بلوغ زودرس و استفاده از آمپول لوپرومر؟ سلام این آمپول باعث میشه افراد پریود نشوندبا پزشک معالج خود مشورت کنید. سلام.منظورتون ازبلوغ زودرس چیه؟اگرمنظورپریودشدن هست چرا فقط ۳آمپول زدید؟باید ادامه میدادید.پس ازتزریق دوز اول آمپول ممکنه خونریزی رخ بده وطبیعی هست و پس ازادامه دوزهای بعدی خونریزی قطع میشه.

بلوغ , لوپرومر , زودرس , آمپول لوپرومر , بلوغ زودرس

سلام خسته نباشید
دخترم الان ۱۰ سال دارد پارسال دقیقا همین موقع دچار بلوغ زود رس شد و دکتر عکس از مچ و ام آر ای غده هیپوفیز انجام داد ، و سه تا آمپول لوپرومر بهش داد و زد و مشکلش برطرف شد امسال برا چکاپ رفت دوباره دکتر دو تا آمپول داد آمپول اول رو که زد بعد از ۱۵ روز پریود شد هنوز آمپول دوم ۲۰ روز دیگه باید بزنه آیا عادی هست که پریود شده ؟

2
0

بلوغ زودرس و استفاده از آمپول لوپرومر؟ بلوغ , لوپرومر , زودرس , آمپول لوپرومر , بلوغ زودرسسلام این آمپول باعث میشه افراد پریود نشوندبا پزشک معالج خود مشورت کنید

1

بلوغ زودرس و استفاده از آمپول لوپرومر؟ بلوغ , لوپرومر , زودرس , آمپول لوپرومر , بلوغ زودرسسلام.منظورتون ازبلوغ زودرس چیه؟اگرمنظورپریودشدن هست چرا فقط ۳آمپول زدید؟باید ادامه میدادید.پس ازتزریق دوز اول آمپول ممکنه خونریزی رخ بده وطبیعی هست و پس ازادامه دوزهای بعدی خونریزی قطع میشه

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بله، ممکن است پریودی که شما گفته‌اید ناشی از تغییرات هورمونی باشد که با آمپول لوپرومر ایجاد شده است. این دارو برای کنترل هورمون‌هایی است که باعث رشد و بلوغ می‌شوند، که آنها را متوقف می‌کند تا فرزند شما بتواند به طور طبیعی رشد کند. با این حال، پیشنهاد می‌کنم برای مشاوره دقیق‌تر با پزشک خود تماس بگیرید چون هر بیمار متفاوت است و ممکن است نیاز به دستکاری بیشتر درمان داشته باشد.

بلوغ زودرس حالتی است که در آن علائم بلوغ در کودکان زودتر از زمان معمول ظاهر می‌شوند. آمپول لوپرومر (Leuprolide) یک آنالوگ هورمون آزادکننده گنادوتروپین (GnRH) است که به تنظیم و کنترل ترشحات هورمونی کمک می‌کند و اغلب در درمان بلوغ زودرس استفاده می‌شود. در مواردی که کودکان این دارو را دریافت می‌کنند، گاهی مشاهده می‌شود که پس از اولین یا دومین تزریق، علائم بلوغ مانند قاعدگی ممکن است اتفاق بیفتد. این ممکن است به دلیل تنظیم مجدد هورمونی باشد که با ادامه درمان معمولاً کنترل و کاهش می‌یابد. توصیه می‌شود در صورت بروز چنین حالاتی حتماً با پزشک معالج تماس گرفته و دستورالعمل‌های او را دنبال کنید. هرگونه تغییر در وضعیت بالینی یا دارویی باید تحت نظارت پزشک صورت گیرد.