شایع ترین عوارض لوبل چیست؟

سلام. حدود ۱۱ ساله که مبتلا به صرع هستم. داروهای زیادی امتحان کردم در آخر دکترم لوبل رو بهترین دونستن واسم. خواستم بدونم شایع ترین عوارض لوبل چیه؟
من افسردگی، وسواس فکری، خشم، درد مفاصل، افکار منفی و چند مورد دیگه دارم که متاسفانه زندگیم رو خراب کردن
روانپزشک هم رفتم چند سال داروهای مختلف خوردم ولی خوب نشدم
الان زیر نظر روانشناس هستم اما خیلی اذیتم

7

با سلام. عوارضی مثل اختلال رفتاری و خشم و افزایش اشتها شایع هستند که به نظر میرسد با توجه به مدت طولانی مصرف شما درگیر آن هستید. هم دارو درمانی و هم رواندرمانی میتواند در بهبود علائم موثر باشد.

دکتر لیلا خیرخواه

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر لیلا خیرخواه
-1

باسلام موارد فوق میتواد عارضه دارویی باشد.علائمی که فرمودید قبل از شروع مصرف لوبل هم بودند یا بعدا ایجاد و یا تشدید شدند؟ به هر حال نیاز به بررسی و شرح حال دقیق تر، مراجعه به روانپزشک و مشورت با پزشک معالج نورولوژیست میباشد.

دکتر عطیه عسگرنیا فعال

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر عطیه عسگرنیا فعال
4

با سلام داروی لوبل ممکن است علایم خلقی و رفتاری ایجاد کند می توان در کنار ان جهت بهبود وضعیت خلقی شما داروی دیگری تجویز کرد به پزشکتان اطلاع فرمایید در صورت صلاحدید ایشان،یا دارو تغییر می یابد یا دارویی جهت کنترل علایم خلقی شما تجویز می شود.

دکتر آیدین تعلیمی

متخصص مغز و اعصاب و ستون فقراتاز دانشگاه تهران-بورد تخصصی
دکتر آیدین تعلیمی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

عوارض شایع لوبل شامل: خستگی، سردرد، گیجی، وزوز گوش، تغییر در وزن، اختلال در خواب و بروز بیماری های پوستی می باشد. اگر عوارض بیش از حدی حس کردید یا وضعیت شما بدتر شد حتما با پزشک خود تماس بگیرید. ممکن است بتوانیم داروی دیگری را پیشنهاد دهیم که عوارض کمتری داشته باشد.

لوبل، که یکی از نام‌های تجاری لوتیراستام است، یک داروی ضد صرع و تشنج محسوب می‌شود. شایع‌ترین عوارض جانبی این دارو شامل سرگیجه، خواب‌آلودگی، خستگی، و اختلالات خلقی مانند تحریک‌پذیری یا افسردگی است. در برخی افراد، این دارو ممکن است باعث افزایش افکار منفی یا تشدید وسواس‌های فکری شود. در مورد اثرات جانبی شدیدتر مانند تغییرات رفتاری یا خشم، توصیه می‌شود با دکتر معالج تماس بگیرید. برای مدیریت عوارض، از تکنیک‌های آرام‌سازی، مشاوره روانشناسی مداوم، و در صورت نیاز، تنظیم مجدد دارو استفاده کنید. از خوددرمانی یا تغییر ناگهانی دارو بدون مشورت پزشک پرهیز کنید. علاوه بر این، بهتر است با پزشک خود درباره تمام عوارضی که تجربیات کرده‌اید، مشورت نمایید تا برنامه درمانی مناسب‌تری طراحی شود.