آیا فیبرم رحمی با عمل لیزر و بدون مصرف دارو درمان می شود؟

با سلام.سونوگرافی کردم مشخص شده فیبرم رحمی دارم که به تخمدان نزدیک شد من مجردم۳۲سال سن دارم.هیچ گونه درد و خونریزی ندارم. دکتر دارو نداده گفته لیزر بشه.دارو برا تنظیم پریودی پروژسترون فقط داده لطفا راهنمایی

0

سلام اگر سایز فیبروم کوچک است و مشگلی پیش نیاورده و پریودها تنظیم است و خونریزی نرمال است نیاز به درمان دارویی نیست و نیازبه عمل هم ندارد فقط هر شش ماه جهت پیگیری سایز سونو انجام شود

فرزانه توکل خواه

farzaneh tavakolkhah کارشناس مامایی m...مربی بالینی دانشگاه مامایی تویسرکان و...
 فرزانه توکل خواه
0

با سلام در صورت نداشتن علائم خاص یا عوارض درد و خونریزی ؛ 6 ماه بعد سونو انجام شود بهتر است مراجعه حضوری و معاینه شوید

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
0

سلام اگر فیبروم شما علائمی مثل نامنظمی پربود یا درد شکم یا سایز خیلی بزرگ ندارد نیاز به اقدام درمانی جراحی یا دارویی وجود ندارد اما اگر نیاز به جراحی داشت با توجه به اینکه شما مجرد هستین برای به حداقل رساندن چسبند گی عمل بهترین راه لاپارسکوپی یا به زبان شما جراحی با لیزر است.ودر حال حاضر هر 6 ماه سونوگرافی انجام شود کافی است.

دکتر زهرا سیفی

جراح و متخصص زنان زایمانلابیاپلاستی/ واژینوپلاستی
دکتر زهرا سیفی
0

سلام بسته به سایز و مجل فیبروم و علامتی که ایجاد کرده باشد تصمیم به عمل جراحی میگیریم.

دکتر آزاده افضل زاده

فلوشیپ لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی ، مت...
دکتر آزاده افضل زاده
0

تصمیم گیری صحیح برای انتخاب نوع درمان بستگی به عوامل زیادی دارد از قبیل: شدت علایم بیمار، سن فرد، تعداد و محل و اندازه ی فیبروم ها، میزان پاسخ به درمان های دارویی، میزان موفقیت و عوارض احتمالی عمل جراحی، تمایل شخص به بارداری در آینده و الی آخر. همکاران متخصص زنان باید تمامی شرایط بالا را با هم لحاظ کرده و سپس مناسب ترین گزینه ی درمانی را پیشنهاد کنند.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

با توجه به اطلاعاتی که ارائه داده‌اید، فیبرم رحمی شما به نظر بدون علامت است که یک حالت شایع می‌باشد. درمان فیبرم‌های رحمی که علائم ندارند، معمولاً ضروری نیست مگر اینکه رشد چشمگیری داشته باشند یا موقعیت آن‌ها مشکل‌ساز شود. استفاده از لیزر برای درمان فیبرم ها، که به نام امیولیشن لیزری فیبرم یا Acessa شناخته می‌شود، یکی از روش‌های جراحی کم تهاجمی است که می‌توان با آن به طور دقیق توده‌های فیبرمی را هدف قرار داد و از بین برد. این روش معمولا به همراه بی‌حسی موضعی، و با ورود یک دستگاه نازک مجهز به لیزر انجام می‌شود. با این حال، لیزر فقط یکی از گزینه‌های درمانی است و باید در نظر داشت که هر گونه تصمیم برای درمان باید با مشورت دقیق پزشک و بررسی تمامی جزئیات مربوط به تشخیص شما صورت پذیرد.