شکستی پا و جوش نخوردن آن طی ۴ سال؟ سلام و وقت بخیر با توجه به عکس اگر ایشون بیماری زمینه ای یا از لحاظ تغذیه مشکلی ندارن چون پای دیگشون هم لاغر و ضعیف هست . تو این مرحله ایشون نیاز داره که اون پلاتین و وایر همه خارج بشه شستشو داده بشه و مجدد از ناحیه لگن مخالفشون استخوان برداشته بشه تو اون ناحیه قرار داده بشه و مجدد پلاتین بشه . با آرزوی سلامتی برای ایشون .. سلام و درود جهت ویزیت و معاینه به متخصص ارتوپدی مراجعه بصورت حضوری کنید نیاز به جراحی مجدد دررین.

جوش , نخوردن , شکستی , جوش نخوردن , شکستگی پا

من داداشم پاش شکسته ۴ ساله جوش نمیخوره دو بار پلاتین شده دو بار هم راد(از این نوع پلاتین های بیروی میله های که بیرون پا هست) زده شده اما بی فایده هر دو بار پلاتین از پا زده بیرون گوشتشم از ین رفته بود پیوند گوشت زدن خودشم هیلی ضعیف لاغره؟

2
0

شکستی پا و جوش نخوردن آن طی ۴ سال؟ جوش , نخوردن , شکستی , جوش نخوردن , شکستگی پاسلام و وقت بخیر با توجه به عکس اگر ایشون بیماری زمینه ای یا از لحاظ تغذیه مشکلی ندارن چون پای دیگشون هم لاغر و ضعیف هست . تو این مرحله ایشون نیاز داره که اون پلاتین و وایر همه خارج بشه شستشو داده بشه و مجدد از ناحیه لگن مخالفشون استخوان برداشته بشه تو اون ناحیه قرار داده بشه و مجدد پلاتین بشه . با آرزوی سلامتی برای ایشون .

0

شکستی پا و جوش نخوردن آن طی ۴ سال؟ جوش , نخوردن , شکستی , جوش نخوردن , شکستگی پاسلام و درود جهت ویزیت و معاینه به متخصص ارتوپدی مراجعه بصورت حضوری کنید نیاز به جراحی مجدد دررین

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

در مواردی که شکستگی پا به‌خوبی جوش نمی‌خورد و شاهد وضعیتی مانند جوشخوردگی هستیم که بیش از حد معمول طول می‌کشد (بیش از ۶ ماه)، به آن Nonunion گفته می‌شود. این وضعیت می‌تواند به دلیل عوامل متعددی از جمله ناکافی بودن خون‌رسانی به منطقه شکستگی، عفونت‌ها، و کمبود مواد مغذی ناشی از دیابت یا سوء تغذیه ایجاد شود. مشاهده پلاتین از پا بیرون زدن و پیوند ناموفق نیز نشان‌دهنده این است که بافت اطراف شکستگی تضعیف شده و بهبودی را دشوار می‌سازد. برای معالجه، ابتدا باید عفونت‌های احتمالی کنترل شوند. درمان‌هایی چون پیوند استخوان، استفاده از داروهای تقویت کننده جوش خوردگی مثل بیس فسفونات‌ها و مکمل‌های کلسیم و ویتامین D، و انجام جراحی ترمیمی و پیوند گوشت مجدد می‌تواند مفید باشد. مراقبت‌های تغذیه‌ای و فیزیوتراپی نیز برای بهبود عملکرد و تقویت عضلات پا ضروری است. در نهایت، متخصص ارتوپدی ممکن است استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته مثل تحریک الکتریکی یا مگنت تراپی را پیشنهاد دهد.