آیا لیزر مو های زاید بدن عوارض دارد؟ دوست عزیز سلام بر خلاف روش های قدیمی تر رفع موهای زائد مانند اپیلاسیون و استفاده از تیغ و انواع موبرها، که ساقه مو را به طور موقت حذف می کنند؛ لیزر موهای زائد، سلول های تولیدکننده مو در ریشه (فولیکول) را هدف قرار داده و از بین می برد، به همین علت تاثیر لیزر موهای زائد، بلند مدت و دائمی است. لیزر، در واقع پرتو نوری است که به علت داشتن ویژگی هایی نظیر تک رنگ بودن و داشتن انرژی زیاد، کاربردهای متعددی در علم پزشکی پیدا کرده است. یکی از محبوبترین کاربردهای لیزر، رفع موهای زائد است. لیزر موی زائد، براساس خاصیت جذب انتخابی توسط رنگدانه ملانین موجود در موها، عمل میکند. به عبارت دیگر، لیزر روی سطح پوستی که موی زائد دارد، تابانده میشود، رنگدانه های ملانین موجود در موها، انرژی لیزر را جذب کرده و آن را از سطح پوست، به عمق 2 تا 3 میلیمتری پوست، جایی که سلول های تولیدکننده مو در ریشه موها قرار گرفتهاند، رسانده و باعث تخریب این سلول ها میشود. در تکنولوژی امروزی، لیزر یک انرژی غیر یونیزه است و به همین خاطر موجب موتاسیون(جهش) در سلولهای مربوطه نمیشود. اصولا لیزر یک نوع نور است و پرتو نیست، این دو مورد در مباحث علمی با یکدیگر تفاوت دارند. اگر این نوع از لیزر درست مورد استفاده قرار بگیرد هیچگونه ضرر یا عوارضی برای شخص نخواهد داشت، علاوه بر این، در انواع لیزر موهای زائد فقط سلولهای ریشهی مو مورد هدف قرارمیگیرند. ریشهی تمامی موهایی که توسط این نوع از لیزر تخریب میشوند از بین رفته و موها دیگر باره قادر به رشد نمیباشند، این موضوع از طرف FDA آمریکا مورد تایید قرار گرفته و همچنین در کیلینیکهای مختلف جهان برای مدتی طولانی بررسی و تایید شده است..

لیزر , بدن , زاید

با سلام و خسته نباشید
۱- آیا بعد از لیزر موها مجددا رویش دارند؟
۲- اگر مجددا رویش دارند پس از چه مدت از لیزر رویش شروع می شود؟
۳- آیا عوارضی دارد؟

1
0

آیا لیزر مو های زاید بدن عوارض دارد؟ لیزر , بدن , زایددوست عزیز سلام بر خلاف روش های قدیمی تر رفع موهای زائد مانند اپیلاسیون و استفاده از تیغ و انواع موبرها، که ساقه مو را به طور موقت حذف می کنند؛ لیزر موهای زائد، سلول های تولیدکننده مو در ریشه (فولیکول) را هدف قرار داده و از بین می برد، به همین علت تاثیر لیزر موهای زائد، بلند مدت و دائمی است. لیزر، در واقع پرتو نوری است که به علت داشتن ویژگی هایی نظیر تک رنگ بودن و داشتن انرژی زیاد، کاربردهای متعددی در علم پزشکی پیدا کرده است. یکی از محبوبترین کاربردهای لیزر، رفع موهای زائد است. لیزر موی زائد، براساس خاصیت جذب انتخابی توسط رنگدانه ملانین موجود در موها، عمل میکند. به عبارت دیگر، لیزر روی سطح پوستی که موی زائد دارد، تابانده میشود، رنگدانه های ملانین موجود در موها، انرژی لیزر را جذب کرده و آن را از سطح پوست، به عمق 2 تا 3 میلیمتری پوست، جایی که سلول های تولیدکننده مو در ریشه موها قرار گرفتهاند، رسانده و باعث تخریب این سلول ها میشود. در تکنولوژی امروزی، لیزر یک انرژی غیر یونیزه است و به همین خاطر موجب موتاسیون(جهش) در سلولهای مربوطه نمیشود. اصولا لیزر یک نوع نور است و پرتو نیست، این دو مورد در مباحث علمی با یکدیگر تفاوت دارند. اگر این نوع از لیزر درست مورد استفاده قرار بگیرد هیچگونه ضرر یا عوارضی برای شخص نخواهد داشت، علاوه بر این، در انواع لیزر موهای زائد فقط سلولهای ریشهی مو مورد هدف قرارمیگیرند. ریشهی تمامی موهایی که توسط این نوع از لیزر تخریب میشوند از بین رفته و موها دیگر باره قادر به رشد نمیباشند، این موضوع از طرف FDA آمریکا مورد تایید قرار گرفته و همچنین در کیلینیکهای مختلف جهان برای مدتی طولانی بررسی و تایید شده است.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

لیزر برای کاهش موهای زاید بسیار موثر است ولی نیاز به دوره‌های تکراری دارد. موهایی که تحت تأثیر لیزر قرار گرفته‌اند معمولاً رویش کمتری دارند، اما منجر به کاهش و کم‌رنگ شدن موها می‌شوند. پیش از جلسات لیزر، بهتر است از نیروهای متخصص در این زمینه مشورت بگیرید تا از عوارض نادر مثل تاری‌شدن پوست یا تحریکات پوستی جلوگیری شود. عوارض رایج شامل التهاب، قرمزی و سوزش پوستی ممکن است که با رعایت دستورالعمل‌های پس از لیزر کاهش می‌یابند. برای پیشگیری از رویش مجدد موها، لازم است در بازه‌های زمانی تعیین شده جلسات لیزر را تکمیل کنید تا به نتایج بهتری دست یابید.