درمان انگل روده بچه5ساله چیست؟

سلام وخسته نباشیدبه پزشکان زحمت کش سایت
دختر۵سالم به تازگی انگل روده گرفته
دکتربردم شربت پپرازین وقرص مبندازل بهش داده ۳روزه پیش شربتشوبهش دادم قرصم که ۳روزه میخوره.ولی معذرت میخوام من تومدفوعش چیزی ندیدم.احتمال داره دفع نشده باشن؟؟توآزمایشش نوشته بودن نوعش آسکاریسه ولی دکترگفت احتمالا اشتباه شده چون آسکاریس دیگه نیست همون کرمکه.لطفا راهنمایی کنیدببخشیدطولانی شد

-1

اسکاریس را میشه در مدفوع دید ولی کرمک را نه. مجدد تکرار کنید آزمایش مدفوع را.

دکتر مهران موحد محمدی

فوق تخصص گوارش و کبد ، اندوسکوپی و کو...متخصص کودکان (اطفال) ، بورد فوق تخصصی
دکتر مهران موحد محمدی
1

اگر ازمایش مدفوع انجام شده ان را ارسال کنید در غیر این صورت انجام گردد

دکتر قوام الدین اشرفی زاده

متخصص عفونی و گرمسیریبورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر قوام الدین اشرفی زاده
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

پپرازین و میبندازول داروهایی هستند که ضربه مهلکی به انگل های انتواع مختلف می زنند و باعث می شوند که از بدن خارج شوند. با این حال، ممکن است چندین روز طول بکشد تا انگل ها کاملاً از بدن خارج شوند، و گاهی اوقات، آنها ممکن است در مدفوع قابل مشاهده نباشند زیرا به قطعات کوچکتری تقسیم می شوند. علاوه بر این، تفسیر آزمایش می تواند پیچیده باشد. انگل آسکاریس همچنان وجود دارد، اما باید توسط یک متخصص تشخیص داده شود. اگر نگرانی های بیشتری دارید، پیشنهاد می کنم با پزشک خود مشورت کنید.

با سلام و آرزوی سلامتی برای دختر دلبندتان. انگل‌های روده‌ای در کودکان، مشکلی شایع است که نیاز به مراقبت و درمان دقیق دارد. داروهایی که پزشک برای دختر شما تجویز کرده‌اند، شامل شربت پپرازین و قرص مبندازول، معمولاً درمان‌های رایجی برای انگل‌های روده‌ای نظیر آسکاریس و سایر کرم‌ها هستند. اگرچه در برخی موارد، دیدن انگل‌ها در مدفوع نیازمند زمان و یا تکمیل تمامی دوره‌های داروها می‌باشد. در صورت عدم مشاهده انگل در مدفوع، ممکن است دلیل آن کامل نشدن دوره درمان باشد یا اینکه دفع به‌طور کامل هنوز صورت نگرفته است. خوب است که دوره کامل داروها را طبق تجویز پزشک ادامه دهید و در پایان دوره، با درخواست آزمایش جدید، از اثربخشی درمان مطمئن شوید. اگر علائم انگل مانند درد شکمی، کاهش وزن یا بی‌قراری ادامه دارد، لازم است مجدداً به پزشک مراجعه کنید. در صورت نگرانی بیشتر، مشورت با یک متخصص گوارش می‌تواند کمک‌کننده باشد. همچنین، رعایت بهداشت فردی و جلوگیری از آلودگی مجدد از طریق شستشوی دقیق دست‌ها و نظافت محیطی می‌تواند در جلوگیری از بازگشت آلودگی کمک کند.