سوهاضمه در کشورهای آسیایی و آمریکای شمالی میتواند ناشی از میکروب معده باشد. موفق باشید.

دکتر سید فرشاد اشرف زاده

دکترای حرفه ای پزشکی
دکتر سید فرشاد اشرف زاده
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

صدای شما در روده‌ها معمولاً ناشی از حرکت گاز یا مایع در مجاری گوارشی است. این حالت به طور معمول در بیماری IBS (سندرم روده تحریک پذیر) دیده می‌شود. ناخوشی‌های شما نشان‌دهنده IBS به نظر می‌رسد که عامل آن ممکن است به دلایل مختلفی باشد، از جمله حساسیت به برخی از مواد غذایی مانند شیر یا بستنی. درمان IBS متنوع است و شامل تغییرات در سبک زندگی، تغذیه و مصرف داروهایی مانند مسکن‌ها، مهدی‌ها یا داروهای ضد اضطراب است. همچنین ممکن است به درمان‌های جدید که به کنترل علائم IBS کمک می‌کنند، نیاز داشته باشید. همیشه پیش از شروع یا تغییر برنامه درمانی خود با پزشک خود مشورت کنید.

احساس صدای آب در روده‌ها معمولاً به دلیل تحریکات غیرعادی روده یا افزایش فعالیت حرکتی روده‌ها بروز می‌کند که یکی از علل آن می‌تواند سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) باشد. بیماران مبتلا به IBS اغلب نوساناتی مثل اسهال و یبوست را تجربه می‌کنند و نسبت به برخی غذاها حساسیت نشان می‌دهند. پیشنهاد می‌شود مراقبت‌های زیر را انجام دهید: ۱. رژیم غذایی خود را اصلاح کنید و غذاهایی که بیشتر موجب تحریک دستگاه گوارش می‌شوند مثل لبنیات و غذاهای چرب را کم کنید. ۲. مصرف فیبر غذاها را به تدریج افزایش دهید تا یبوست کم شود و تعادل در رژیم غذایی حفظ گردد. ۳. تکنیک‌های کاهش استرس مانند مدیتیشن یا یوگا می‌تواند به کاهش علائم کمک کند. ۴. در مورد تغییر داروها یا روش‌های دیگر درمانی با پزشک متخصص گوارش مشورت کنید، شاید نیاز به روش‌های جدید درمانی باشد. در نهایت، همکاری دائم با پزشک متخصص و پیگیری همه‌جانبه برای پیدا کردن بهترین راه‌حل ضروری است.